"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
За пореден път се убеждавам, че имам овулация 2 пъти в месеца. Миналият месец положителен тест за овулация 2 дена след като ми свърши цикъла и след това отрицателни.. 5-6 дни по-късно отново положителен тест с 2 ярки черти. Сега пак 2 дни след като ми свърши цикъла, положителен тест за ОВУ с 2 ярки черти. А и като забременях с първото ми детенце, имахме полов акт веднага след като ми свърши цикъла и това беше ...

# 646
За пореден път се убеждавам, че имам овулация 2 пъти в месеца. Миналият месец положителен тест за овулация 2 дена след като ми свърши цикъла и след това отрицателни.. 5-6 дни по-късно отново положителен тест с 2 ярки черти. Сега пак 2 дни след като ми свърши цикъла, положителен тест за ОВУ с 2 ярки черти. А и като забременях с първото ми детенце, имахме полов акт веднага след като ми свърши цикъла и това беше ...
Чувала съм и за такива случаи с две овулации в един месец, това е двойно по-голям шанс. Аз само веднъж пробвах с тестове за овулация. И понеже знам, че забременях с децата към 18-ти ден, тестовете ги започнах към 14-ти ден. И да имам две овулации няма да разбера. Но съм решила този месец да е без тестове.
Желая ти от сърце скоро да видиш двете чертички и да се радваш на спокойна бременност. Успех!

# 647
Здравейте момичета, според вас каква е причината, трети ден подред тестовете ми за овулация да са положителни с две еднакви чертички? Вчера БТ беше 36.6 , а тази сутрин 36.8 . Обърках се вече, а според календара ОВУ ми е утре ...
При мен беше така, когато не се беше спукал фуликола. И тогава АГ ми обясни, че тестовете за овулация са хубави, защото показват пик на ЛХ, но не и дали се е пукнал фуликола. При мен тогава даже единият ден беше по-бледа, но реших да направя още един тест и пак се беше покачило, защото пак бяха 2 тъмни черти. Направи и днес тест да видиш как върви, защото ако имаш задържан фуликол после може да ти закъснее и само да те обърка с бременност. Пък ако имаш възможност най-добре отиди на преглед, там най-добре ще се види.

# 648
Здравейте момичета, според вас каква е причината, трети ден подред тестовете ми за овулация да са положителни с две еднакви чертички? Вчера БТ беше 36.6 , а тази сутрин 36.8 . Обърках се вече, а според календара ОВУ ми е утре ...
При мен беше така, когато не се беше спукал фуликола. И тогава АГ ми обясни, че тестовете за овулация са хубави, защото показват пик на ЛХ, но не и дали се е пукнал фуликола. При мен тогава даже единият ден беше по-бледа, но реших да направя още един тест и пак се беше покачило, защото пак бяха 2 тъмни черти. Направи и днес тест да видиш как върви, защото ако имаш задържан фуликол после може да ти закъснее и само да те обърка с бременност. Пък ако имаш възможност най-добре отиди на преглед, там най-добре ще се види.
Здравей, благодаря за отговора, днес ще направя още един тест. Температурата ми беше сутринта 36.9, а вчера сутрин 36.8.  Имам и друг въпрос, ако сутрин преди да се събудя се разместя в леглото (обърна се на другата страна) това влияе е на базалната температура?

# 649
Здравейте, момичета. По принцип съм с нередовен цикъл, последната ми менструация беше на 26.07 и имах закъснение 8 дни
На 14 и 15.08 с приятелят ми правихме секс без презерватив, но с прекъснат полов акт доста преди да свърши и двата пъти. Много се притеснявам тъй като трябваше да ми дойде на 26.08, а все още не ми е. Имам болки в яйчниците и болезнени гърди като преди цикъл, но така и не ми идва. Според вас възможно ли е да съм бременна и тези симптоми приличат ли ви на ранна бременност

# 650
Симптомите на ранна бременност и МЦ се припокриват. Направете тест и ще разберете дали сте бременна.

# 651
Всичко е възможно.  Прекъснат полов акт не е гаранция нито контрацепция. Направете тест. Или сте бременна или сте имали късна овулация и от това се бави цикъла.

