Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 126
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Доколкото помня , казуса е , че са изпратени от Алито на адрес на Габиели .

# 136
Здравейте! Имам пратка,която е в офис на Expressone в града ми от вчера. Имам и съобщение във вайбър в което пише срок за получаване 12.09.23. Това какво значи,че ще ми я донесат в къщи или от офиса трябва да се вземе? Ако е от офис ,дали ще я дадат на мъжа ми,че аз съм в чужбина..?

# 137
Може да я вземе мъжа Ви, като представи съобщението на служителя в офиса на експрес Уан.

# 138
Тоест вземат се от офис,не ги доставят до адрес,така ли?

# 139
Да, взимат се от офис. Експрес уан не доставят до врата пратки от али експрес специално. Във съобщението Ви пише от къде може да си вземете пакета. Просто прочетете внимателно и ще разберете.

# 140
  • Бургас
аз не получавам меил или съобщение, преди получавах
в сайта им само пише в кой ПУП са

# 141
Здравейте.
Интересно ми е ако някой си е поръчвал ел. четец за книга от aliexpress, да сподели отзив.

# 142
аз не получавам меил или съобщение, преди получавах
в сайта им само пише в кой ПУП са

Причините, поради които не се получават съобщения са две. Или не са написани имейлът и телефонният номер в профила на потребителят в али експрес или китайският магазин не го е написал по свое осмотрение и по този начин експрес уан няма как до Ви уведоми.

Както споменах, работя в такъв офис и се случва дори хората сами да си пишат нарочно неверни номера и дори само 00000 на мястото на телефонния номер.

# 143
  • Бургас
това за мейла е интересно, на обединените - как преди виждаха мейла а сега не  - и на мен ми е интересно къде е промяната, скоро писах за проблем с доставка в Германия и хермес ми пратиха мейл за грешката ми, как те го видяха а нашите немогат
нищо не се променя освен адреса
вписването в алито става с мейл - какво имате предвид
Или не са написани имейлът и телефонният номер в профила на потребителят в али експрес

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 21:12 от musicdoubl3

# 144
  • Варна
Здравейте.
Интересно ми е ако някой си е поръчвал ел. четец за книга от aliexpress, да сподели отзив.
Преди десетина години си взех Киндъл от търговец в Али и успя да мине без плащане на ДДС и такси.

# 145
Здравейте.
Преди десетина години си взех Киндъл от търговец в Али и успя да мине без плащане на ДДС и такси.

И защо трябва да се купува Киндъл от Али, като Киндъл е продукт на Амазон и никой не го продава по-евтино от Амазон? Да не говорим за гаранционно обслужване. По-евтин Киндъл от Али може да е само някакъв фалшификат.

# 146
Здравейте, искам да попитам случвало ли се е на някой, да не бъде удържана цялата сума за направената поръчка? При мен се получи така, че от покупка за 270 лв, са удържани от картата ми 187 лв...Възможно ли е на по-късен етап да си вземат остатъка? За първи път ми се случва.

# 147
  • Варна
[quote author=d&b

Четецът е оригинален - факт. Продължава да работи вече 9 години - факт.
Въобще не ми дреме какво си мислите!

# 148
Здравейте,колко време се бави пратка със статус Arrived at Departure Transport Hub,че имам две които стоят на този статус в Китай от доста време, имайки предвид че до сега не ми се е случвало такова забавяне.Едната е вече 13дни а другата 7 и непомръдват.

# 149
Писна ми да плащам по 3 лв на пощата. Вече схванах, че на всичко, което минава през Узбекистан начисляват по 3 лв. Забелязах и че от там минават само лаковете ми за нокти. Не ми е ясно защо, при положение, че поръчвам от различни търговци. В момента в количката ми има два продукта. Ето какви са ми възможностите за всеки от тях.
Shipping: US $0.63
Estimated delivery on Dec 09
From China to Bulgaria via Cainiao Super Economy for Special Goods
Tracking Unavailable

Shipping: US $1.89
Estimated delivery on Nov 11
From China to Bulgaria via SunYou Special Economy
Tracking Unavailable

Според вас има ли смисъл да избирам по-скъпата доставка, дали ще мине през Узбекистан и пак да ми начислят 3 лв?

Общи условия

Активация на акаунт