Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 181
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 095
И аз ще се откажа от Алиекспрес и то само и единствено заради тъпите Express one. Това не може да са куриери. По проследяващия номер на пратката не могат да я намерят при тях. Имат един единствен телефон за връзка и той 0700 .... т.е. чакаш някой да ти вдигне поне 5 минути, никой не вдига, но са те тарифирали подобаващо. На имейла никой не благоволява да отговори.

Поне китаеца обеща да провери какво се случва с пратката и къде е.
В краен случай ще отворя диспут и ще си върна парите, но аз искам това което съм поръчала все пак да стигне до мен.

И всичко това, заради тъпите малоумни куриери Express one.
С бг пощи никога не съм имала проблеми.

# 1 096
вече има немалко случаи, в които алито отказват да върнат парите за пратки, изгубени от МИБМ

# 1 097
  • София
Аз така изгорях с към 70лв от 2 изчезнали пратки и приключих с Алиекспрес. Тему са много по-добре засега.

# 1 098
при тему има друг проблем - заявяваш доставка до адрес, а те в големия процент случаи пращат пратката до кутия, като използват някаква доста скапана геолокация. има случаи на доставка в друг град. и са си виновни тему, не нашите калпазани тук. /изключвам МИБМ, те винаги са виновни/

# 1 099
  • до най-прекрасния мъж
Така е, при мен винаги пратките от Тему отиват в кутия на Бокснау, която е в точно противоположния край на квартала ни. При все че има поне три кутии, които са по-близо. Но уви...

# 1 100
винаги всичко пристига и то на куп.
то алито си има чойс, което е нещо подобно

Чойс беше създаден в отговор на Тему, пример на конкуренция в действие. Но това че е подобен не значи че е по-добър. Нека ги сравним са данни от скорошни мои доставки:

скорост:
-Aliexpress choice дата на поръчка 24/09, дата на доставка 10/10
-Temu дата на поръчка 25/09, дата на доставка 03/10

условия:
Aliexpress: минимум 10$ за choice или 5 продукта за bundle choice и в двата случая избора е ограничен до част от продуктите на сайта.
Temu: 25лв. минимална поръчка, без ограничение на продуктите

# 1 101
  • Пловдив
Така е, при мен винаги пратките от Тему отиват в кутия на Бокснау, която е в точно противоположния край на квартала ни. При все че има поне три кутии, които са по-близо. Но уви...
Много лесно може да си пренасочите пратката, като се свържете по имейл или по телефона с бокснау. Аз така си пренасочвам, когато не ми е удобна кутията. Много бързо реагират.

# 1 102
  • Бургас
пратка Ul...BE къде да я търся?

# 1 103
В пощата.
Пратки с букви са в пощата, пратки само с  цифри  при Express one

# 1 104
Здравейте, предполагам, че пратка с номер, започващ с "UC" и завършващ на "HU" ще пристигне в пощата. При проследяване с parcelsapp.com излиза съобщението "Пристигнал в местния център за доставка" на 8 октомври.  Това означава, че е пристигнала в България, а не в пощенския клон, нали така, и да я чакам до няколко дни?

# 1 105
  • София
В пощата.
Имам пратка, започваща  CNG.... в офис на Експресуан

# 1 106
И една моя пратка с буквени кодове дойде с експрес уан накрая, все се надявах да е в пощата или дори с еконт са ми доставяли по-скъпите пратки от алито преди (които още при тях тръгват със специален куриер)

# 1 107
Питала съм изрично в пощата и така ми отговориха, за това го казвам. Явно и там нещата са .... като навсякъде ... никой не знае какво прави.

# 1 108
Питала съм изрично в пощата и така ми отговориха, за това го казвам. Явно и там нещата са .... като навсякъде ... никой не знае какво прави.
Грешни са очакванията ви. В пощата работниците знаят как да си вършат преките задачите - да ви връчат пратка, да ви платят пенсията, да приемат писмо от вас или сметките за вода и ток да платят. Не знаят как е организирана системата на международните доставки. Ако го знаеха това, щяха да бъдат преквалифицирани за позициите си и щеше да е повод за учудване, а не обратното. Някои хора не обичат да казват, че не знаят нещо и вместо това си дават предположението като сигурна информация, както се е случило и при вас. А на кой човек точно му е работа да знае отговора на вашия въпрос не мога да кажа в момента, с 1-2 обаждания обаче би се открил този човек, ще бъде някой който участва в сключването на договорите за доставки с чуждестранните куриери.

# 1 109
  • Бургас
В пощата.
Имам пратка, започваща  CNG.... в офис на Експресуан

CNG...е локален номер за Китай - имаш следващ номер

Общи условия

Активация на акаунт