ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 456
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Извинете, че нахлувам в темичката. Търсих мнение за кожен лекар и случайно попаднах на темата и много се зарадвах, че я има. Преди доста години пишех в темата за мартенските бебета /2008/, но в последствие пораснаха дечицата и рядко се пишеше. Бих се радвала, ако ме приемете в групата. Съжалявам, че по-рано не съм ви открила.
Добре дошла! Колкото повече, толкова повече! 😃

# 631
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Blueeyes, банята е далеч, ние живеем в махала извън селото. За първи път чувам, че мястото се крие. Ходила съм там още по-малка с баба и дядо с каруцата са перем бельо и чаршафи. Водата е лековита за кожни заболявания.
Банята е частна собственост. Баба бог да я прости беше й тя наследник. Към този момент не съм наясно, но са над 60 такива. И да има да искат да продават някои са напълно неоткриваеми. Наистина е жалко.
Мечките отдавна ги прогониха високо във парк Витоша. Не са слизали при нас. Вече има само диви прасета и сърни.
ina21 добре дошла!

# 632
Блю, кажи тъй де, както искат тъй ша влизам, стига да се докопам до там.

Ама Нинка, от не казваш по от рано, по роднинска връзка ша съ цопкаме. Щом и мечките ги няма още по - добре, а за тез грухчета, друга работа съ сятам. Ша ги вържа на каишка и ша одя с тях, за онез гъби, как се казваха, ех пусто, забравих ги ся. Па са и скъпо удоволствие.

Ина21, добре дошла. То темата си я е имало, и преди сиа си писали, само дет таквиз кат мен, късно я откриха.

Красииии, още един член за купоните. Само кажете кога ще е другата среща, че да може виртуално да съ включим.

Въйййй, и тоз месец се приполови, не остана, от ся се чудя сърдитка, какви хубави лебеди ша ми носи и други разни изненади. Снощи по нощите, един съученик и пише - какво правиш Н...., а таз мойта отговаря - нищо?, ужас ви казвам. А с баба ѝ и казваме да пише и общува, ама кой ли нъ чува. Егахти и асоциалното същество дет отглеждам.

# 633
  • Майничка
Привет-мривет и от мен! Завърнахме се снощи от едноседмична прохладна Франция, голям рахат! Тръгнахме от 40 градуса тук, пристигнахме на 13-16 там. Париж и Дисни ги минахме на 19-22, Мон Сен Мишел и курортните гратчета по атлантическия океан Трувил, Онфльор и Етрета - на 25-27. През Етрета съм минавала през пролетта и ми се видя скучен, но сега гъмжеше от народ. Хванахме и седмичните пазари в Онфльор и Етрета, дегустирахме на корем местни продукти. Само с миди и стриди не рискувах, макар че много се изкушавах, но беше твърде интензивна програмата.
За първи път съм с толкова голяма група, но младежите се държаха относително прилично и си бяха направо точни. Е, имаше топуркане и врякане по коридори и стаи, но поне не са предупреждавали, че ще ни съкратят престоя в хотела, както се е случвало.
Това е мъката на тези екскурзии - хлапетата очакват хотели на ниво, в каквито обикновено ходят с родителите си, но да се държат в него като в ученическа станция в Приморско. От агенцията пък са сърбали попарата и избират такива с по-непретенциозна клиентела, с паркинг за рейса и най-вече, с обилна закуска и без много възможности за нощен живот наоколо.😄

На наборката почти не й виждах очите, освен на закуска и в рейса, за потрес на ММ.😄 Днес заминава на море с компанията на сестра й, та от сутринта се вихри с пералнята.
За нас това май беше единствената семейна почивка. Е, бих предпочела този маршрут да го минем семейно и с повечко време за етапите, но каквото - такова.

# 634
Оооо, Гериии, развихрила си се по француски, французойка ли ша ставаш. Я по - добре си стой тук при нас, не ти требват онези там.
Много се радвам, че сте си прекарали добре, че сте отишли и сте се върнали, живи и здрави. А младежите и те щом са се вихрили, значи е било супер, млади са, ся ако не се развилнеят, то кога.

# 635
  • Бургас
Привет,наборки!
Позагубих се малко,но ми е адски натоварено на работа,нямам време да дишам....
Набора вече мина няколко урока по немски. Госпожата била готина и обяснявала много добре. Уж учи у дома,да видим. На 31 август му е поправката! Да му стискате силно палци! Трябва да го вземе! Иначе съм му обещала да го смачкам от бой 😂 нищо,че ми е трудно да го стигна,даже и за задвратник 😂 това е на майтап - за боя,става въпрос 😉

# 636
Карзче, щом ти е трудно, нали знаеш какво е дрян, взимаш дряновата сопа, и кат почнеш - бой, бой, докът не ти умръзне.
Само не си хаби точилките, не са здрави, изпробвано е. Инък, ако не сакаш да тъ осъдят, взимаш перо от паун, и кат почнеш едно - нежно, нежно, милваш го колкото сакаш, после може и ветрец да му направиш, като му повееш с перото.
Инък споко, ша стискаме здраво, и ша съ молим тоз път изпитващите да са милостиви. Знае се, че има таквиз,дет си отмъщават, но и те не знаят защо и за какво.
А на есен с песен, в нашите редици да сте си.

