ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 467
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички.  Ние сме си в София. Работив, уикенда в Правец на вилата. Младежът попълва граматиката на Мърфи, чете, но Мадам Бовари я отказа категорично. Ходи на плуване, защото сега нямат баскетбол 🏀.  Снима се в реклама на TUI,  това си беше голямо преживяване. Толкова изморен не го бях виждала, но му е било интересно. Предстои му лагер в Гърция с отбора и после ще отскочим до Атина за 3-4 дни. Споменава вече математиката. Да видим дали ще седне да си припомни нещо, че то само с приказки не става.
Пожелавам Ви само приятни емоции.

# 616
Как е времето в Рим? Скоро и ние ще сме там.
Ние случихме на разкошно време ✌️
Не е прекалено горещо и е съвсем поносимо дори за малките да хайманят цял ден...
На втората снимка е малчо... Леко отчаян  от живота 🤣🤣🤣

# 617
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За мечката.... Срещата беше на хълмчето срещу нас на Железница. Когато бях малка имаше много мечки и вълци.
Един хубав есенен следобед решавам, че ще отида да си събера диви круши. Дървото се намира на около 500 метра от нас. Тръгвам аз и още завивайки на завоя виждам мечка с 2 мечета и те решили да си съберат. Баба ми е казвала, че мечката като е сама не напада, но видя ли, че е с малки да бягам без да се обръщам. Хуквам аз да се връщам, но чувам, че и мечката ме следва. Преди години имахме за ограда само дървен плет. Не знам как съм го прескочила, но и животното го беше сторило. Стигнах до вкъщи и затворих вратата, но мечката не спря и почна да дращи по нея. По-голям страх в живота си не съм изпитвала. Сред като сменихме вратата, старата си я запазихме за спомен! 😁 Никога повече не отидох към крушата.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 13:31 от ninanb

# 618
  • София
Леле, Нинче, изтръпнах четейки го! Че то си е било страшничко. Добре, че си била бърза , че и вратата здрава да те опази. На колко години си била?

# 619
Ехе, Нинка, наистина голямо приключение е било и голям късмет си имала.

# 620
За годините не съм сигурна 12-13.

# 621
  • София
Мале, аз щях да съм умряла само като я видя. Смело момиче си била.

# 622
Нинка, бягала си здраво, като за олимпийско първенство. Добре, че баба ти, ти е казала какво да правиш. Ама само докато те четох, почнах да ти се представям. Нинка, бяга, мечката след нея, Нинка прескача, мечката и тя. Добре, че вратата не е успяла да отвори, но пък ако беше, тогава сигур със сладки и кафенце щеше да се наложи да я нагостиш. Язък за крушите, сигурна съм, че са били вкусни, кой знае как са ти капели лигите по тях.

# 623
Ах бе Тони, усмихна ме! 😀 Тогава бях републиканска шампионка на 3000 м. във възрастовата група - нЕмаше по-бърз от мен 😉

# 624
Оле, Нинче добре, че повече не е чукала на вратата. Чак такава история не очаквах.

# 625
Нина, потресена съм! Сигурно си адреналина ти е бил в небесата. Много бързо си бягала, браво!

# 626
Бях на работа и прочетох на колегите историята на глас.
Олеле, ужас...
Ама как така мечки на Витоша? .
Наскоро малкият ходи на Железница на минералните извори с група от 10 деца и 2 възрастни....
Знаеш ли го това място, Нинка?
Едно търсене  с гугъл показва, че се ползва и от нудисти и точната локация се пази преимуществено в тайна...

# 627
Яяя, ти да видиш. Нинка, познала съм, еее браво, то затуй си изхвърчала кат стрела. Ама от не и махна на таз мецана за довиждане. Горката, без сладичко, без кафенце, и за капак, и едно чао не си и казала.

Блю, явно е наистина дълбока тайна, щом не го откриваш. Но пък други го знаят.

# 628
Тони, има няколко видеа в нета как се стига до там и това дразни тези, които го пазят в тайна.
Тук особеното е, че още в соца се е пазело в тайна, защото се считало, че водата лекувала псориазис, който от своя страна се считал за нещо срамно.
Четох и друг сюжет, че местните, които са изградили "джакузитата" не се понасят много с тези, които ползват мястото без дрехи. Съотевтно се пишат разни табели като Забранено за нудисти или Забранено къпането с дрехи -)
А община и държава в картината няма. Минерален ресурс се излива безотчетно в две рекички.

# 629
Здравейте! Извинете, че нахлувам в темичката. Търсих мнение за кожен лекар и случайно попаднах на темата и много се зарадвах, че я има. Преди доста години пишех в темата за мартенските бебета /2008/, но в последствие пораснаха дечицата и рядко се пишеше. Бих се радвала, ако ме приемете в групата. Съжалявам, че по-рано не съм ви открила.

Общи условия

Активация на акаунт