"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Въпреки, че има теми с описани симптоми при имплантация съм на мнение , че симптоми при имплантация няма. Това са някакво самовнушения, търсене на симптоми, болки около овулация,.Единствения симптом е зацапването. Имам 2 бременности с типичното зацапване при имплантация. Няма шанс да усетиш самото имплантиране. Истинските симптоми на бременността идват около датата на цикъла и след това.
Здравейте лейдис, чета във форума и в интернет за симптомите при имплантация, но искам да разбера дали има и при неуспешна такава. Това, което намирам е в общи линии същите като при успешна. Някой има ли наблюдения?
Да и аз нямах предвид усещане на самата имплантация и пропуснах да кажа, че при мен има зацапване вече 2ри ден. Вчера беше розово, днес е по-тъмно.Въпросът е, че навсякъде чета, че е само капки при евентуална бременност, а на мен ми се струва, че моето е повече от няколко капки (определено не е цикълът ми и не е алено червена кръв), затова се чудя дали е възможно да е неуспешно и тялото да го изхвърля 🤔 (съжалявам, ако въпросите ми са неадекватни и глуповати, но съм тотално нюби)

# 661
То и  зацапването не е много сигурно ...не всички жени го имат...а при мен беше някаква супер бледо розова точица на тоалетната хартия,която и аз незнам как забелязах ...после на датата на Ц отново имах такава розова точица...но пък около седмица преди датата усещах наистина много странни придърпвания ниско долу,които не бях усещала преди

# 662
  • София
То и  зацапването не е много сигурно ...не всички жени го имат...а при мен беше някаква супер бледо розова точица на тоалетната хартия,която и аз незнам как забелязах ...после на датата на Ц отново имах такава розова точица...но пък около седмица преди датата усещах наистина много странни придърпвания ниско долу,които не бях усещала преди
Аз също съм в седмица преди да ми дойде, имам придърпване в областта на единия яйчник, което ми е малко странно, но пък гърдите ми изобщо не са чувствителни, или болезнени. Не се филмирам изобщо, че може да е бременност(въпреки, че опитваме) но определено не е нещо нормално за мен като за преди цикъл.

# 663
Здравейте, момичета. По принцип съм с нередовен цикъл, последната ми менструация беше на 26.07 и имах закъснение 8 дни
На 14 и 15.08 с приятелят ми правихме секс без презерватив, но с прекъснат полов акт доста преди да свърши и двата пъти. Много се притеснявам тъй като трябваше да ми дойде на 26.08, а все още не ми е. Имам болки в яйчниците и болезнени гърди като преди цикъл, но така и не ми идва. Според вас възможно ли е да съм бременна и тези симптоми приличат ли ви на ранна бременност
Здравейте,не искам да правя лоши прогнози,но според мен това не са симптоми на ранна бременност,ако още не ви е дошъл Ц си направете тест за бременност.

Направих и теста наистина се оказаха отрицателен и  ми дойде макар и с 9 дни закъснение

# 664
Добър ден майки и бъдещи такива. Пиша този пост със голяма трепет.Това са тестовете за бременност на снаха ми.От 3 години с брат ми правят опити за бебче.Ходиха по лекари казаха им, че не могат да имат деца.Имат 2 неуспешни опита с инвитро оплождане.И днес когато ми се обади и ми каза "Како май ще ставаш леля" аз пудях от радост, но все още не бързат да съобщават на всички, тъй като се притесняват,защото си е правила три теста от лентичките и на трите се появи бледа черта, а шуър чека е бил отрицателен.Моля Ви споделете ми мнението си и кажете имаме ли повод за радост.И само да отбележа, че в понеделник ще си прави кръвен тест.

# 665
Добър ден майки и бъдещи такива. Пиша този пост със голяма трепет.Това са тестовете за бременност на снаха ми.От 3 години с брат ми правят опити за бебче.Ходиха по лекари казаха им, че не могат да имат деца.Имат 2 неуспешни опита с инвитро оплождане.И днес когато ми се обади и ми каза "Како май ще ставаш леля" аз пудях от радост, но все още не бързат да съобщават на всички, тъй като се притесняват,защото си е правила три теста от лентичките и на трите се появи бледа черта, а шуър чека е бил отрицателен.Моля Ви споделете ми мнението си и кажете имаме ли повод за радост.И само да отбележа, че в понеделник ще си прави кръвен тест.

