ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 432
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Ирче, жив, здрав, прав ииии....
Много хубаво местенце, да си прекарате чудесно, и само хубави моменти да имате.
Красота е, и аз искам, от не свирна по рано, щях да подишам чуждия чист въздух, да видя и други горички, че нашата ми омръзна да я зяпам.

# 661
  • Майничка
Irchik, да ви е жив и здрав рожденикът!
Скрит текст:
Старост-нерадост - като видях кукнало до поточето дете, реших че сте го строили да мие чинии.🤣🤣🤣

# 662
Жив и здрав да е рожденикът!
Наборчето нищо свързано с у-ще не  пипва.Дай му комп.и колело и всичко е топ.
Тези тампони и аз ги бях загледала,но реших,че не са за младежи.В последно време си почиства лицето редовно и кожата му е ок(пусти мързел)
Чакам списък с учебниците да пуснат и му се вижда края на айляка....

# 663
  • в очите на дъщеря ми
Irchik Да иляди, дет са вика....
Чета Ви, но много работа и много проблеми та.....

# 664
Бобсче, къде ги видя, същите или подобни. Аз търся абсолютно същите. Определено имат ефект. Мойта като и излезне пъпка, не я оставя да направи връхче и да я стисне. А я чопли до припадък, така от пъпка става на рана. Съответно, раната пък не я оставя до получаване на струпче, а я чопли, кръв шурти, но тя продължава. Като настъпи момента да зараства, раната става подкожна, като петно. Ни може да се разчопли, ни може да се обели макар и малък слой от кожата. По лицето добре и се получи с тез тампони, обаче на челото, тъй като там не е слагала редовно, и седят петната. Тамън захвана и там да слага, и се оказа, че и са останали само около 4 - 5 бр., използва ги, и ся няма. А с другите неща, много не съм я виждала да се третира. Та за туй ги издирвам, гледах, че и в алиекспрес ги имаше май, но са си пари. Надявам се собственика на тоз магазин в града, да домъкне пак, та да и купя. За 2 лв. кутийка с 50 бр. тампончета, си е далавера. И на 5 лв. да са, и на 10 лв., пак бих и взела. В сайтовете където ги има са си скъпички.

Мамзелче, ай проблемите да изчезват, работата да ти понамалее, че да си поемеш въздух.

Не помня на коя, наборката беше с яка, но да попитам, как е сега, все още ли я носи, има ли подобрение? Ай за първия учебен, да е без яката, и да се вихри на воля.

# 665
  • София
На моето от Лили му купих на VZK някакво кремче за пъпки. Много добре му подейства. Бързо сваля възпалението и съответно няма чоплене. А не беше някаква цифра между 3 и 5 лева беше. Само дето моето не се сеща много да се погледне в огледалото.
Ако е някакво мазило, което после трябва да се отмива, моето няма да го ползва. Трябва да е някакво, което го цвакаш, когато си в настроение и после не се занимаваш.
цък

# 666
Вампирче, и твоето, като моето. Все гледат по тънката лайсна да минат. Еееххх, деца, всичко друго дет не трябва, е с приоритет, а туй дет трябва да е, го запращат в нейде надалеч.

Ако някой намери ключа за бараката, да свирка. Все се надявах с времето да се променят някои навици, ама не. Дали щот още са си деца, или такива като мен бързат, не е ясно.
Та се сетих, как времето се изнизва и наближава момента, в който ще хукнем да пазаруваме за училище. По някое време ще видя колко и какви тетрадки има, за да решим дали и какви ще се набавят.

# 667
Честит да е рожденикът!
Тези дни чета назад из темата, за да вляза в "час", но днес реших да се включа. Режимът на моя тийн е като на повечето - спане, телефон, ком, колело. Оня ден докато карал, телефонът му звъннал и без са спре, бъркал из джоба и паднал от колелото. Добре, че се размина само с драскотини, но телефонът за нищо не става. Дисплеят е за смяна, изобщо дали си заслужава, нямам идея.  Два дни без телефон - направо ни подлуди. Сега е мирно и спокойно, щом купихме нов. Списък имаме, но желание за четене - слабо.
Ще проверя за тампоните дали ги има при нас.