# 637
  • Бургас
Чул та,Господ,Тони!
Уж е сериозен и учи.
Снощи в 22:40класната му ни изпрати инфо. На 28.08 ще имат цял ден консултации. Задължителни.

# 638
  • Пловдив
И аз да се разпиша с добри новини. Първата цистоскопия мина-всичко е наред. Букнах втора Гърция в края на месеца.
Наборката поиска паролата за Уча се. Божеееее, бях на седмото небе, че може би ще реши да преговаря. Какво беше разочарованието като разбрах, че Уча се и някаква игра били с една и съща парола. Ако амбициозността, с която ходи на забавленията си я прехвърли и в ученето ... цена няма да има. Преди около месец я попитах как се казва коня, който язди. Е, конят се казва Мургаш. Да не си помислите ,че знае какво е Мургаш. Потресена бях. Толкоз за нейното ученолюбие.

# 639
Рени, жив зян сме и ние!
Кога, кога ще се похваля и аз като другите майки тук?!

# 640
  • София
karzz, ще стискаме палци да вземе изпита. Щом учи, значи и той е решил да успее. За всеки случай пиши на класната дали гамо 1 ден ще е консултацията, че миналия път нещо бяха пропуснали да ви информират.
Ina21, добре дошла при нас!
gargamela, страхотно звучи екскурзията, на която сте били. Щом и децата са слушали е било още по-приятно. Адмирации на учителите, които се нагърбват с не леката задача да водят ученици на екскурзии и то в чужбина.
Рени, браво за добрите новини!

Anra, ще цитирам позната с по-големи деца. Тя ми казваше, че трябва да им се говори, не караници, а говорене по различните проблеми, ама много говорене. То може и да не те слуша, но пак говориш, така има вероятност поне 40% да влезе нещо в главата . И в един момент когато му потрябва, да се сети какво му е говорено. Може и да реши, че трябва да направи промяна и да вземе да се стегне и в училище.

То и аз напоследък няма с какво да се похваля. Надявам се да си седне на д-то, че и аз започвам като Тони да се тревожа за лебедчетата. Определено в 9 клас ще ми обелеят косите с разказвателните в двоен обем. Наскоро четох проучване, че отличниците не винаги успяват в живота. Нагърбват се с повече работа, трудят се усърдно, но не се изтъкват и в повечето случаи са измествани от по-малко стараещи се колеги, но комбинативни и успяващи да афишират своите способности. Разбира се това не винаги е така, но около мен имам такива примери. Та, аз започвам да се успокоявам с такива факти и проучвания. Joy

# 641
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени, браво за добрите новини!

Карз, ще стискаме палци на 31-ви. Важно е и че младежа е харесал учителката.

Гаргамела, хубаво е да има такива учители като теб. Хубаво сте си изкарали.

Тези три дни има събор у наше село, одеве ходихме с набора да разгледаме и занесем носията на сестра му, че от бързане за работа сутринта си я е забравила. Помотахме се 2 часа. Довечера и двамата ми мъже отказват да ходят. Заявих им, че ще им сготвя и да се оправят. В днешния ден ще участват Валя Балканска и 100 каба гайди. Не стига, че са ми дошли чак на село, пък да не отидеш - срамота. Компания все ще си намеря. Та сега готвя.

# 642
Карз, ще стискам всички палци, да си знаеш!
Имс, аз не се карам, аз говоря. Даже мисля, че вече езика ми се преплита, ама реакция - тц. Ще взема да помълча.

# 643
По този повод имаше виц, в смисъл, че най-бавна е скоростта на казаното от родителите. Казаното на 13-14г. стига до ушите към 30-40г. Нещо подобно беше.

# 644
Карзче, от само една дата,верно, че е близо до заветната,но можеше поне още една да има.

Ренкооо, много се радвам за добрата вест, ся ще дишате спокойно. Па наборката, ми нали знае кончето как се казва,за оти и е да знае друго. Чувала съм, че на Мургаш било хубаво, там не съм била, ся и да искам, нема да мога.

Анра, не съ коси, ние също се фалим. Виж меня, аз съ фукам с мойта сърдитка - мързелува, сърди се, спи и пърди, другото нема го дописвам, сещате се за него.

Имсче, ко дъ ти реча, тез лебеди, не само, че взех да ги сънувам, ами ги и бълнувам. Кат изхъркам и викам в същото време - хъърррр лебед, хъъъррр отлетя в школото. Па и списъка седи актуален, ша прайм салати и манджорни. А беее, буламачи ша има доста.

За говоренето, за три уч. год., вкл. и сега, черно - кестенявата коса, стана от бяла по - бяла, чак взе да пада. Без коса шъ одъ, то дуднене, то говорене, то обяснения, файда йок. Положението от зле, по - зле.
Днес за малко да и врътна един през лицето, за секунда ме ядоса, буквално. Ма нъл ся с новите закони, кат нищо може да мъ осъдят.

Певе, ми на мен нищо ми не доада, вече минах сорак, гоня петдесят. Все същото диво същество съм си, ей ся да ми кажат на купон, първа кипра ще съм. Добре, че няма с кого, затова си го прая сама у дома.

Общи условия

Активация на акаунт