Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Иво Димчев се скъса да рекламира в Инстаграма си тези вливания. Не помня клиниката. За най-малкото неразположение (вирус,настинка) - вливания, за 24 часа се оправя. Свръх доволен. Може и да са полезни до някъде , но такава агресивна реклама ме отблъсква.
П. С. До колкото помня, се вливаше и глутатион, който е мощен антиоксидант, произвеждан от тялото (от черния дроб? /полезен Иза него, забравила съм вече), преди години търсех такава терапия в Б-я, нямаше. Сега нещо не знам защо, но не им вярвам

# 661
В Истанбул цената е 1/3 от тази тук.

# 662
Има такава терапия в Бг от години- знам за една клиника, не дерматологична.Почнаха да ги рекламират като “уау” и гледай какво става.

# 663
Аз търсих преди 20 години, тогава нямаше

# 664
Да, преди 20 надали, но от 8-9 има, не помня вече кога е било.

# 665
Това са глупости на търкалета.
Казвам го като дете на лекари и цял род, свързан с медицина. Обсъждали сме го вкъщи.

# 666
  • София
Станаха ми интересни тези вливания, някой да е пробвал или да имате лични впечатления върху други хора? Наистина много инфлуенсъри ги рекламират.

# 667
Баба ми казваше - когато те бутат парите се чудиш какво.
Та и аз така за вливанията.

# 668
Казвам го като дете на лекари и цял род, свързан с медицина. Обсъждали сме го вкъщи.
Би ли дала повече инфо, ще е полезно да се чуе безпристрастно медицинско мнение?

# 669
Момичета, къде във Варна бихте препоръчали да направя СО2?Никога не съм правила и не знам за какво да съм внимателна - специалист ли, апарат ли?

# 670
Ох, това и като онези добавки за оросяване на мозъчната кора, подобряване на паметта и други такива глупости.
Ти на 80 години чакай подобрение от добавки.
Но така е, като българинът не приема съвети от специалисти, учили по 10 и повече години, а вярва на разни самозвани Инста и Тик-Ток гурута.

# 671
Ох, това и като онези добавки за оросяване на мозъчната кора, подобряване на паметта и други такива глупости.
Ти на 80 години чакай подобрение от добавки.
Но така е, като българинът не приема съвети от специалисти, учили по 10 и повече години, а вярва на разни самозвани Инста и Тик-Ток гурута.

Точно. Подробностите са, че банка с глюкоза и NaCl дават същият ефект, като с тези банки. Всичко са много възхитени как им се опъват лицата - да, случва се, защото когато ти се влива банка и винаги отичаш и то не само в лицето. След банка с глюкоза и NaCl пак чувстваш силна енергия, както и ако си започнал да настиваш, ще се оправиш по-бързо (същото важи и ако ядеш чесън и пиеш парецетамол).
Другото - също, както след всяка банка, всичко което ти е влято, след това го изпикаваш. Почти нищо не се усвоява от организма и идеята на банките винаги е била да действат за определен момент, а не в дългосрочен план, именно защото те вдига за момента и после изпикаваш всичко.
Да не говорим, че от банките се качва кръвно и се получава сърцебиене.

Общо взето, дали ще си влееш банка с ресвератрол или ще пиеш витами, вероятността да имаш ефект е по-голяма с витамините.
Лекарите в семейството ми са с над 30-годишен стаж, различни специалности, вкл.хемодиализа. На всички мнението е такова. Доверявам се на тях, а не на естетични дерматолози по този въпрос.

# 672
  • Sunshine state
Подкрепям напълно. И моите родители бяха медицински лица и постоянно се възмущаваха на поредната "щуротия" по техни думи.

# 673
Да се включа и аз по темата, макар и новак Blush
Фен съм на скинбустерите и редовно си правя. Доволна съм много от Рестилейн, от Сайфа не чак толкова. Напоследък слагам Jalupro HMW, има супер ефект за мен, леко лифтира, освежава кожата, абе супер е!
Открих го за пръв път във Vderm, но те брутални са вдигнали цените и сега този скинбустер струва 520 лв при тях, а на други места е 350 лв. Много съм доволна от др Стефанов във Vderm, но драстичната разлика в цените ме отказва.
Много ще съм благодарна, ако някой сподели съвет за справяне с торбички под очите, не смея да сложа там мезо, за да не подпухнат още повече, а имам уморен вид заради тях

# 674
Здравейте, търся мнения за RF в Бургас? Можете ли да ми препоръчате дерматолог или естетичен център? Целта е повдигане на контур и все по-отпусната двойна брадичка. ☹☹☹ Не съм се интересувала до момента от естетични процедури, но на 43г. явно ми е време…

Общи условия

Активация на акаунт