Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 188
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 080
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте. От 04.09.24г. пратката е В склад на ExpressOne
Пловдив - База Коматево | ПЛОВДИВ. Кога да очаквам пратката? Тъй като съм на работа през деня, дали звънят преди да доставят пратката?
Те НЕ доставят до адрес, а оставят в най-близкия офис до посочения от Вас адрес. Обикновено са каси на Изи пей и работят до късно. Ще получите съобщение на Вайбър или смс в кой точно офис е.

# 1 081
Пишете им и копирайте номера на пратката.

# 1 082
Пловдив - База Коматево | ПЛОВДИВ. Кога да очаквам пратката? Тъй като съм на работа през деня, дали звънят преди да доставят пратката?
Те НЕ доставят до адрес, а оставят в най-близкия офис до посочения от Вас адрес. Обикновено са каси на Изи пей и работят до късно. Ще получите съобщение на Вайбър или смс в кой точно офис е.
Ами миналата година доставяха до адрес. Ако има промяна вече, добре.
Пишете им и копирайте номера на пратката.
Писах им. Ще чакам отговор

# 1 083
  • Перник

Доставят, доставят. Офисът им е един в целия ни град и ми е на другия край. Като им напиша мейл с номера на пратката и напомня, че е поръчана до адрес, много бързо доставят Smiling Imp

# 1 084
Здравейте! Поръчвам от сайта от години и нямам спомен за забавено шипване. Поръчах едни обувки, чаках седмица да ги шипнат, накрая канселирах поръчката и ми върнаха парите. Сега съм поръчала други два чифта обувки от различни продавачи, но и двете поръчки не ги шипват вече 4 дни. Въпросът ми е има ли шанс да ги шипнат или пак да канселирам? Имате ли и вие такива забавяния? Писах им, получих отговор от единия, че ще бъдат шипнати веднага щом е възможно, и до там.

# 1 085
  • до най-прекрасния мъж
И аз брах нерви с един продавач наскоро. Писах му, писах на съпорта, отново на него, отново на съпорта и така около две седмици. Накрая ми писа, че няма нищо да ми прати, свързах се отново със съпорта и приложих снимки на разговорите ни. Върнаха ми парите много бързо. Аз, обаче, нямах опция да канселирам. Уж беше с много висок рейтинг, изненадах се, че така се получи.
Вижте с какъв срок за изпращане е конкретната поръчка. Някои дават по-къс, други по-дълъг.

# 1 086
Последната ми поръчка на няколко дреболии ми изплю тракинг номер на Спиди, което досега не ми се беше случвало в Алиекспрес. Доста приятна изненада с оглед на последната ми одисея с умствено изостаналите служители на Express One, които за две седмици така и не успяха да ми обяснят какво се случва с пратката ми за немалко пари, която според тракинга им е в логистичния им център в София, но дефакто никой не знае къде е точно и защо не се доставя, но като по чудо веднага след като ги заплаших със сезиране на прокуратурата за неправомерно задържане на мое имущество, пратката чудодейно се намери и достави.

# 1 087
Не ми е ясно как оцеляват в бизнеса с достаките. Явно предлагат много ниски цени, но и качеството е много ниско. Както и не мога да си обясня, на какъв принцип, от четири паралелни пратки три са метнати в  различни PUP, вярно поне квартала са уцелили, а една ми я доставят с куриер. Не ми се занимаваше с пренасочване, каквато по принцип възможност има, защото от личен опит знам, че след пренасочване тракингът не отчита вече реалното местоположение и отиват още към две седмици докато стигне правилния PUP. За 21 век ми се струва абсурдно...

Доста приятна изненада с оглед на последната ми одисея с умствено изостаналите служители на Express One, които за две седмици така и не успяха да ми обяснят какво се случва с пратката ми за немалко пари, която според тракинга им е в логистичния им център в София, но дефакто никой не знае къде е точно и защо не се доставя, но като по чудо веднага след като ги заплаших със сезиране на прокуратурата за неправомерно задържане на мое имущество, пратката чудодейно се намери и достави.

# 1 088
Здравейте! Поръчвам от сайта от години и нямам спомен за забавено шипване. Поръчах едни обувки, чаках седмица да ги шипнат, накрая канселирах поръчката и ми върнаха парите. Сега съм поръчала други два чифта обувки от различни продавачи, но и двете поръчки не ги шипват вече 4 дни. Въпросът ми е има ли шанс да ги шипнат или пак да канселирам? Имате ли и вие такива забавяния? Писах им, получих отговор от единия, че ще бъдат шипнати веднага щом е възможно, и до там.
8-ми ден вече пратката чака за изпращане и аз се чудя. Преди време пак имаше едно такова забавяне. Наистина преди не беше така, до два дни и тракерът е налице. А търговецът е коректен, не знам. Имам срок още седмица за изпращане и после парите се връщат автоматично. Махам 1.10 и 2.10, националният им празник, но пак е доста време.

# 1 089
  • София
Откакто открих Тему, Алиекспрес отиде в небитието...много по-бързи са Тему и винаги всичко пристига и то на куп.

# 1 090
8-ми ден вече пратката чака за изпращане и аз се чудя. Преди време пак имаше едно такова забавяне. Наистина преди не беше така, до два дни и тракерът е налице. А търговецът е коректен, не знам. Имам срок още седмица за изпращане и после парите се връщат автоматично. Махам 1.10 и 2.10, националният им празник, но пак е доста време.

След поста ми ги шипнаха и двете на 4-тия ден и ги получих вече.

# 1 091
От 20 август пратката ми стои някъде. След настоятелно обаждане от Express one или M&BM Express които са им някакви партньори ми отговарят, че пратката не била регистрирана в тяхната система. А по номер товарителница пак при тях излиза надпис пратка в очакване.
Вече не знам и аз какво става.

Въпросът ми е от Алиекспрес след колко време отваряха диспут за недоставена пратка? Само веднъж ми се е случвало да не дойде пратка и отвориха диспут, но беше отдавна и не помня.

# 1 092
  • Бургас
винаги всичко пристига и то на куп.
то алито си има чойс, което е нещо подобно

# 1 093
От 20 август пратката ми стои някъде. След настоятелно обаждане от Express one или M&BM Express които са им някакви партньори ми отговарят, че пратката не била регистрирана в тяхната система. А по номер товарителница пак при тях излиза надпис пратка в очакване.
Вече не знам и аз какво става.

Въпросът ми е от Алиекспрес след колко време отваряха диспут за недоставена пратка? Само веднъж ми се е случвало да не дойде пратка и отвориха диспут, но беше отдавна и не помня.
То зависи от това с кой куриер пощенски оператор е пратена. Някакъв проследяващ номер за пратката да ви се намира?

# 1 094
Аз напоследък съм разочарована от Алиекспрес: Начисляват транспортни разходи, използват най- некоректната куриерска фирма у нас, изпращат боклуци вместо поръчаните артикули… Сега чакам една пратка и ако отново имам проблеми с нея, просто ще се откажа от Алито.

Общи условия

Активация на акаунт