Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 126
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Писна ми да плащам по 3 лв на пощата. Вече схванах, че на всичко, което минава през Узбекистан начисляват по 3 лв. Забелязах и че от там минават само лаковете ми за нокти. Не ми е ясно защо, при положение, че поръчвам от различни търговци. В момента в количката ми има два продукта. Ето какви са ми възможностите за всеки от тях.
Shipping: US $0.63
Estimated delivery on Dec 09
From China to Bulgaria via Cainiao Super Economy for Special Goods
Tracking Unavailable

Shipping: US $1.89
Estimated delivery on Nov 11
From China to Bulgaria via SunYou Special Economy
Tracking Unavailable

Според вас има ли смисъл да избирам по-скъпата доставка, дали ще мине през Узбекистан и пак да ми начислят 3 лв?
и двата минават през Узбекистан
китайците много добре знаят за това че го правят логистиките на балканските страни и са измислили начин да заобиколят правилата
, но като търговци го предлагат срещу заплащане на нереално висока цена

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:53 от musicdoubl3

# 151
Здравейте,колко време се бави пратка със статус Arrived at Departure Transport Hub,че имам две които стоят на този статус в Китай от доста време, имайки предвид че до сега не ми се е случвало такова забавяне.Едната е вече 13дни а другата 7 и непомръдват.
Не съм забелязала да има конкретен период. Някой пратки са ми стояли на този статус ден-два, други близо месец...

# 152
Тука писах за SunYou

Писна ми да плащам по 3 лв на пощата. Вече схванах, че на всичко, което минава през Узбекистан начисляват по 3 лв. Забелязах и че от там минават само лаковете ми за нокти. Не ми е ясно защо, при положение, че поръчвам от различни търговци. В момента в количката ми има два продукта. Ето какви са ми възможностите за всеки от тях.
Shipping: US $0.63
Estimated delivery on Dec 09
From China to Bulgaria via Cainiao Super Economy for Special Goods
Tracking Unavailable

Shipping: US $1.89
Estimated delivery on Nov 11
From China to Bulgaria via SunYou Special Economy
Tracking Unavailable

Според вас има ли смисъл да избирам по-скъпата доставка, дали ще мине през Узбекистан и пак да ми начислят 3 лв?

# 153
От края на август някои от пратките ми седят така. Обикновено стигнат ли града, до 1-2 дни получавам смс. Какво да направи ?

# 154
От края на август някои от пратките ми седят така. Обикновено стигнат ли града, до 1-2 дни получавам смс.
Скрит текст:
Какво да направи ?
Тези дето са за два дена са U...HU т.е. обслуват се от Унагрия. Тази е U...UZ обслужва се от Узбекистан. С камилите от Kитай и с магаретата до Софето и от там към вас. Със сигурност няма да дойдат за 20 дена като унгарскиите.
https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00594778143082 Узбекистанската сага вече втръсна на всички да я повтарят и да я слушат, но винаги има някой нов Simple Smile
UV711730693UZ - ще дойде в български пощи и ще плащате още 3 лева на пощите. Кога ще дойде не знам. Лошото е, че ще ви бръкнат в джоба и няма не искам няма недей. Тея лакове ги забравете. Щом пише спешал гудс ще излиза солено ...
Скрит текст:
Ами 10 години вече повтарям сменяйте държавата вие продължавате да врънкате. С врънкане държавата няма да падне. Ще гниете още 20тина години преди да се срине и да ви затисне Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 19:09 от netman71

# 155
От края на август някои от пратките ми седят така. Обикновено стигнат ли града, до 1-2 дни получавам смс.
Скрит текст:
Какво да направи ?
Тези дето са за два дена са U...HU т.е. обслуват се от Унагрия. Тази е U...UZ обслужва се от Узбекистан. С камилите от Kитай и с магаретата до Софето и от там към вас. Със сигурност няма да дойдат за 20 дена като унгарскиите.
https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00594778143082 Узбекистанската сага вече втръсна на всички да я повтарят и да я слушат, но винаги има някой нов Simple Smile
UV711730693UZ - ще дойде в български пощи и ще плащате още 3 лева на пощите. Кога ще дойде не знам. Лошото е, че ще ви бръкнат в джоба и няма не искам няма недей. Тея лакове ги забравете. Щом пише спешал гудс ще излиза солено ...
Скрит текст:
Ами 10 години вече повтарям сменяйте държавата вие продължавате да врънкате. С врънкане държавата няма да падне. Ще гниете още 20тина години преди да се срине и да ви затисне Simple Smile
Че досега съм поръчвала почти всеки месец, нищо не съм плащала в пощата, също не е имало и такова забавяне (откъдето пише, че е в Плевен).

# 156
Скрит текст:
Какво да направи ?
Скрит текст:
Че досега съм поръчвала почти всеки месец, нищо не съм плащала в пощата, също не е имало и такова забавяне (откъдето пише, че е в Плевен).
Вие сте поръчвали ама с какви куриери са ги пращали не сте проверявали понеже са идвали бързо. Та за това сега сте в драма ...

# 157
  • Бургас
специалните с обратна разписка, само там е безопасно
лошото е само че преди бе 5 лева а сега е 9 лева
ако е над 10 долара то задължително е срещу подпис -  през меетс , спиди
явно е било търсена услуга и китаеца е видял начин да прави пари

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 22:57 от musicdoubl3

# 158
  • Бургас
Здравейте,колко време се бави пратка със статус Arrived at Departure Transport Hub,че имам две които стоят на този статус в Китай от доста време, имайки предвид че до сега не ми се е случвало такова забавяне.Едната е вече 13дни а другата 7 и непомръдват.
Да и при мен има 15 дни забавяне,до сега толкова бавни никога не са били.Дано поне пристигнат.

# 159
  • Бургас
Да и при мен има 15 дни забавяне,до сега толкова бавни никога не са били.Дано поне пристигнат.
толкова време от Унгария за бг. не е чакала бг пощи да е вземат

# 160
  • Русе
И аз имам такава пратка от 28.08 от Унгария   Received by local delivery company и не знам къде да я търся. А днес е крайния срок за доставка

# 161

Сега видях и тази пратка и тя как стои. За всичките години не съм имала чак такова забавяне, само една пратка не пристигна, но ми върнаха парите. А сега имам бая неща дребни поръчани.

# 162
Скрит текст:
Сега видях и тази пратка и тя как стои. За всичките години не съм имала чак такова забавяне, само една пратка не пристигна, но ми върнаха парите. А сега имам бая неща дребни поръчани.
15.09.2023 11:42 Предадена на куриер ПЛЕВЕН- СКЛАД
Стойте стойте още малко и ще я върнат на китаеца. Вместо вас никой няма да следи пратките в https://expressone.bg/tracking и в https://parcelsapp.com/

И аз имам такава пратка от 28.08 от Унгария   Received by local delivery company и не знам къде да я търся. А днес е крайния срок за доставка
Не я търсете, а пускате диспут. Само да знаете какво да пишете за да не ви го отхвърлят. Нали сте на ясно изискването към продавача е да докаже, че сте получили пратката срещу подпис. Искате да покажат подписа и твърдите, че никой не ви е потърсил за получаване на пратката. не го ли напишете така горите. Китайците пишат във пощенският ви клон е вземете си я и ви прецакват.

# 163
  • Бургас
И аз имам такава пратка от 28.08 от Унгария   Received by local delivery company и не знам къде да я търся. А днес е крайния срок за доставка
запитах унгарските пощи относно зациклилата ми пратка UA....................HU
и казаха че за тези номера отговарят тези https://www.ecsc-logistics.com/
лично аз имам още много защита, все пак 90 дена от изпращането трябва да чакам

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:18 от musicdoubl3

# 164
Скрит текст:
15.09.2023 11:42 Предадена на куриер ПЛЕВЕН- СКЛАД
Стойте стойте още малко и ще я върнат на китаеца. Вместо вас никой няма да следи пратките в https://expressone.bg/tracking и в https://parcelsapp.com/

Не я търсете, а пускате диспут. Само да знаете какво да пишете за да не ви го отхвърлят. Нали сте на ясно изискването към продавача е да докаже, че сте получили пратката срещу подпис. Искате да покажат подписа и твърдите, че никой не ви е потърсил за получаване на пратката. не го ли напишете така горите. Китайците пишат във пощенският ви клон е вземете си я и ви прецакват.
Ама нямам нито обаждане, нито известие
 Винаги досега са звъняли или призовка или смс. Отивала съм по същия начин и са ме връщали. Тук има няколко пощенски клона, как да обикалям рандъм?

Общи условия

Активация на акаунт