"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте мами, не знам дали въпросът ми е за тук, но със сигурност може да има някоя, която да е била в моето положение. От няколко месеца със съпруга ми правим опити за бебче, като 2 месеца преди това имах малка киста която се излекува. Този месец имах 2 дни закъснение и тъкмо направих тест и взе, че ми дойде. Обаче този път е доста оскъдно и с тъмен(кафяв) цвят. Възможно ли е да е от опитите.. Бях на преглед преди месец всичко беше ОК. Препоръчаха ми Профертил.. Някоя ползвала ли го е и какво е мнението й? Благодаря предварително Grinning

# 631
И при мен така става тъкмо се зарадвам че ми закъснява правя тест и бамм МЦ идва

# 632
##
1ви ден закъснение,според вас положителен ли е?

# 633
##
1ви ден закъснение,според вас положителен ли е?

Според мен да. Но си вземи по-хубав тест и повтори. Престо например.

# 634
Шуър чек или клиър Блу престо не го хвалят много а и първи тест с престо ми беше положителен втори отрицателен трябваше да ми дойде днес МЦ все още няма

# 635
Шуър чек или клиър Блу престо не го хвалят много а и първи тест с престо ми беше положителен втори отрицателен трябваше да ми дойде днес МЦ все още няма

Шуъра е най-тъпият и бавностоплящ тест на света😁 Никога не бих си го купила отново. Престо са много чувствителни и веднага ще хване, ако има нещо. Никога не ми е показал грешно, а поне 50 тест съм направила от него за толкова години.

# 636
  • София
Presto е с чувствителност 10, Lady Test също. Аз си ги тача най-много тези двата. Хващали са ми бременност 4-5 дни преди очаквана менструация

# 637
Добре по назад в темата съм писала с прикачена снимка на престо който беше положителен с първа урина после направих още 2 но не с първа урина си бяха отрицателни всичко съм правила по описание  днес по календар трябва да дойде МЦ но МЦ няма

# 638
Здравейте мойте изследвания за хормоните ми казаха че всичко е в норма. Каза може да забременяваш. Надявам се да е по скоро даже сега на 3 ми е датата и се надявам да няма МЦ но.. не знам ако не ще продължавам да опитваме.

# 639
Здравейте момичета, според вас каква е причината, трети ден подред тестовете ми за овулация да са положителни с две еднакви чертички? Вчера БТ беше 36.6 , а тази сутрин 36.8 . Обърках се вече, а според календара ОВУ ми е утре ...

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 10:27 от Andy16

# 640
  • София
Календарът не е точна наука и дори при супер редовен цикъл, овулация настъпва в различни дни от цикъла различните месеци. Тестовете за овулация и температурата са показателни. Явно ти е днес, така че ако имаш планове за бебче, действайте Wink

# 641
Календарът не е точна наука и дори при супер редовен цикъл, овулация настъпва в различни дни от цикъла различните месеци. Тестовете за овулация и температурата са показателни. Явно ти е днес, така че ако имаш планове за бебче, действайте Wink
Благодаря за отговора!❤️

# 642
Здравейте,

Нямам кой знае какви симптоми, освен лека умора и отпадналост и то не постоянно, а на моменти. Не съм мерила овулация, последните два месеца ми е разместен цикъла. Днес започна и леко да ме втриса. Направих дигитален тест.

Дигитален тест за бременност лъгал ли ви е с положителен отговор? Някак си не мога да повярвам.

# 643
Здравейте,

Нямам кой знае какви симптоми, освен лека умора и отпадналост и то не постоянно, а на моменти. Не съм мерила овулация, последните два месеца ми е разместен цикъла. Днес започна и леко да ме втриса. Направих дигитален тест.

Дигитален тест за бременност лъгал ли ви е с положителен отговор? Някак си не мога да повярвам.
И аз бях така. Ще свикнеш с мисълта. Аз направих още един тест за всеки случай. Пак излезе същото. Simple Smile

# 644
Здравейте момичета, според вас каква е причината, трети ден подред тестовете ми за овулация да са положителни с две еднакви чертички? Вчера БТ беше 36.6 , а тази сутрин 36.8 . Обърках се вече, а според календара ОВУ ми е утре ...

Попитай и в темата за тестове за овулация. Там на първа страница в описанието пише, че положителен тест 3 и повече дни е знак за някакъв проблем. По спомен поликистозни яйчници, киста...

Общи условия

Активация на акаунт