Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 203
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 110
Някой пазарувал ли е сайта талисмани на Pandora? Преди време бях взимала за дъщеря ми от един търговец талисмани с всички печати, вкл. ALE, но магазина изчезна.  Взимала съм от Wostu и от Bamoer, но не са същите. Някой да е попадал на нещо интересно?

# 1 111
Питала съм изрично в пощата и така ми отговориха, за това го казвам. Явно и там нещата са .... като навсякъде ... никой не знае какво прави.
Грешни са очакванията ви. В пощата работниците знаят как да си вършат преките задачите - да ви връчат пратка, да ви платят пенсията, да приемат писмо от вас или сметките за вода и ток да платят. Не знаят как е организирана системата на международните доставки. Ако го знаеха това, щяха да бъдат преквалифицирани за позициите си и щеше да е повод за учудване, а не обратното. Някои хора не обичат да казват, че не знаят нещо и вместо това си дават предположението като сигурна информация, както се е случило и при вас. А на кой човек точно му е работа да знае отговора на вашия въпрос не мога да кажа в момента, с 1-2 обаждания обаче би се открил този човек, ще бъде някой който участва в сключването на договорите за доставки с чуждестранните куриери.
Не съм съгласна. Попитах в пощенския клон до нас. Приемам, че служителите там не са се квалифицирали да могат да отговорят на въпрос за международна пратка, но когато им се зададе такъв би следвало да положат усилие и да пренасочат питащия към някой по-компетентен, ако има такъв. За второ мнение се насочих към националния телефон на БГ ПОЩИ, който е даден на официалния им сайт. От там получих същия отговор. Не знам за трето мнение към кой компетентен служител да се насоча. Може би няма такъв.

Имам леко развитие на казуса ми. От EXPRESS  ONE получих отговор по имейла. Пратката ми към момента не е пристигнала на територията на България. Да се свържа с подателя за повече подробности.

Подателя казва, че пратката е в България.

Кой крив, кой прав не знам.

# 1 112
Здравейте.
Някой играе ли играта Go Go Match?
Стигнах до ниво 1900 и не ми дава нататък да играя.
Изписва, че следващото ниво предстои скоро, но е така от няколко дни Rolling Eyes

# 1 113
Изтървал съм тука драмата. Кажете проследяващ номер или част от него. Питали тук питали там. Да взема и аз да попитам моята "кристална топка" Simple Smile
Питала съм изрично в пощата и така ми отговориха, за това го казвам. Явно и там нещата са .... като навсякъде ... никой не знае какво прави.
Грешни са очакванията ви. В пощата работниците знаят как да си вършат преките задачите - да ви връчат пратка, да ви платят пенсията, да приемат писмо от вас или сметките за вода и ток да платят. Не знаят как е организирана системата на международните доставки. Ако го знаеха това, щяха да бъдат преквалифицирани за позициите си и щеше да е повод за учудване, а не обратното. Някои хора не обичат да казват, че не знаят нещо и вместо това си дават предположението като сигурна информация, както се е случило и при вас. А на кой човек точно му е работа да знае отговора на вашия въпрос не мога да кажа в момента, с 1-2 обаждания обаче би се открил този човек, ще бъде някой който участва в сключването на договорите за доставки с чуждестранните куриери.
Не съм съгласна. Попитах в пощенския клон до нас. Приемам, че служителите там не са се квалифицирали да могат да отговорят на въпрос за международна пратка, но когато им се зададе такъв би следвало да положат усилие и да пренасочат питащия към някой по-компетентен, ако има такъв. За второ мнение се насочих към националния телефон на БГ ПОЩИ, който е даден на официалния им сайт. От там получих същия отговор. Не знам за трето мнение към кой компетентен служител да се насоча. Може би няма такъв.

Имам леко развитие на казуса ми. От EXPRESS  ONE получих отговор по имейла. Пратката ми към момента не е пристигнала на територията на България. Да се свържа с подателя за повече подробности.

Подателя казва, че пратката е в България.

Кой крив, кой прав не знам.

# 1 114
  • София
В пощата.
Пратки с букви са в пощата, пратки само с  цифри  при Express one
Имам пратка, започваща  CNG.... в офис на Експресуан

CNG...е локален номер за Китай - имаш следващ номер
Като натисна track order под поръчката, се вижда само този номер, друг нямам

# 1 115
непрепоръчани пратки в мрежата на български поща не могат да се проследят.

# 1 116
  • Бургас
Като натисна track order под поръчката, се вижда само този номер, друг нямам
https://global.cainiao.com/
https://parcelsapp.com/

# 1 117
Получих SMS, че имам две пратки за получаване в пощaта /Bulpost/, обаче пише, че за всяка дължа по 3 лв. Какво е това, някакъв нов хайдушки данък ли са измислили?

# 1 118
Получих SMS, че имам две пратки за получаване в пощaта /Bulpost/, обаче пише, че за всяка дължа по 3 лв. Какво е това, някакъв нов хайдушки данък ли са измислили?
Назад писаха за драмата с пратки от превозвачи оизвън ЕС (примерно U...SG) С такива тракинги ги прихващат БГ митничарите и почва ходенето по мъките. И те трябва да отчитата дейност и да покажат че вкарват пари в бюджета. Не че си нямат кораби с контейнери за тарашене.
Явно на вас късмета ви е излязал с някоя пратка с такъв номер. Обикновенно пишман продавач или мошеник пращат с такъв вид номера.
"схемата" е изпитана и подплатена със съответните приказки и извадки от ""правилните" документи.
След сливането с данъчните поолекнаха, но още не са свършили съвсем, а и Василев не ги закача за сега. Чака да му объркат документите за гласуване на поредните избори за да ги измете отново.

# 1 119
  • Бургас
това се дължи за течности - лакове, лепила и подобни в сайта пише с специална доставка икономична
специална стандартна е безопасна но е скъпа
скоро поръчах масло и пише че е в обединен плик - и се чудя дали наистина масло или е сложено просто празно шише
но целта си е експеримент, как ще реагира митницата на 20 мл. течност
-------------------------------------------------------------------------
днес разбрах как се преодолява надписа, няма доставка в вашия регион - било бъг в алито

# 1 120
Всъщност бяха 3 пратки за които ме одрусаха по 3 лв. Едната с 10 батерии 2032, една със спринцовка флюс за запояване, който е като гел и една със спринцовка с термопроводяща паста, която се слага между процесор и охладител например. Флюса е 10 кубически см., а пастата е 30г.

# 1 121
  • Бургас
за флукса аз взех 2 броя - ако ми се вземе такса просто няма да ги взема, защото дадох за тях по малко от 3 лева

# 1 122
Да, цената на флюса е някъде колкото тази такса, ама пък ако не го вземеш пак изгаряш с толкова. Получава се нито да го вземеш, нито да го оставиш.

# 1 123
При мен също течностите са идвали с такса 3 лв., но наскоро едни ароматизатори за дифузер си дойдоха с експрес Уан и без такса.

# 1 124
При мен в пощата с такса три лева дойде едно червило- оцветител за бели корени на косата. При колежката нямаше такава такса, получи си го безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт