ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 528
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Irchik,
много готина мацка е наборката. Пу-пу. Приятен концерт!

# 481
  • Пловдив
Весело изкарване на всички, които са на почивка. Нямам търпение да дойде другата събота да избягаме и ние. Много се изморих тази година, много емоции-и хубави, и лоши. Но надявам се лошите да са свършили. Девойката е полудяла по конете-все е там. Добре, че са на 5 минути от нас. И да ви споделя една радостна вест-ще ставам баба.

# 482
  • Mars Hotel
Рени, честито! Много хубава новина! Дано всичко да мине гладко.

# 483
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рении, честито!

# 484
Рени, честито, живи и здрави да дочакате новия член. Само добри вести занапред. Значи вече нема да викаме Рени, а баба Рени. Чудесно.

# 485
Страхотна новина, Рени! Честито!

Аз утре на работа. Мрън! Вярно за 4 дни, ама хич не ми се ходи:)
Тийнът влезе в негов си режим - цяла нощ се играят игри и цял ден спи. Все още предпочита да пътува с нас. Аз май на 15г. зарязах почивките с родителите ми и се отдадох на купони. Той за момента не дава такива индикации. Дечко си е още.

# 486
  • Майничка
Честито, Рени!🥂🎉
Изчака им се чакалото на младите за сватбата, но явно вече са влезли в график. 😄

# 487
Моят, малкият, идва с нас, но е насила. Скучно му е. Е, ще се наложи да ни изтърпи още малко. След 3 години става на 18. Кога порасна това дете?

# 488
Пипи, все ще издържиш 4 дена. Но режима не мое смениш. И мойта тъй. Седи до сутринта, и после поне 12 часов сън. Още месещ ще изтраем, После ще ги връщаме в ритъм.

Таз вечер подухва. И комшиите чудесни. Един по цял ден крещи, друг като си е тук,похърква и пърди, трети пък вратите тряска. Хич не мое съ скучае. Обаче в момента е такава тишина, ни вопъл, ни стон, даже и коли не се чуват. Туй ще е за кратко де.

Певе, растат като гъби, още малко и ще излетят от гнездото.

# 489
Рени, да си честита баба! Да мине бременността леко! Безпроблемно раждане!
А на теб - блясък в очите от появата на внуче! Все казват, че се обичали внучетата повече от децата. Тепърва ще разказваш...
Ох, много хубава новина! Развълнувах се.

# 490
  • София
Рени, честита новина и от мен! Лека бременност желая на бъдещата майка!

Pipilota, момчетата по-трудно се отделят, най-добре си е при мама.

Тони, много забавно е при вас! В голям блок ли сте? И при нас си е шумничко!

Днес ни е последната вечер в Гърция и сме тъжни! Тъкмо се е разхладило и сме на терасата. За съжаление, в България е вече доста скъпо, защото има стоки по-евтини тук от България, а доста неща са на същите цени като при нас, след като обърнеш в левове - става въпрос и за хранителни стоки, и за всичко, вкл. и лекарства... Тъжно е...

# 491
Не е голям, два входа, по 6 етажа, като на последния са два апартамента. Но съседите са от кол и въже събрани. Но пък историята помни и по - по. Да не разказвам, че ще стане доооста дълъг роман. До някъде е добре, че почна да се спазва режима. Иначе преди години кво бешееее. Ма таз вечер направо пълна тишина. Никога не е било толкова тихо. Ако съседа си спре тв - то, а мойта нейната гюрултия, човек би си помислил, че е в отвъдното.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:49 от Тони🍀

# 492
  • София
Рени, страхотна новина! Всичко да бъде наред! Бъдете здрави всички!
Ние сами на море много рядко ходим. Винаги гледаме да сме със семейства с деца, все пак и децата така си се забавляват. На самостоятелна почивка ходим за макс 4-5 дни.
Детето вече 3-ти ден не се е обаждало, явно добре се забавляват и не се сеща за нас. Добре, че госпожата изпраща по вайбър по някоя снимка, та да разберем какво правят.
Скиорче, браво че малкото Скиорче се е справило с проблема и си е намерило приятелчета. Изглежда супер там. Тя каквато ни е спортна натура ще ги сложи в малкия си джоб.

# 493
  • Сф
Тонката, заминаваш в смешките , ох ..😂😂😂.

# 494
  • София
Рени, честито! Ще чакаме да се похвалиш, че са те повищили в баба.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 13:38 от Вампирче

Общи условия

Активация на акаунт