Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Отзиви за вливки за отслабване в клиниката на д-р Вандев в Пловдив?
Знам, че тези вливки са само с витамини и някакви добавки. Не става дума за нещо по-сериозно.

# 646
Здравейте момичета, малко ще се повторя, но след мезотерапията Синекос 200 за околоочната зона 2 седмици имах вид на зверски пребита. Такива отоци, полилавявания и тн никога не бях виждала. Споделих с една дерматоложка, която потвърди, че този продукт прави такива поражения и че на някои места вече не го предлагат, заради оплакванията след това от пациентите. Аз в момента съм в пъти с по-огромни тъмни кръгове, отколкото преди Синекоса...Няма ли някоя лазерна процедура, която да може да повлияе на тази околоочна зона и да намали тъмните кръгове и загубата на обем там?

# 647
Няма лазер,който да повлияе загубата на обем,напротив, в дългосрочен план лазерите топят подкожната тъкан,лично съм се убедила след 4 лазерни пилинга точно в околоочната зона.
Сунекос 200 и 1200 са ми любими продукти,отразяват ми се много добре на кожата,да,добавят обем,но при мен това е търсен ефект. За жалост не толкова дълготраен. Не съм поставяла никога Сунекос в околоочна зона,доколкото знам не е подходящ за там. На местата на убожданията се получават зачервявания в момента на поставяне,но отшумява до час. Бих си слагала и от двата всеки месец, но цената им се увеличи. И изобщо всички мезотерапии и филъри са с много приемливи цени като продукт,но в клиниките им слагат по 200,300% надценка.

# 648
И аз харесвам сунекос, но ефекта при мен беше докато имаше оток в областта (поставих под очи и в назо).
Търся по-дълготраен вариант, но пък да не е филър.....

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 22:17 от alethea

# 649
Момичета, по една или друга причина нямам подходяща дата за поставяне на хиалурон в устните.Единствена такава имам по време на МЦ(около 4 ден).Някоя от вас слагала ли е по това време от месеца?Навсякъде пише че не е хубаво.

# 650
Ще те боли повече и може повече да посинееш и да си по-оточна. Търпимо е.

# 651
Привет. Някой ще ми обясни ли разликата между Теосал кис и Рестилайн или Джуведер.
С първия нямах успех понеже се абсорбира за няма и две седмици. Чудя се дали да не опитам с някой от вторите два. Четох къде разбрала, къде не оставам с впечатление, едните са меки филъри, а другите не.
Моля да ми обясните да не сътворя някоя глупост с избора си

# 652
# 653
Знам за чисто психологическия фактор и кога Какво следва. Аз и тогава четох и питах тук.Питам има ли някаква разлика в ефекта от поставянето на мек и твърд филър

# 654
Според мен трябва да попитате лекарят , който сте избрали . Няма филър в устните , мо приятелки с рестилейн са много доволни , твърд филър не мисля , че е ок.

# 655
Какви са тези "вливания"?
Под вливане разбирам венозна система с някакво лекарство, витамини, хидратиращ разтвор и т. н.
Оземпик не се влива, подставя подкожно със специални писалки и това може всеки да си прави сам.
Та, интересно ми е какви са тези интервенции в България, ако може някой да ми обясни?

# 656
Именно. Вливане на витамини и т.н. Вандев ги нарича "инфузионни терапии".

# 657
Какви апаратни процедури препоръчвате за освежаване и подмладяване на лице?
Кои дават най-видим ефект?

# 658
  • Там където
Аз съм с Рестилайн и съм много доволна. Никакви бучки, миграция, болки и т.н. При мен обаче се резорбира бързо и ходя на 3-4 месеца да подновявам

# 659
Именно. Вливане на витамини и т.н. Вандев ги нарича "инфузионни терапии".
И Денкова ги прави в нейната клиника, не че съм изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт