Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 613
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Хахах…и аз ставам така.Ще се оправи.

# 571
Първият ден и аз бях ужасна , изобщо не очаквах да създаде такъв обем. Спокойно, утре ще си в пъти по-добре.
Използвам да питам за Радиес, момичета, имам чувството, че този продукт някак вече не се промотира, както от клиниките, така и тук в темата все по-рядко се пише. Мина почти година откакто съм слагала, взех да се колебая какво и как да подновя.

# 572
Мацки, днес ми поставиха Радиес в скулите. Така ли твърдо ще остане в областа на поставяне? Ще спадне ли?

И аз така бях 2 дена. Малко стряска, но няма да остане.

Diviso, аз няма да го повторя, но при мен нямаше никакъв ефект.
Сложих скин бустер този път и ми харесва повече.

# 573
Eli, какъв скин бустер ти сложи Ванеска? Какво стана с часа в Дерма акт?

# 574
Eli, какъв скин бустер ти сложи Ванеска? Какво стана с часа в Дерма акт?

Еха как помниш Simple Smile
Обади ми се Ванеска в последния момент и отмених Дерма Акт.
Тя вече ми познава лицето и историите ми и ми е по-спокойно.
В Дерма акт искам да отида за друго, защото ми се струва, че апаратите им са доста добри, но не живея в БГ и сигурно ще е по Коледа.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 17:55 от Eli..........

# 575
И аз съм в същата ситуация като теб и помня. Simple Smile Бях по същото време на изчакване при Ванеска, но досега не ми се е случвало да не може да ме вмести.
Може да я питам за скин бустер следващия път.

# 576
Ох, съжалявам, че предишния пост е като писан с краката...

# 577
Момичета, привет ма всички ❤ Искам да правя picosure на челото, че имам миниатюрни, но натрапчиви за мен белези от акне навремето. Мога ли няколко дни след това да направя и PRP? имам си схема за плазмолифтинга, ходя няколко пъти през две седмици и сега успях да запазя и час за лазер. От клиниката ме убеждават, че така било супер, но искам и тук да се изкажете вие Simple Smile

# 578
Може.Аз правих заедно с С02.

# 579
Минава още една есен, която отлагам ботокс, фълъри и всякакви иглени. И всеки Август гледам Дерма акт промоциите 😂 Може ли да споделите кога започнахте с иглените процедури и с какво . Разбира се, че е индивидуално!
Пп 37 г

# 580
На 36 правих линейни мезоконци и протокол мезотерапия.После спрях и на 42 поднових.

# 581
На около 34-35 г. започнах със скинбустери, което не е кой знае какво.

# 582
  • Sunshine state
На 38г направих ботокс на чело и баркод над горна устна, година по-рано започнах с микронийдлинг, ако това изобщо се брои. Simple Smile

# 583
На 35, след като първите бръчки започнаха да ми се набиват на очи, си сложих филъри в устните, скулите + няколко процедури вампирски лифринг, без да броя безиглените мезотерапии, радиочестен лифтинг, масажи, процедури и кремове за няколко стотин лева на месец, докато не осъзнах след няколко месеца, че това е една бездънна яма, в която ако ще наливаш пари, най-добре картата да я захранва някой друг, особено с моята много суха кожа... Но понеже аз нямам кой, се наложи да се поспра... Опитвам се да залагам повече на сън, тренировки, хубава домашна храна, много вода, пресни плодове, зеленчуци и ядки всеки ден, натурална козметика... 5г по-късно не става по-добре, но да кажем, че и не става много по-зле...

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 16:57 от *Emerald

# 584
Аз започнах на 39г с мезотерапия, ботокс и малко филър в устните / моите са обемни по принцип/.
Как ви се отразява PRP и каква е цената на процедура, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт