ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
И моите карат тир. Един приятел на големия му даде своите волан и педали. И сега карат. Тир, кола. Ама май по&често някакви товари разнасят с тира. Луда работа. Вчера караха някакъв хеликоптер през пътища в Германия. А този волан как се чува като го въртят! От съседната стая го чувам. Сега, да си призная и аз покарах малко 😚

# 601
Krasi78, ако вече не сте били на ортодонт, може би ще е добре да направите консултация с такъв. Дъщеря ми говори по сходен начин без много да мърда долната челюст. При нея има изоставане в растежа на долна челюст заради неправилно растящи зъби.
Не мисля. Все пак ако има нещо, мисля, че заболекаря ще забележки, а и логипеда също. Ако това не проработи ще го заведа на ортодонт. Идеята е добра. Челюстта му е много голяма, а между зъбите има разстояние. Не са накриво. Не са и най - хубавите, рехави. 😁

# 602
Краси, дано лошото остане зад гърба ви! И пожелавам успех с логопеда!

Тататуни 🤗 много неприятна ситуация по време на почивка. 😢

Вашите поне карат тир, моето играе някаква стратегическа игра и води битки, война се разиграва на картата на света, влиза в коалиции с други "държави". 🥴
Четенето не върви много, много. Захванал е Христоматия за 9ти клас 😂 И книжки на НЕ.
Накрая той ходи да гледа "Барби" с приятели, нооо нищо не ми разказва. Само каза Да, философски е филма! 😏 Май ще карам ММ да ме води на кино 😂 А на него пък му купих книгата Опенхаймер, за филма не сме мислили.

# 603

Вашите поне карат тир, моето играе някаква стратегическа игра и води битки, война се разиграва на картата на света, влиза в коалиции с други "държави". 🥴

Това го играеше големият дълго време.
"Опенхаймер" е много хубав. И книгата ще взема да прочета, но филмът си беше изпипан - актьорска игра, операторско майсторство, музика. Заслужаваше си ходенето до киното.

# 604
  • София, в момента в любимото ми село Железница
tatatuni, приеми го позитивно - кой като вас може да се похвали с такава близка среща с диво животно! Със сигурност е неприятно, но след време ще се разказва с усмивка... Мен мечка ме е гонила и сега е интересно като го разказвам. Дано и другите ви неразположения са минали вече.
Krasi, надявам се проблемите да отминават, а логопеда да помогне.
ims, набора играе много игри, но всичко с каране му е чуждо - той " По-скоро ще конструирам коли, отколкото да карам. Ще имам шофьор." 😁 Баща му страда много.
 Опенхаймер набора ходи да го гледа със сестра ми, т.е. двама странни математици, обичащи история и физика. Може би 5 часа ми обясниха филма и разни странични факти 🤨 Определено ми досадиха, но явно филма е харесан.

# 605
  • София
Ходихме с младежа на Опенхаймер. Хареса му. На мен също.
С още един тийн бяхме тогава. Майка му май се ядоса, защото доста закъсняхме. Но и двамата бяха доволни.

Днес с дъщеря ми ходихме на Барби и не мога да си избия песента на Aqua от главата.

Тийнът каквото е прочел и дали е чел на лагера... толкоз. Ходихме в провинцията да изнасяме 1г на свекървата. Докато се мотахме в центъра... исках в Хеликон... купи си комикс.
Ако учебниците са във формат на комикс... всичко ще се чете, по няколко пъти.

Резервирала съм почивка на море за края на месеца. По време на лагера само един ден са били на плажа и му се ходи на море. Не мен 5те дена с дъщеря ми май ми стигнаха. Но ще се жертвам заради ММ и тийна Joy

