Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 234
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ако наистина са нарушили лиценз и са ги погнали,вероятно си изпълняват задължението да ги изтеглят.Ясно,е че няма как да им се получи,но после ще могат да кажат,че са изпълнили изискването.
И аз така мисля,но все пак мисля да им отговоря,че да не вземат да ми блокират профила нещо.

# 241
Незнам къде блях, но поръчах артикул без нито една поръчка за него от когото и да е било. А магазинът има само 98 последователя. Сумата не е висока. И да изгоря няма да ме заболи, но силно се надявам да ми пристигне.

# 242
Незнам къде блях, но поръчах артикул без нито една поръчка за него от когото и да е било. А магазинът има само 98 последователя. Сумата не е висока. И да изгоря няма да ме заболи, но силно се надявам да ми пристигне.
Е, все някой е бил първи за всеки магазин и всеки артикул. И хилядите последователи са започнали само от един.
Надявам се да споделиш резултата с нас, ако е удобно.

# 243
Някой може ли да помогне с тези пратки, защото ми идва известие че са пристигнали,но в пощата нямам нищо....
UA250975875HU
UA263364210HU

# 244
Здравейте имам пратка UA252727094HU от 2.10.23 г. 19:03 ч. - Arrived at local delivery center, Arrived at local delivery center но я няма никъде.Къде да я търся и какво да правя

# 245
Поръчката ми от Temu днес пристигна, всичко си е с нормално качество, обувките дори са ми перфектни по крака.
В поръчката имам още няколко неща, но всичко е точно. Поръчката я правих на 27.09.

# 246
  • Бургас
Някой може ли да помогне с тези пратки, защото ми идва известие че са пристигнали,но в пощата нямам нищо....
UA250975875HU
UA263364210HU
първото е в страната, второто не е
и аз имах пратка от този период, като че ли е станал фал с партидата , защото етикета беше повреден (залят с вода) и адреса не се четеше, само телефона се виждаше, и така получих смс, Вероятно ще има доста върнати пликове, ако наистина цялата партида с чували е била мокра

# 247
Поръчката ми от Temu днес пристигна, всичко си е с нормално качество, обувките дори са ми перфектни по крака.
В поръчката имам още няколко неща, но всичко е точно. Поръчката я правих на 27.09.
От чисто любопитство, може ли реални снимки на обувките и на друг продукт?
Аз също съм си поръчвала дреболийки и всичко беше точно, коректно и с бърза доставка.

# 248

Всичко друго си е точно както е по снимките, обувките са удобни, а аз по принцип на високи не мога да ходя. Интересното е, че имаше големи отстъпки за тях, излязоха 5 лв и нещо, а реалната им цена е към 75 мисля Grinning

# 249
  • Варна
Опитвам се да кача направено от мен видео при отварянето на диспут като доказателство, но не се получава. Опитвах и на компютър и през телефона, но върти и не може да се прикачи видеото. Големината е 255МБ, и е във формат mp4.
Какъв може да е проблемът?
Как качвате видео като доказателство при отваряне на диспут?

# 250
  • Бургас
и аз имах проблем с качване на видео в диспут - качих го в фейсбук и от там го свалих и така сваленото го качих в диспута и се качи
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=facebook+down … ader+video+online

# 251
Опитвам се да кача направено от мен видео при отварянето на диспут като доказателство, но не се получава. Опитвах и на компютър и през телефона, но върти и не може да се прикачи видеото. Големината е 255МБ, и е във формат mp4.
Какъв може да е проблемът?
Как качвате видео като доказателство при отваряне на диспут?
Размерът е проблем. Измислете някакъв начин за смаляване. Ето предложили са ви да го превъртите през някоя онлайн платформа за видео.

# 252
  • Варна
и аз имах проблем с качване на видео в диспут - качих го в фейсбук и от там го свалих и така сваленото го качих в диспута и се качи
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=facebook+down … ader+video+online

Не мога и във фейсбук да го кача, върти дълго време, но не става. Не мога да разбера какъв е проблема. Правих клипа с телефона си, с който и друг път съм правила и качвала или споделяла клипове, но сега като ми трябва най-много нищо не става.

# 253
  • Асеновград
Намирисва ми на интернет скорост.

# 254
  • Бургас
ако е проблема с размера може да опита с Format Factory, но спорд мен е по добре в някоя платформа за клипове.
 през онлайн поне не тежат програми в компютъра https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=convert+video+online
Спомням се че опитах и йоутуб но там блокира веднага клипа за авторски права, работеше радиото и се чуваше в записа някаква песен

Общи условия

Активация на акаунт