# 668
Инче, добре, че само с това се е разминало. За смяна на дисплея, миии, може и да си заслужава, зависи от марката, сумата за която е купен. Но пък щом сте взели нов, честит да му е. Аз се замислих преди време, ако се наложи да сменям, дали да не взема от али - то, нова част и от пастата ( силикона ) и да си сменям в домашни условия. Определено ще ми излезне по - евтино. И сега се сетих, преди около месец, намерих в сайта, един който предлага такива услуги, дори беше написал, че може услугата и клиента при желание сам да си го оправи, стига да може де. Но за цена нищо не пишеше май.
А за прочитането на темата назад, не си прави много труд, аз съм го пробвала тоз номер. На моменти чак се губя из редовете. Когато прочета примерно, аз какво съм писала, ми то какво да ти кажа, все едно някоя хаху - хихи го е писала.
За тез тампони, хич не ги сърси, точно тези, както писах вече, само в чужди сайтове ги има. И за по - малко от 16 долара и като се сложи доставката, не се намират. Чакам Бобсчето, да ми даде отговор, дали са точно тези.

Да допиша.
Ааа, ся видох, че Вампирчето, е метнала снимка на техния, и се замислих, дали да не го взема за сърдитка. Но пък има толкоз много други, дет си чакат реда.

# 669
Благодарско, момичета 🤩
Стига работа, Мамзелче... Август е все пак... Кой работи 😱
Ние днес реанимираме на басейна в Елещница 🥰 Любимо място ни е и не пропускаме да дойдем. То е заспало от комунизма... И басейна, и цените, и асортимента на кафенето🤣🤣🤣

# 670
  • в очите на дъщеря ми
Оххх Ирчик, сал аз горкана на тръстиката.... ма, да беше само туй....

# 671
Мамзелко, да беше дошла с нас... Пък работата няма да избяга😅
Ние отчитаме напредък тази година... Каката скочи от 6м,а малчо от 4м на кулата... Догодина следващите 🤕🤣🤣🤣

# 672
Ирчик, честит празник, на патерица! 💐

Инче,  добре, че само на  телефона са щетите. Може би му е било времето да нов. 😊

Мамзелче, бързо да минава лошото и да те подминават вече проблемите! 🤗

Аз да си похваля диването, седнало да си преговаря по математика 🫣

А аз понеже вече гледам в септември, започнах да го увещавам едни затворени обувки да си вземе. Че даже и поръчах едни, ми те... Малки и тесни! А са същата марка, която носи сега и уж с един номер по-големи. Ще трябва да наобикалям магазините на живо, но не знам къде да ходя. Последните години само on-line пазарувам. Добре, че не са всички като мен, че МОЛ-овете щяха да фалират. 😂

За почистване на лицето съм му взела една мицеларна вода и един крем. Това е което е склонен да ползва. Такива, подобни тампони си бях набелязала, като на Тони, е съм ги забравила. Отивам да търся! Ако открия нещо ще ги покажа.

# 673
  • София
Ирка, на патерица да ви е жив и здрав !
Ама много смели твоите деца! Браво и на малчо!  Като гледах снимката от Рим, май се беше отчаял милия от многото ходене. Joy
Ирка, а този басейн с минерална вода ли е?

Мамзелче, айде стига работа. Трябва и Прекрасната малко да отде на почивчица.

Зайче, пу-пу за младежа и математиката. Да знаеш, че тук поне половината мами ти
 завидяхме съвместното дете.Joy

# 674
Благодарско, Имсче😘
Басейна е с минерална вода, но в големия я разреждат... Или поне така са ми казвали местните🤔
В малкия е доста топличка😅
Аз за това предпочитам тук, а не Баня примерно... Там си като в сауна

Зайче, пу-пу за младежа и математиката. Да знаеш, че тук поне половината мами ти
 завидяхме съвместното дете.Joy
А, половината🤯
Всички, които прочетат ще завидят🤣🤣🤣
Нашата само рисува... Ама не това, което е за летни задачи🤕🤕🤕
Сега ще се върнем в София за няколко дни и после отиваме на море🤪 Кога ще се подготвя? Не ми е ясно😱

Общи условия

Активация на акаунт