# 652
Аз пък си мисля че не мога си улуча овулацията и мисля си правя фоликометрия. Дано тогава вече мога да знам кога съм и да хвана момента защото и този път нямах успех защото ми дойде МЦ. Всеки месец се разочаровам а аз съм си много чувствителна

# 653
Аз пък си мисля че не мога си улуча овулацията и мисля си правя фоликометрия. Дано тогава вече мога да знам кога съм и да хвана момента защото и този път нямах успех защото ми дойде МЦ. Всеки месец се разочаровам а аз съм си много чувствителна

Направи. За нередовен цикъл това е варианта като начало. Най-малкото и тестове и вземи за овулация, но по-добре при АГ.
Успех!

# 654
Здравей, благодаря за отговора, днес ще направя още един тест. Температурата ми беше сутринта 36.9, а вчера сутрин 36.8.  Имам и друг въпрос, ако сутрин преди да се събудя се разместя в леглото (обърна се на другата страна) това влияе е на базалната температура?
Тук честно казано не съм много запозната, ако някое от момичетата знае повече да ти отговори. Винаги съм била само с ленти за овулация. Просто на усет отидох на преглед ден след положителен тест за овулация, видяхме, че има от предния месец задържан фуликол, както ти обясних в предният коментар. Видя се че за месеца има пукнат фуликол, тоест си е настъпила овулация. Може би като разбрах че има спукан фуликол нещата се случиха веднага, забременях същият месец, за жалост изгубих бебето преди 1месец. Но по твоя въпрос мисля, че най-добре е да направиш едно посещение днес или утре. Лекаря ще види дали има настъпила овулация.

# 655
Здравейте, момичета. По принцип съм с нередовен цикъл, последната ми менструация беше на 26.07 и имах закъснение 8 дни
На 14 и 15.08 с приятелят ми правихме секс без презерватив, но с прекъснат полов акт доста преди да свърши и двата пъти. Много се притеснявам тъй като трябваше да ми дойде на 26.08, а все още не ми е. Имам болки в яйчниците и болезнени гърди като преди цикъл, но така и не ми идва. Според вас възможно ли е да съм бременна и тези симптоми приличат ли ви на ранна бременност
Здравейте,не искам да правя лоши прогнози,но според мен това не са симптоми на ранна бременност,ако още не ви е дошъл Ц си направете тест за бременност.

# 656
Цикъла ми е редовен на 29 дни ми е 28 дни но пак не става да ще пробвам ще отида при АГ

# 657
Здравейте момичета. Така както и да го гледам и от най дългия и от най късия МЦ закъснение вече има вчера вечерта правих тест но беше отрицателен. Имам болки в яйчниците както при ПМС от няколко дни болки ниско в корема боли ме и кръста вие ми се свят но теста беше отрицателени МЦ не идва.

# 658
  • София
Здравейте лейдис, чета във форума и в интернет за симптомите при имплантация, но искам да разбера дали има и при неуспешна такава. Това, което намирам е в общи линии същите като при успешна. Някой има ли наблюдения?

# 659
Въпреки, че има теми с описани симптоми при имплантация съм на мнение , че симптоми при имплантация няма. Това са някакво самовнушения, търсене на симптоми, болки около овулация,.Единствения симптом е зацапването. Имам 2 бременности с типичното зацапване при имплантация. Няма шанс да усетиш самото имплантиране. Истинските симптоми на бременността идват около датата на цикъла и след това.
Здравейте лейдис, чета във форума и в интернет за симптомите при имплантация, но искам да разбера дали има и при неуспешна такава. Това, което намирам е в общи линии същите като при успешна. Някой има ли наблюдения?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 12:40 от Bibi85

Общи условия

Активация на акаунт