Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 77 763
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 690
При мен няма "for special goods" в доставката. SunYou Special Economy - това е изписано.
Стоките са червила, спирали, гланц за устни - не виждам някаква разлика с това, че преди време бях поръчвала кремове и не съм плащала нищо при получаване.

Нормално е човек като се сблъска за първи път с това да пита... И за да Ви изпреваря - да, четох "дъвканото" тук, но не ми стана напълно ясно...

Благодаря на всички, които се отзоваха 😃

# 691
Special Economy - Special standart

# 692
При мен няма "for special goods" в доставката. SunYou Special Economy - това е изписано.
Стоките са червила, спирали, гланц за устни - не виждам някаква разлика с това, че преди време бях поръчвала кремове и не съм плащала нищо при получаване.

Нормално е човек като се сблъска за първи път с това да пита... И за да Ви изпреваря - да, четох "дъвканото" тук, но не ми стана напълно ясно...

Благодаря на всички, които се отзоваха 😃
Приключваме темата. Има ли special има. Има ли продукти дето не се приемат от БГ пощи има. 3 те лева на пакет отиват за почерпка на митничарите или пощите. И те не могат на празна ясла. Някаква хранилка и за тях трябва да нагласи държавата.

# 693
Здравейте,за първи път поръчвам от Алиекспрес и искам да попитам ако поръчката е пристигнала в депо БГ Пловдив на 06.02.24 колко време горе-долу стои там?От тогава няма никакво обновление.Благодаря предварително.

# 694
Здравейте,за първи път поръчвам от Алиекспрес и искам да попитам ако поръчката е пристигнала в депо БГ Пловдив на 06.02.24 колко време горе-долу стои там?От тогава няма никакво обновление.Благодаря предварително.
за номер 15ххххххххх0000 или ??000000000NL говорим нали? Един ден стои. https://expressone.bg/tracking - какво показва на този адрес?
Пишете мейл на international@expressone.bg или попълнете формата на https://expressone.bg/contacts бутон запитване и рекламации.
прверете на https://parcelsapp.com/en дали има други проследяващи номера.

# 695
за номер 15ххххххххх0000 или ??000000000NL говорим нали? Един ден стои. https://expressone.bg/tracking - какво показва на този адрес?
Пишете мейл на international@expressone.bg или попълнете формата на https://expressone.bg/contacts бутон запитване и рекламации.
прверете на https://parcelsapp.com/en дали има други проследяващи номера.
Благодаря много!
Показва това:
06.02.2024 12:40
В склад на ExpressOne
Ще им пишада видим какво ще стане.
Пловдив - База Коматево | ПЛОВДИВ

# 696
На моята пратка пише Super Economy.
Товарителницата е UAхххххххххHU
Поръчката е от 09.02.2024г, днес 19.02 изписва това:
Carrier note: Received by local delivery company. posta.hu
inquiry@ecsc-logistics.com
Погледнах в интернет и това трябва да са унгарски пощи и да няма такси. Може ли малко информация какво следва. Това ми е втора пратка, първата беше fast delivery и дойде с Exprese ONE.

# 697
По съвет на netman71(още веднъж благодаря) снощи писах мейл на експрес уан,но днес реших и да звънна по телефона.На този в базата в Пловдив никой не вдига,но на централния се свързах и говорих с много мила жена,която каза,че пратката е там,но още не е разпределена и да чакам съобщение на вайбър.След около 10-тина минути получих съобщение на телефона,а не на вайбър,че имам пратка за получаване в еди кой си обект срок 27.02.24.Предполагам на тази дата ще е в обекта.Значи ако не пишем и не се обаждаме ще има да си чакаме....Затова не чакайте,а им досаждайте.Stuck Out Tongue

# 698
Емито15 Благодаря за споделената информация! Simple Smile
Само да вметна. Датата в съобщението е срока до който пратката ще се пази в обекта, а не когато ще е там. След нея би трябвало да я върнат. Не знам доколко действително се случва ако се забавиш със вземането.
Може да отидете да си вземете пратката. Simple Smile

# 699
Отивайте да я вземете. Вече е там. Както са споделили датата е срока до който ще стои.
Благодаря за милите думи. Малко са хората дето се сещат едно благодаря да кажат.

# 700
Емито15 Благодаря за споделената информация! Simple Smile
Само да вметна. Датата в съобщението е срока до който пратката ще се пази в обекта, а не когато ще е там. След нея би трябвало да я върнат. Не знам доколко действително се случва ако се забавиш със вземането.
Може да отидете да си вземете пратката. Simple Smile
Досега не съм получавала така пратка затова незнам.Много благодаря за пояснението.

# 701
Погледнах в интернет и това трябва да са унгарски пощи и да няма такси. Може ли малко информация какво следва. Това ми е втора пратка, първата беше fast delivery и дойде с Exprese ONE.
Скрит текст:
Следва пътуване до България. Още един статус когато е в София и още 1 до 3 дена докато стигне пощенския клон. Накрая СМС или бележка да вземете пакета. Може и в пощенската лкутия да го пъхнат директно.
Статуса за София е нещо от рода local delivery office. Малко е по-различен от Унгарския но са близки и може човек да ги обърка.

# 702

При мен дойде известие от пощата около седмица след този статус (за Варна).

# 703
# 704
Вчера на 23.02.2024г получих пратката си от пощата. Поръчката беше направена на 09.02 и пишеше доставка до 09.04, чудех се дали да поръчвам като видях датата. Беше super economy UAхххххххххHU, минала е през Унгария, нямах допълнителни такси за плащане.

Общи условия

Активация на акаунт