Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Тази снимка е по ясна, нямате толкова кожа, колкото изглеждаше. Слабо лице и загуба на обем, може да опитате да попълните с филъри. Шията ви  е добре🌸

# 556
Здравейте! Като заговирихте да гуши и аз се престраших да питам за съвет, защото нещо до сега не ми се е получило. Имам 1мл.филър Авалон плюс преди година, поставен на скули, назолабилни и брадичка. Преди него ми сложиха липолитик около долната челюст. Април месец ми сложиха по 10 мезоконеца на страна и сега като се  гледам в профил ми се повръща. На работа трябва да нося косата си прибрана и се чувствам ужасно... А като цяло съм слаб и дребен човек. Какво бихте ми препоръчали вие? Заглеждам се по скоро в апаратни процедури, защото имам непоносимост от инжекции, става ми лошо, а като ми слагаха конците припаднах в кабинета... Взех им акъла 🤣

Забравих да кажа, че съм на 41.

# 557
Започнете много серизно и активно йога за лице:
Това клипче е за вашият проблем:
https://youtu.be/YMuJp0GuGq0?si=opjLn4LwwBi85CMa
Поставете си за цел и три месеца го правете всеки ден, след това пак се снимайте в същата позиция, ще видите разликата! Имаме мускули и по лице и по шия искат тренировка и внимание, като тези на тялото, че и повече:)
За процедури знам че бият нещо за разграждане на мазнини, но как прибират кожата после не съм запозната.

# 558
В случая тази кожа е така затади недоразвита долна челюст.Не знам какво може да се направи, освен филър в брадичката, да се дръпне напред, малко в линията на челюстта.Но мисля, че
оперативно може да се коригира това като цяло.

# 559
ДХ3, права си може филър в брадичка да направи по симетричен профила. Когато са нужни и на място филърите могат да направят много, за да е е по- хармонично лицето

# 560
Към съветите на ДХ3 и JACKLIN, с които съм абсолютно съгласна, бих допълнила и консултация с ортодонт заради долната челюст. След определена възраст, челюстите могат да се коригират само оперативно, но има какво да се направи и с неинвазивни методи, за да се подобри мускулатурата в тази област.
Аз в момента съм на подобно лечение заради дълбока захапка и недоразвита долна челюст, като нося трейнъра само през нощта.

# 561
Към съветите на ДХ3 и JACKLIN, с които съм абсолютно съгласна, бих допълнила и консултация с ортодонт заради долната челюст. След определена възраст, челюстите могат да се коригират само оперативно, но има какво да се направи и с неинвазивни методи, за да се подобри мускулатурата в тази област.
Аз в момента съм на подобно лечение заради дълбока захапка и недоразвита долна челюст, като нося трейнъра само през нощта.

Аз престанах да нося трейнър, понеже ми се стори, че ми задълбочава назолабиалните. Забелязала ли сте подобен ефект?

# 562
arlina_, за момента не съм забелязала подобен “ефект”, но нося трейнъра само от 2 месеца. От друга страна ми се струва, че вече има положителна промяна в долната част на лицето…. След още 2 месеца съм  на преглед и анализ, за да прецени ортодонтът как върви лечението. Чакам с нетърпение да видя снимките преди и след, за да съм сигурна, че не си въобразявам за подобрението Simple Smile.

А след колко време започна да се наблюдава задълбочаването на назолабиалните при Вас?

# 563
Здравейте
По протокол колко единици ботокс се слагат когато се прави Нефертити ботокса?

# 564
Ella_s, доколкото помня след около 4, като трябваше да го нося не по-малко от половин година. Следващата стъпка трябваше да бъде алайнери. Ортодонтката каза, че до момента не са имали подобни оплаквания и надали е от трейнъра. Но аз така или иначе престанах да го нося.

# 565
Може да има̀  промяна на всяка точка от средна и долна част на лицето след ортодонтско лечение.

# 566
Възползвам се да попитам за опит/препоръки за специалист точно за такъв тип операция на челюстта - с лееко дълбока захапка съм и се замислям за корекция именно заради вида на долната челюст, съвсем лека промяна ми трябва, не е силно неразвита, но именно затова (заедно с възрастта ми) смятам, че ще има нужда от директна намеса.

# 567
  • София
Мацки, днес ми поставиха Радиес в скулите. Така ли твърдо ще остане в областа на поставяне? Ще спадне ли?

# 568
Ще спадне.

# 569
  • София

Благодаря! Чух се с лекарката, каза лекичко да масажирам по посока на косата с гел с арника. Слагам и студени компреси. Малко съм като аварар в момента

Общи условия

Активация на акаунт