ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 454
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Карзче, цяла група хахавелки ще стискаме палци🍀🍀🍀
Аз пак нямам силици🤕
Прибрахме се в петък вечер, изпрахме в събота и днес стегнахме наново багажи те... Вече сме в Банско👻
Поизчистихме апартамента и седим сега - гледаме в точка... По-добре да лягаме, ама щерката ме спами от другата стая с хвалби по вайбър... Учи италиански с Дуолинго🤔, щото нали тази година ще го почва като втори език и да си помогнела🙃 Пък и много й харесвала Италия, там да учела🙃
До сега е видяла само Милано, Рим и Сицилия - Палермо и Катания, че пропадна Бари, а аз искам в Неапол да я водя... Брат ми преди години изкара една година в Перуджа и Флоренция... Тръгна уж да работи, а се установи в университета да учи италиански🤣🤣🤣 Като първенец на курса му предложиха следващото ниво безплатно, но някой трябваше да го издържа... Еее, нямаше кой👻 Прибра се като похарчи парите, с които замина🤣🤣🤣
Дали пак ще гледам същия филм😱😱😱

# 646
Irchik, към края на месеца ще ходим до Банско. Та да те питам, ако си запозната. Какво е разстоянието от Бъндеришка поляна да Байкушевата мура, като време и труднаст. Аз мисля единия ден с кола до мурата, а на другия ден с лифт до Бъндеришка поляна. Да ми е яко д...то с тия атракции там.

# 647
Краси, питах ММ за разходка от Бъндеришка до мурата... Каза, че час време по пътя се ходи и не е голяма драма, ама ние ще водим децата с кола🤣🤣🤣

# 648
Краси, питах ММ за разходка от Бъндеришка до мурата... Каза, че час време по пътя се ходи и не е голяма драма, ама ние ще водим децата с кола🤣🤣🤣
Да, четох, че може и по пътя, иначе си е преход около 2,30 ч. през планината. Абе, час отиване и час връщане с мрънкане от страна на мъжа и децата, ще ми се сторят 5 часа. Явно, с  кола ще се ходи да ми е мирно и тихо на главата.Sweat Smile

# 649
Е, така де. То и ние за туй с колата ще се занесем, че сме пишман туристи👻
Преди години един местен водач ме води по езерата и ядох боровинки на корем... Сега боровинки от пазара, а планината от двора гледаме🤣🤣🤣

# 650
Карзче, ще стискаме палци и на краката даже!

Рени, браво за хубавите новини!

При нас нищо интересно! Младежа излиза от време на време с приятели, но предимно скучае вкъщи. С дребното се карат постоянно, в момента, в който са в една стая. А аз се чудя как да ги забавлявам. Нашите почивки минаха и сега скука! Иска ми се да отидем още някъде преди 15.09, но не съм го измислила къде! 🤷

# 651
  • София
Здравейте, момичета, позагубих се, но много работа ме е налегнала, а  лятото е времето, в което адски ми се "живее" и гледам след работа да се разхождаме, да пием бира с приятели, да ходим на концерти.
Направихме една (кратка, според мен) екскурзия до Хърватска и Словения с цел Плитвичките езера и пещерата Постойна яма. Беше страхотно, и двете се заслужават напълно 900-те километра до там. Спахме в Загреб като база, но прекарахме и един ден в Любляна - много приятно за разходка, кафета, бири. Наборката е довола. Гледа си телефона и казва - изобщо не съм усещала как съм навъртала по 20000 крачки на ден, а в София и пеша да се приберем от Борисовата градина, пак едвам докарвам 10000.
Четенето на задължителната литература не е започнало. Единствено попълва онези 200 страници упражнения по корейски, с които също здраво изостава. Исках около Съединението да направим някоя екскурзия, но като гледам, ще се наложи да седне да...учи. Щях да кажа "преговаря", но подозирам, че нищо не помни от част от разказвателните предмети, а по математика вероятно всичко се е изпарило. Та не му викаме преговор.
Тази седмица ми е работна, а другата най-накрая идва и нашият ред за море. Вече нямам търпение, а като видя "back to school" реклама и мравки ме полазват! Нещо вътре в мен крещи - какво училище, бе, още е лято, лятооо! Аз на море още не съм ходила, вие вече продавате тетрадки и пергели! Ааа, ма ха!
Карз, ще се справи младежът! Силно стиснати палци от нас Kissing Heart

# 652
Мандаринче, завидях ви, но се радвам за вас, че поне сте си прекарали добре. За ученето, то май - май, като гледам, ако има някое наборче дето да е учило,то ще е като бяла лястовица.
За рекламите, ми то те излизат целогодишно, но са най - активни с наближаването на учебната година. Но ти не го мисли туй, ся се настройвай на вълна - морско приключение. Дано да хванете хубаво време.

Аз пък се чудя, от де да намеря в България, най - вече около нашата област, едни тампончета в кутийка. Мойта, преди няколко месеца ме заврънка да и ги купя, ако знаех, че ще имат тоз ефект, щях да и взема още две от тях. Магазинът от който и ги взех, е такъв дето предлагат стоки от Германия, Франция и др. подобни. Ние си му викаме немски стоки. Таз кутийка имаше 50 тампона, а цената и бешеее, представете си, едва 2 лв., и бързо ги бяха разпродали. Тогава не исках да и ги взимам, защото вкъщи беше фрашкана с всякакви мазила, маски, скрабове и кво ли още не. Едно не е свършила, а мрънкаше за още, та ся ме е яд. Гледах в нета,само чужди сайтове, вкл. и в амазон, ма много скъпи. Цените им са уау, та май ще се наложи да дебна, дали в този магазин, няма да доставят пак.
Иначе, наборката, както винаги, нищоправене, спане по 12 часа от денонощието, без да става, ни вода да пие, ни до нужника да иде. Как издържа, идея си нямам. През останалите 12 пък е, на тела, таблета, хранене, дремване, и тъй докът настъпи момента, за дългото спане. Ша я пратя в гората при мечките, с тях май ша съ разбира добре.

# 653
  • София
Ако пуснеш снимка на тез тампони, може и тук да погледнем дали ги има. Че на момчешките майки не са ни много приоритет тези неща.

Иначе и моето добре се справя с домашните за ваканцията. Надявам се да отскочим до морето след няколко дни, ама да видим дали ще ни се получи. Правим ремонт вкъщи, че да не е да ни е спокойно и така.

# 654

Вампирче, тези са. Стават и за момчета предполагам. Снощи четох, че не се препоръчват за лица под 18 год., но пък имат за обширен обем проблемна кожа.
За акне, стари рани, белези, черни точки. Честно казано, на моята доста добре и се отразиха, макар и да не ги ползваше редовно. Отделно се цапотеше преди и след употребата им, с каквото има под ръка.
Браво на детето, едно дет учи, вместо да мързелоти. Дано да видиш морето, и ремонта да го свършите бързо и ефикасно. Поне почивката да е почивка.

# 655
  • София
Аха, разучил се е. Ваканциите му са за негови си клипове. Пак гледа физика или подобни, но сам избира какво.

Има един виц за счетоводители: Ако ти дължа хиледарка - имам проблем, ако ти дължа милион - ти имаш проблем!

Та така е и с домашните. Ако се правят за два дни, значи децата ще ги направят. Ако са дали нещо, което и за месец да не можеш да го свършиш, значи проблемът си е на учителите.
На страницата на нашето училище са качили "Задължителна литература"!?!  Как точно е задължителна литературата - закон ли някакъв има или нещо още по-свисше спуснато, което те задължава. В стремежа си да звучат авторитетно, направо пресоляват манджата.

# 656
  • Майничка
Вампирче, задължителна е за изучаване по програма, пък ти ако искаш я чети. 😄

# 657
Еееейййй ся стана интересно, Литература, задължително.

Вампи, ми пак е нещо свързано с обучението, не кат сърдитка да гледа корейски драми, нищо, че пуска субтитъра на енглиш. А вица си е екстра.

# 658
Включва се само фото-репортера от пикник в Пирин...
ММ е рожденник🍸🍸🍸

# 659
Irchick, жив и здрав да е!

Общи условия

Активация на акаунт