Какво закъснение има? Шуърчек доста бавно стоплят.. при мен всички бяха + само шуърчек беше - даде положителен резултат в 5та седмица след като чхг беше вече 3850. Да си пусне кръвен тест, пак казвам зависи от закъснението. Така чертата се вижда бледа, но има значение на кой ден от цикъла е правен теста.

# 666
  • София
Изглежда на положителен! Да направи и кръвен, но поне на ден закъснение от Ц.
Колкото до сигнали на имплантацията, аз нямах тогава никакво зацапване. Имах след установено високо ЧХГ, вече към края на 5 г с.

# 667
Какво закъснение има? Шуърчек доста бавно стоплят.. при мен всички бяха + само шуърчек беше - даде положителен резултат в 5та седмица след като чхг беше вече 3850. Да си пусне кръвен тест, пак казвам зависи от закъснението. Така чертата се вижда бледа, но има значение на кой ден от цикъла е правен теста.
[/quote]

Днес и е втори ден от закъснението

# 668

Днес и е втори ден от закъснението
[/quote]
Да пусне кръвен на 48 часа да види дали расте. Още е рано да се каже. При мен хем че беше всичко наред и го изгубих. Пожелавам късмет и успех, дано всичко е наред и да си имате хубаво бебче!

# 669
Petrova98, дано да греша, но на тези тестове не вярвам, точно на тази марка. При мен имаха същите бледи черти на 3-ти ден закъснение. Видях и доста такива тестове пак с такава бледа черта и накрая нямаше бременност. Явно тази марка тестове дават изпарителна черта. На втори ден закъснение трябваше чертата да е по-ясна. Да пробва с кръвен тест. И все пак ви желая от сърце тестовете да са положителни.

# 670
Petrova98, дано да греша, но на тези тестове не вярвам, точно на тази марка. При мен имаха същите бледи черти на 3-ти ден закъснение. Видях и доста такива тестове пак с такава бледа черта и накрая нямаше бременност. Явно тази марка тестове дават изпарителна черта. На втори ден закъснение трябваше чертата да е по-ясна. Да пробва с кръвен тест. И все пак ви желая от сърце тестовете да са положителни.
Това ако не се лъжа е лейди тест нали?

# 671
Да. Доста такива постове има напоследък с този тест с втора черта и то преди 10-тата минута. При мен излязоха преди 5-тата и на 3-тия ден закъснение ми дойде.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 07:06 от bubanka

# 672
Ами при мен са + 6 поредни от тях и 2 белив про също са ми +. Миналата седмица ми бяха отрицателни тестовете правих белив про и шуърчек бяха -. Но сега всички са +, казвам го защото моите черти са розови, не сивеят като тези на тестовете на момичето което е писало. Твоите сиви ли бяха или розови?

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 07:06 от bubanka

# 673
По-скоро сиви, но все пак си е черта и за неопитни с тестовете, като мен си е подвеждащо.

# 674
По-скоро сиви, но все пак си е черта и за неопитни с тестовете, като мен си е подвеждащо.
Да когато чертата по-скоро сивее е най-вероятно изпарителна. Има и другият вариант, че може да е била биохимична бременност, тя приключва точно така все едно ти е закъснял с няколко дни цикъл. За това всички лекари казват поне на 7 дни закъснение, знам че това е трудно, даже невъзможно особено когато правиш опити, но тогава няма да бъдеш подведена както в случая. Разбирам, че не си от често правещите тестове, но както ти обясних има причини поради които може да ти е отчело така. Това не значи, че теста не става. Повярвай ми правила съм от 60ст и от 40лв мисля че беше, ако има бременност ще я покаже, ако няма ще е отрицателен теста. По никакъв начин не те упреквам или нападам, просто знам какво е в подобен момент на тревога и неведение както на жената в случая да ти напишат подобен коментар, притесняваш се още повече. Ако правите опити за бебче, аз те съветвам да вземеш белив про. Там няма изпарителни черти. Или има и е розова или е категорично отрицателен. И все пак най-добре кръвен тест след закъснение, час при лекар и така. Пожелавам всичко хубаво на всички, дано се сбъдне това, което искате!!

Общи условия

Активация на акаунт