ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 507
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Пюрче, мълчи, мълчи,то аз ще ида, ма кой ден и час.

То дали вече не съм там. Скоро не съм си сверявала данните. Чипа изкаран, харда го нема, ша съ ъпгрейдвам, обаче първо трябва да сменя някои части.
Скучно ми е, сърдитка спи, аз до ся играх, нъл мъ гони мързела. Работата да си чака, и аз чакам, съседите да се разшават, ама и те го удрят на мързел явно.

# 496
  • София
Рени, честито. Много хубава новина.

# 497
Рени, честито!

Много хубави снимки сте публикували. Радвам се, че софийската банда си е изкарала добре на срещата.

Весело изкарване на тези, които са на почивка. Аз броя дните, но както и да ги броя - 3 седмици са си 3 седмици.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 13:21 от nells

# 498
  • София
Рени, честито Flowers Hibiscus

Моята щерка нали щяла на квартира с гаджето да излиза... рекох "не ме правете баба в близките години". Тя каза, че до 30 нямало да ражда.

Тийна ми прати вайбър снимка кога се прибират. Най-вероятно хич не им се иска да си идват Simple Smile

# 499
Нелсче, бързо ще се изнижат, не го мисли много. Само гледай да оцелееш дотогава, че в тия жеги, е ужас.

Ан, кажи и да не отлага, първо, след 30, е трудно. Докато поотрасне, няма да и останат сили да търчи след него. Аз на моменти много се ядосвам на себе си.

Еее,поспах, и ся какво, мноу ми е терсене, и жегата е ад. Трябваше да ида до магазина, и туй не направих, не ми се излиза, остава за утре сутринта.
Сърдитка пък, вчера не искаше да взимаме ориз, нямала да яде. А аз пък взех, и днес веднага го нападна, ще я правя китайка. Поне разнообрази, че баба ѝ с тоз зелен фасул се побърка. Заприличахме на него, всеки ден, кой какво прави, тя фасул готви, аман значи.

# 500
  • София
Ан, кажи и да не отлага, първо, след 30, е трудно. Докато поотрасне, няма да и останат сили да търчи след него. Аз на моменти много се ядосвам на себе си.
Първо ученето.
Нея я родих на почти 29, а тийна - на 35. Да, нервите ми на 35 не бяха като на 29. Но за мен е ок.
Ама съм закъсняла за баба Simple Smile Моята баба е станала баба на 38.

# 501
  • Майничка
Раждала съм на 28 и на 38. След втората съм търчала бая повече, а сега се случва да дефилирам в свински тръс след косматата внучка.
 След човешки внучета няма да тичам, там ще крача с достойнство след количката или ще се ветреем синхронно, ръка за ръка. Хау!

# 502
Ние сме на море. Тийнката втори ден прави пясъчни замъци от скука...😆

# 503
Страхотна новина,Рени!Ухх,душици!Всичко да мине леко и ти да си най-щастливата баба на света!
След 30-те е по-трудно,но пък е осъзнато!

# 504
Ние сме на море. Тийнката втори ден прави пясъчни замъци от скука...😆
Поне не си гледа в телефона. Радвай се!

# 505
Витка, скуката да не е защото не може да се топнка във водата. Ако е това, слагай шезлонг и чадър в морето, да си плацика краката поне. Ако е заради самата скука, тогава лошо, но пък щом прави замъци, да събере малчуганите да и помагат.

Ан, хич не си закъсняла, тамън на време ще е.

Гери, туй е тренинг, за човешкото внуче. А косматото поне като го викнеш, ще дотърчи. След второто дете, как беше спринта, добре ли ти се отразяваше. Joy

Ааа, Бобсии, зависи, ако е за да не се изтърве и последния влак, никак не е до осъзнаването. Но пък като се роди, вече нещата придобиват друг смисъл.

Добрее, жената да си роди между 20 и 30 годишна възраст. Така поне, навреме ще се разбере, и дали може да зачене. Едната съседка ( около 40 год. ), няколко пъти се пробваха инвитро, не стана, другата ( тя да е 30 и няколко год. ), пък чакала баща и да се прибере от чужбина, за да я изведе булка, иначе нямало да се жени. На първата, по - малката и сестра вече стана баба, втората пък има по - голям брат, и той направи майка им баба. Трета позната имам, тя милата, колкото пъти зачеваше, толкова пъти губеше плода, и се отказаха да правя повече опити. Та жената трябва да помисли по този въпрос, докато все още е рано. Ааа, и тази под нас, тя пък беше женена, бившите и мъж и свекърва, все я нападали, че била безплодна, и я тормозели. Разделя се с първия, и съседа я прибира, като преди това са свършили работата, сега, наскоро роди 3 - тото си дете, а има един аборт, та ся това можеше да е и четвърто.

Анра, то през деня няма да го гледа, но пък вечерта пак ще е на него, и ще компенсира пропуска.

# 506
  • Бургас
Страхотна новина,Рени! Честито!❤️

# 507
Рени, чудна новина🥰🥰🥰
Сега ще шепна, че глас нямам🤘🤘🤘
Аксел верно си е позагубил гласеца... То за туй и шептя сега, че му помагах много🤣🤣🤣
Обачеее Слаш🤘🤘🤘🤩🤩🤩 Думи нямам... Направи концерта...
Стадиона беше пълен и емоцията беше на ниво, ние бяхме като в консерва, ама на терена е така😅
Наборката е доволна много. Пробва различни коктейли (къде безалкохолни, къде с алкохол) 😱 Отчита и седмица на море... Ваканцията върви екстра💃💃💃
Още не е свършила Гъливер, а е обещала да си изчете литературата... Кога ще стане?

# 508
  • София
Рени, честито! Сигурна съм, че ще бъдеш “най-яката” баба, която нищо няма да може да откаже на внучето!🤗
Irchik, аз изгубих надежда, че ще има прочетена книга от списъка😳, еле пък “Дядо ГОрьо” 😂 и Мадам БовАри.🙈 Толкова е запомнила заглавията. Ще си чете нейните бозици и така. После ще наваксва уж в училище, ама няма да й се получи както си го мисли. Радвам се, че сте се забавлявали на концерта. Девойката потрива ръце за Imagine Dragons. Ще ходи с една камара приятелки.

# 509
  • София
Рени, честито, лека и успешна бременност, какво ли е детето ти да носи и роди бебе, радост голяма! Дай Боже на всеки, когато му дойде времето Laughing!
Наборката лагерува и тая седмица, голямо разхождане из Австрийско, хубавото е, че основното местопребиваване им е планинско и е прохладно!
За почивки иска всякакви, навсякъде и с всеки Satisfied- с училище, с нас, с приятелки, само почивки и пътешествия й дай! Не възразява да идва с нас, все още й е приятно.
На концерт още не е ходила - голям истински, а много обича и рок, и класическа музика. Да видим къде и с коя група, изпълнител ще е бойното кръщене.
Страхотни сте по морета и концерти, благодаря, че споделяте хубави преживявания, да оплакнем очи и души!

Общи условия

Активация на акаунт