Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте хубавелки. Купих си аз NMN. Как го пиете- преди, след храна и колко време трябва да се приема за да има резултат?
Пия NMN още преди да стане “известно”. Пия го в комбинация. Незнам дали има видим подмладяващ ефект. Др. Синклер (от която книга за стареенето тръгнаха всички лаборатории за НМН) сега изобретява хапче, което ще е готово до 3 месеца. Трябва да ти върне биологичният часовник до 25г възраст.
Отделно, най-ефективното средство против стареене е C60- fullerene. Подмладява на 90% организма. Аз пия Supercharged варианта.

https://www.forbes.com/sites/rebeccasuhrawardi/2021/04/30/this-n … r-anti-aging/amp/

Пия това

# 316
Това при мен струва $275 намалено от $357 и нещо. За 30 капсули, т.е. за месец.
Какъв ефект забелязвате?

# 317
Момичета, имате ли някакви впечатления от клиниката на Шаркови, по-специално от д-р Шаркова ?

# 318
Здравейте, след известно разучаване за Потенза, реших да не правя заради силната болка, която я съпътствала Blush
Спрях се на Радиес за марионетни линии, но имам и отпуснат овал. Някой да е слагал на  марионетни и дали повлияват овала или действа само локално? И като цяло доволни ли сте от Радиес?

# 319
Радиес се поставя по определен начин, за да дръпне лицето и оттам и назолабиални и марионетни, не се запълва с него директно само.Така че ще стане и за двете.Аз слагам вече 4г.( на 46 съм)
Ще сложа още една ампула тези месеци.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 12:33 от ДХ3

# 320
ДХ3, страхотен резултат, състоянието на кожата - също. Кой дерматолог посещавате?

# 321
ДХ3, много добре се е получило при теб, не бих предположила нито, че си над 35, нито, че имаш филъри. Красавица 🤗

# 322
ДХ3, страхотен резултат, състоянието на кожата - също. Кой дерматолог посещавате?
Др.Чилингирова, дерматолози в Дерма акт за СО2, последният Радиес при де.Здравкова, защото в Дерма акт нямаха доставка.
ДХ3, много добре се е получило при теб, не бих предположила нито, че си над 35, нито, че имаш филъри. Красавица 🤗
Благодаря много!Дотук съм доволна и аз.Не прекалявам с филърите и намесите.

# 323
ДХЗ,браво!Свежа и хидратирана кожа без никакво прекаляване!

# 324
Красиво Simple Smile
За съжеление Радиеса при мен имаше НУЛА ефект, затова следващия път сложих Хармоника, която уж оправи хлътналите ми бузи... но остана на бучки за 1 година.
Дори не съм сигурно че ефекта е от препарата. По времето когато го слагах бях 2кг по малко и може от това лицето ми да е било по-изпито.

Не съм очаквала чудеса, но поне някаква разлика...

# 325
А с Радиес има ли някой, който слага на шия и какъв резултат наблюдава. Аз сложиш, както писах на 03 август, кожата ми там е започнала да се отпуска и много голям комплекс ми е. Рано е да се види реален резултат, но със сигурност само това няма да е достатъчно. На 9 август правих и долна блефаропластика с липофилинг. И за това е рано още да споделя резултати, но се надявам цялото страдание да си заслужава.

# 326
Шията, за съжаление, трябва да се гледа 2 пъти повече при някои хора.😳 Аз ср надявам да имам възможност да я оперирам, не виждам иначе как ще успея да я държа на място кожата там, всеки месец нещо трябва да правя за поддръжка.И при мен Радиес не беше уау, може би да задържи нещата би могло да помогне.Да не прогресират бързо.

# 327
До момичетата от Варна: имате ли мнение за тази клиника? https://drdiclinic.com/

# 328
Аз също слагах Радиес и Julapro на шия. Кожата ми е ужасно тънка и отпусната там и определено имаше ефект, но далеч от това което искам. При мен нещата са за скалпел

# 329
  • в 1001-та нощ
Аз съм слагала на шия веднъж, но като превенция. Все още всичко ми е наред там 👌

Общи условия

Активация на акаунт