Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 245
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 065
Ето, вече се ориентирате в ситуацията. Ако смятате да пазарите редовно от там, пишете, има допълнителни насоки за такива ситуации.

# 1 066
  • Асеновград
Здравейте,
Имам въпрос.
Харесали сме едно колело.
Цената му в лева ми излиза написана 2540 лв.
При чекаута ми я превърта в долари около 1400 $
Обаче, в момента в който искам да плащам през картата ми я валутира в лева и излизат на 2640 лв.

Как мога да не плащам тези 100 лв. отгоре?

Транспорта е безплатен.

Достатъчно се ядосах, че вчера цената беше 15% по-ниска.

А с код за отстъпка да посъветвате дали мoга да се сдобия отнякъде.

Благодаря много за отговора!
...в която и дае друга валута. Тему ме дразни в това отношение защото там също използват долари фундаментално но за привидно удобство не дават на потребителя да си смени валутата.

Не е за тука ама тъй като сте писали. В Тему може би зависи от избора на страна, защото аз съм избрал БГ и мога да сменям само евро и лев. Долари въобще няма. Само предположение.

# 1 067
На мен в Алито всичко ми излиза в лева. Накрая само сумата за плащане е в долари като отдолу пак излиза левовата равностойност.

Това, което ми е тъпо, е че вече плащам доставка. А като плащам доставка всичко ми идва с експресуан. Замислям се да мина на Тему.

# 1 068
  • Бургас
ако е над 18 лева от чойс - няма доставка
и тему има подобен лимит на поръчка

# 1 069
Средата на август за пръв пут поръчах часовник с очаквана дата на доставка 3 септември.
В сайта ми излиза order completed, а нищо нв съм получила.
По номера не проследяване след 30 август следите се губят .
Писах ревю за неполучена пратка, сложно ми се вижда проследяването в сравнение с Теми.

# 1 070
За втори път получавам боклук, вместо поръчаното. Поръчвам и плащам едно, получавам съвсем друго. Да не говорим, че си платих и доставка. Аз приключвам с Алиекспрес. Не си заслужава просто.

# 1 071
  • Бургас
грешен артикул е специалитет на ботовете
те винаги имат всичко на по добри цени - но като нямат това което искаш, ти пращат каквото имат
погледни името на търговеца да на е от вида на  - шоп123456сторе

# 1 072
Да, такова е, но това досега никога не е било проблем. Пазарувам от 3 години в Алиекспрес.

Между другото се свързаха с мен и ще ми възстановят сумата. Парите за доставката- не.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 09:39 от Mia Rulana

# 1 073
Това нормално ли е да излиза при номера на проследяване, мислех, че идват с БГ пощи ?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:23 от Mateah

# 1 074
  • до най-прекрасния мъж
Това нормално ли е да излиза при номера на проследяване, мислех, че идват с БГ пиши?
Да, винаги ми идват с тези куриери пратките, никога в пощата.
Би трябвало да сте я получили вече в офис, близо до адреса за доставка, който сте посочила. При мен идват до ден-два след като са вече в базата им в Коматево. За район Тракия става въпрос.

# 1 075
Идват и с пощите, имам в момента такава пратка.

# 1 076
  • София
И част от моите идват в пощата може би 1:20, нещо такова... за СФ

# 1 077
Писах им вчера и са ми изпратили място и код за вземане.
Може да е случайност или просто да е била забутана някъде.
Благодаря!

# 1 078
  • до най-прекрасния мъж
Писах им вчера и са ми изпратили място и код за вземане.
Може да е случайност или просто да е била забутана някъде.
Благодаря!
Вероятно забутана. И аз имах пратка от същата дата. Изненадаха ме с доставка на същият ден следобед. Обикновено до Тракия пристигат на следващия.

# 1 079
Здравейте. От 04.09.24г. пратката е В склад на ExpressOne
Пловдив - База Коматево | ПЛОВДИВ. Кога да очаквам пратката? Тъй като съм на работа през деня, дали звънят преди да доставят пратката?

Общи условия

Активация на акаунт