# 606
  • София
AnMary, ами няма как ще трябва да се прежалиш заради детето. Joy Така е, какви ли жертви не правим за тях. Хайде като отидете ние ще ти съчувстаме от разстояние,  така по сестрински. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нинче, да не се отчайва ММ и младежът ще добие мерак да кара кола, ама като му дойде времето за истински. Иначе приключението ти с мечка ме впечатли! Не съм чувала от първо лице такива преживявания. Че къде успя да я намериш тази мецана?
Ей ще взема да го гледам този филм. Предлагах на младежа да ходим да го гледаме, щял да ходи с приятели, вече имал уговорка. Ще трябва да завлека ММ, ама как ще го примамя не знам, че ни затвориха киното в близкия мол. А ми беше толкова удобно,  буквално на 5-10 мин. пеша.
zaichence, игрите на твоя младеж са поне стратегически, има мисъл. А моят ще хване хемороиди от седене на стола.
ston, то и аз покарах. Наистина е зарибяващо. Успях и да се бутна тук там, заради несъобразена скорост и му докарах камиона до ремонт за 20000 пари/не знам какви/. Innocent
Иначе за училище никакви мисли не му минават в главата. А аз започвам от сега да се тревожа за разказвателните и кога и как да подхваща преговор, че всичко е бяло поле. Мисля да започвам битката, разбирайте да го ръчкам да гледа клипчета в уча се, началото на септември. От средата на август ще започна като "пойна птичка" да му припявам, че ще трябва да попрегледа нещичко. Дано му се загнезди в кратунката, че по-малко да мрънка докато го прави. Ама, хайде да не си разваляме настроението още е рано, все пак още си е лято. Sunglasses

# 607
Мен мечка ме е гонила и сега е интересно като го разказвам.
Разкажи и на нас, че ми стана интересно. Къде успя да я намериш.

Ау, не се бях замислила! Ами те сега ще имат ли входящи по биология, история...

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 07:38 от krasi78

# 608
Краси, аз до колкото знам, няма да имат. Но като поотмине малко време от първия срок, може да им метнат по някой тест. Ей тъй, за да е забавно, може и към края на срока, за да се види, какво аджеба са разбрали.

Нинка, сядай да търкаш клавиатурата, че любопитството е лошо нещо. Ша нъ изяде докът не ни кажеш за тая среща.

Аз отдалеч, и нощем, съм виждала лисици. Иначе съм виждала и други горски животни от близко растояние.

# 609
  • Mars Hotel
Много ми се гледа "Опенхаймер", но изпитвам органическа непоносимост към Килиан Мърфи. Да бяха взели някой друг актьор, ех... За Барби и моята каза, че бил философски. Предложих й да сподели мнението си с госпожата по философия, да видим тя какво мисли по въпроса. Joy
Тъжно ми се, че лятото се изнизва, ваканцията свършва, а плановете ми за второ море през септември се провалиха. Хич не обичам прехода към есента.

Краси и Тататуни, дано всичко лошо е зад гърба ви вече.

# 610
Ние в неделя отпрашваме към планината с младежа. Няколко дни в Рила и Пирин. Дано е хубаво времето, че доста траверси по високото съм планувала. Ако е лошо, ще трябва да променям маршрутите и да се движим из по-ниските части. После 3-4 дни в Родопите. Пещерен туризъм основно. Уговорила съм и две по-екстремни - Харамийска и Голубовица. И в двете ще му хареса много. Големият отдавна заяви, че повече никъде няма да идва с нас. Щял да си почива вкъщи и да се грижи за домашните любимци.

# 611
Момичета днес се прибираме здрави и предполагам,  че и времето като си тръгнем ще се оправи .🤭
Да ви кажа честно тук  в  Добруджа има много диви животни.  До Шабла излезе сърна на пътя та спряхме да изчакаме, после до Каварна към хотела имаше пак на пътя две сови. Отделно заради блатата има огромно разнообразие от птици. Аз знам как изкачат на пътя и винаги съм предупреждавала  ММ да внимава и добре, че караше бавно че се отървахме с малкото зло. Иначе съм от Балчик 😁

# 612
  • Сф
Здравейте, нашата почивка е към края. Ние тръгнахме ей така , на приключение. Горе долу само района беше ясен.И се озовахме на гръцки остров. Сега питам, кой даде идеята за осъдова? Всеки сочи другия. Също имаме перипетии, но слава богу в границите на поносимото. В 12 хващаме ферито за континента. Там ще решаваме дали оставаме още и къде. Ако не, потегляме към Сф. Не знам как е времето в Сф, но при нас не е непоносима жега ,както си мислех, че ще пукна. Сестра ми беше миналия месец и и ставало лошо , а тя е много топлолюбива за разлика от мен. Въпреки това , явно хващам по- хладен период. Вчера чак заспах на плажа под маслините. 🤣ама яко поспинках .Черпя един плаж.

П.п. н хората с проблеми писали в темата пожелавам - дано им се решат по- скоро!

# 613
И нашият Рим е към края си... Днес летим към София и ще разказвам повече като си почине, че сме като изцедени лимони🤣
За сега...

# 614
  • София
Как е времето в Рим? Скоро и ние ще сме там.

Общи условия

Активация на акаунт