"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Според мен си има втора черта и има бременност но ако реши да изчака още някой ден. Все пак успех 😊🙂

# 676
Според мен си има втора черта и има бременност но ако реши да изчака още някой ден. Все пак успех 😊🙂
Според мен също, но най-сигурният вариант е кръвен и преглед

# 677
Точно такива съмнения имам, че изкарах биохимична бременност. Имах си някакви симптоми. Като ми дойде тръгна странно розово с много слуз от вечерта до сутринта, а винаги ми тръгва с кръв. После цикълът ми беше необичайно различен със съсиреци (по принцип нямам изобщо), имах кръвоизлив за 3 часа,много силни болки в корема и кръста ,и цъкълът продължи 12 дни.
Но не говоря за моят единичен случай с тестовете. В отчетната доста момичета качиха точно тази марка тестове с втора бледа черта, после им дойде. Едва ли всички са били с биохимична. Не казвам категорично, че дамата не е бременна, а че бих пробвала с друг вид тестове или кръвен.

# 678
Точно такива съмнения имам, че изкарах биохимична бременност. Имах си някакви симптоми. Като ми дойде тръгна странно розово с много слуз от вечерта до сутринта, а винаги ми тръгва с кръв. После цикълът ми беше необичайно различен със съсиреци (по принцип нямам изобщо), имах кръвоизлив за 3 часа,много силни болки в корема и кръста ,и цъкълът продължи 12 дни.
Но не говоря за моят единичен случай с тестовете. В отчетната доста момичета качиха точно тази марка тестове с втора бледа черта, после им дойде. Едва ли всички са били с биохимична. Не казвам категорично, че дамата не е бременна, а че бих пробвала с друг вид тестове или кръвен.
Аз също съм чела много изпарителни,бледи черти. Аз лично от моя опит или е имало или е нямало. Всички пъти в които съм виждала 2 черти са били реално положителни тестове. Възможно е разбира се от съхранение или производство да стане. Имала си кофти опит с тези тестове, за това ти препоръчах белив про или най-добре кръвен. Определено аз съм с 2 ръце за кръвен тест. Няма чудене, виждаш колко е, повтаряш и виждаш дали се удвоява. Аз утре съм на кръвен да видя какво се случва, че при мен ситуацията е малко по-различна и стресираща, та искам да видя колко е расте ли и така. Стискам палци за всички!

# 679
Здравейте! Ден преди цикъла има втора черта. Според вас позитивен ли е теста или е изпарителна черта?

# 680
Здравейте! Ден преди цикъла има втора черта. Според вас позитивен ли е теста или е изпарителна черта?
прилича на положителен, направете нов утре или вдругиден сутрин. Simple Smile

# 681
Здравейте момичета това е кръвния тест на снаха ми има ли бременност няма ли, не можем да разберем.

# 682

Според вас положителен ли  е

# 683
Здравейте момичета това е кръвния тест на снаха ми има ли бременност няма ли, не можем да разберем.

Ами, това е пълна кръвна картина, не тест за бременност, няма как да разберете.

# 684

Нямаше нужда да снимате толкова отдалече и всички изследвания. Трудно може да се види, но увеличих на компютъра и аз не виждам да е пуснат кръвен тест за бременност, само пълна кръвна картина.

# 685
Здравейте, момичета.
Овулация 31.08 -01.09
ЧХГ тест днес 11.09.
Цикъл продължителност около 35 дена.
Очаквана менструация на 16.09/17.09
Има ли шанс с такъв резултат за бременост и дали е било рано за ЧХГ?

# 686
Baby1239 , няма бременност. Успех следващия месец!

# 687
  • София
За бременност явно не са Ви казали в лабораторията, но се пуска хормона ЧХГ. Ако е над 25, показва бременност. В такъв случай се пуска пак след 48 часа и трябва да се е удвоил.

# 688

Мами, 1 ден преди закъснение.  Късна Овулация 29август,няколко опита преди това
 Отрицателен ли е и има ли надежда да де покачи?

# 689

Мами, 1 ден преди закъснение.  Късна Овулация 29август,няколко опита преди това
 Отрицателен ли е и има ли надежда да де покачи?
Отрицателен е.

Общи условия

Активация на акаунт