Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 135
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 165
Ама нямам нито обаждане, нито известие
 Винаги досега са звъняли или призовка или смс. Отивала съм по същия начин и са ме връщали. Тук има няколко пощенски клона, как да обикалям рандъм?
Сериозно ли искате да обикаляте пощенските клонове за да вземте пратка която не се намира в пощата а в куриер наречен експрес уан. Със същият успех може да отидете в банката да си купите кисело мляко нали се с пари се работи. Вие сериозно ли ги пишете тези неща? Спирам да обяснявам тук диагнозата е друга.

# 166
Ама нямам нито обаждане, нито известие
 Винаги досега са звъняли или призовка или смс. Отивала съм по същия начин и са ме връщали. Тук има няколко пощенски клона, как да обикалям рандъм?
Сериозно ли искате да обикаляте пощенските клонове за да вземте пратка която не се намира в пощата а в куриер наречен експрес уан. Със същият успех може да отидете в банката да си купите кисело мляко нали се с пари се работи. Вие сериозно ли ги пишете тези неща? Спирам да обяснявам тук диагнозата е друга.
Не съм видяла, за експрес уан Simple Smile не знам защо се държите толкова грубо?

# 167
  • Бургас
Не съм видяла, за експрес уан Simple Smile не знам защо се държите толкова грубо?
и какво ви излиза като натиснете контакт

# 168
и какво ви излиза като натиснете контакт

Пратките ми дойдоха на адрес с куриер.Simple Smile благодаря Wink

# 169
Аууу как съм наранил нежната Ви душа. За да не се чуствате и измамена добавям снимка където се вижда името на офиса и адреса на експрес уан:
Скрит текст:

# 170
  • Бургас
Скрит текст:
Сега видях и тази пратка и тя как стои. За всичките години не съм имала чак такова забавяне, само една пратка не пристигна, но ми върнаха парите. А сега имам бая неща дребни поръчани.
15.09.2023 11:42 Предадена на куриер ПЛЕВЕН- СКЛАД
Стойте стойте още малко и ще я върнат на китаеца. Вместо вас никой няма да следи пратките в https://expressone.bg/tracking и в https://parcelsapp.com/

И аз имам такава пратка от 28.08 от Унгария   Received by local delivery company и не знам къде да я търся. А днес е крайния срок за доставка
Не я търсете, а пускате диспут. Само да знаете какво да пишете за да не ви го отхвърлят. Нали сте на ясно изискването към продавача е да докаже, че сте получили пратката срещу подпис. Искате да покажат подписа и твърдите, че никой не ви е потърсил за получаване на пратката. не го ли напишете така горите. Китайците пишат във пощенският ви клон е вземете си я и ви прецакват.
Може ли да го напишете на английски,ще бъде полезно за всички.

# 171
Разбра ли се защо се бавят пратките? И аз имам 4-5 пратки които си стоят на Arrived at departure transport hub от доста дни.

# 172
  • Бургас
Разбра ли се защо се бавят пратките? И аз имам 4-5 пратки които си стоят на Arrived at departure transport hub от доста дни.
днес вече тръгнаха(от 1.09.

# 173
  • Бургас
само че аз имам една с този статус от 2.09 и си стои така

# 174
И при мен има движение, току що проверих. (най-ранната пратка е от 01.09)

# 175
2023-08-30 16:05 Received by local delivery company
Явно има накакво голямо забавяне - ще чакам още 1 месец и след това диспут. Досега всичко си пристигаше нормално в рамките на 1 месец.

# 176
Явно има накакво голямо забавяне - ще чакам още 1 месец и след това диспут. Досега всичко си пристигаше нормално в рамките на 1 месец.
При мен пристигнаха с куриер до дома, няколко пратки накуп, сега чакам още няколко неща.

# 177
При мен пристигнаха с куриер до дома, няколко пратки накуп, сега чакам още няколко неща.

Моята ще дойде с БГ пощи. Номера не се проследява след като влезе в БГ.

# 178
  • Бургас
нали знаете че колкото повече седи в някой склад
вероятността да изчезне расте
-------------------------------------------------------------------
интересното е че обединените не експреоне си вървят нормално

# 179
Някой поръчвал ли е нещо от Полша или Франция? Има ли допълнителни такси, горе-долу за колко време пристигат пратките и има ли някакви тънкости при поръчването от там? Също ме интересува кой е най-добрия вариант от посочените на снимката и защо? Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт