Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Именно. Вливане на витамини и т.н. Вандев ги нарича "инфузионни терапии".
И Денкова ги прави в нейната клиника, не че съм изненадана.

Глутатиона се използва в борбата с възпаленията, инфекциите, стреса и токсините. Оптималните нива на глутатион също са от полза за червата, мозъчната дейност, сърдечно-съдовата система, кожата , косата , зрението и способността за изгаряне на мазнини.
Освен това, глутатионът подсилва работата на други антиоксиданти като витамин C и E, което ги прави още по-ефективни в отстраняването на свободните радикали, намаляване на оксидативния стрес и възпалителните процеси. Използва се и при неалкохолна чернодробна стеатоза , за по - бързо изгаряне на мазнините на чер.дроб , при онкологични заболявания . С увеличаване на възрастта количеството му в организма намалява . Използва се в комбинация на вит.от група В и С , аминокиселини и т.н .Т.е.има широко приложение и полза от препарата . Препарата има бърз разпад в организма , не се знае след резорбцията в стомашно - чревният тракт какво остава . Затова се предпочитат и са по ефективни i.v.
Но за съжаление една инфузия не решава проблема , един курс е поне 10 инфузии ( първа и втора седмица по 2 , след това една седмично , поддържащи поне 2 пъти в месеца ) . Цената е много висока за една инфузия и подхода трябва да бъде индивидуален спрямо нуждите на организма ( което не мисля че се винаги се прави ) . Като лекар съм убедена в ползата от препарата , но ще се повторя не ми харесва прекалено високата цена .
P.S. Аз съм купувала глутатион от Италия 10 амп. за около 50 евро .

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 19:37 от nkv_sz

# 676
Ники, преди време се сетих за твоята позната с интервенция при др Таук. Как е към днешна дата, тя лифтинг ли прави? Остана ли доволна от него?  Извинявам се, ако греша...

# 677
Alethea не грешиш , правилно си спомняш . Тя направи горна и долна блефаропластика и лифтинг в средната част на лицето .Към днешна дата има лека асиметрия в горните клепачи на очите , при мускула на десният клепач имаше едно придърпване , което вече почти е изгладено . Лифтинга в средната част на лицето е много добре .

# 678
Благодаря Bowtie
А относно клепачите подлежи ли в такъв случай на ревизия или не?

Доколкото знам докторът е много добър и за гърди, а аз се интересувам за повдигане, та събирам мнения.

# 679
Здравейте, четох темите назад и бих искала да ви помоля за съвет. През м. март д-р Ванеска ми постави филър в устните - Teosyal RH 3. Ефектът беше краткотраен, но на горната устна остана една подутина, по нейни думи не съм правила достатъчно добър масаж след поставяне на филъра.
Въпросът ми е според вас ще сбъркам ли, ако отида пак при нея или този път да се доверя на д-р Валянова? Търся естествен ефект, но с добавяне на обем най-вече в горната устна, както и симетрия, а не просто дефиниран контур.

# 680
Д-р Ванска да си оправи проблема.Това не е ок.Аз масажи не правя, така работи моята лекарка.Какво значи” достатъчно добре”, да не сте  минали обучение.

# 681
  • София
Аз също не правя масажи и ме съмнява това да е проблема.

# 682
Благодаря Bowtie
А относно клепачите подлежи ли в такъв случай на ревизия или не?

Доколкото знам докторът е много добър и за гърди, а аз се интересувам за повдигане, та събирам мнения.

Ще направи но при друг лекар , което не е много добре . Но това е нейно решение .

# 683
Д-р Ванска да си оправи проблема.Това не е ок.Аз масажи не правя, така работи моята лекарка.Какво значи” достатъчно добре”, да не сте  минали обучение.

Все по-често чета такива отзиви за Ванеска. Не е ваша работа да правите масаж и да знаете как се прави, че и да ви обвинява, че понеже е направила кофти устни, вината е ваша. Абсурдно е. Да не говорим, че на Ванеска устните с канюла са патешки. Аз не бих се върнала.

# 684
Ох.. генерално бих посъветвала да не си пипате устните Simple Smile
Няма непатешки резултат никога... и ако евентуално стане, държи за малко, защото филъра разтяга кожата и се откуска..

# 685
Зависи- при мен не  е патешка и не се е отпуснала.Знам, защото скоро я разградих.
Сигурно зависи и колко филър и през какво време е слаган, от възрастта и тъканите на устните.
Скоро ще я правя наново.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:57 от ДХ3

# 686
Ето ги моите , през два месеца слагам по 1/2 а понякога по 1 амп . Няма отпускане или разтягане на кожата , просто  бързо се резорбира филъра при мен а също така съм пушачка  , това също оказва влияние .

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 20:26 от nkv_sz

# 687
И аз не мисля, че винаги има патешки резултат. Освен, ако не е поставен неправилно или има много филър. Иначе, устните също се набръчкват и свиват навътре и да се сложи филър за възстановяване на обем, направо сваля години от лицето (естествено с комплексен подход, а не сбръчкано лице и направени, дори и добре устни Simple Smile )
При мен сега се е разлял и не ми харесва и ще го махам. Искам възможно най-естествен резултат.

# 688
Винаги си личи, когато има филър. Дори да е малко, да няма миграция и да не се вижда на пръв поглед, при мимика и говорене си личи. И на дерматоложките им личи. Това не значи, че е лошо или грозно. Аз също пак ще си добавя някой ден Simple Smile. На мен ми харесва така. Но си е самозаблуждение, че не се забелязва. Част от хората може и да не забележат, да не обърнат внимание, но аз няма случай в който да не съм забелязала, че устните са правени. И не го коментирам разбира се.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 17:44 от alex_jp

# 689
Не съм съгласна и имам примери.

Общи условия

Активация на акаунт