Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 255
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 255
  • Варна
ако е проблема с размера може да опита с Format Factory, но спорд мен е по добре в някоя платформа за клипове.
 през онлайн поне не тежат програми в компютъра https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=convert+video+online
Спомням се че опитах и йоутуб но там блокира веднага клипа за авторски права, работеше радиото и се чуваше в записа някаква песен

Благодаря много за съдействието!!! Получи се, успях да кача видеото и го приложих към диспута.

# 256
Здравейте, вчера видях, че пратката ми е At a local delivery center, но още не съм получила смс от БГ пощи (би трябвало с тях да пристигне). Дали мога да отида направо в пощенския клон да я потърся, или още няма да е обработена щом нямам смс?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:03 от user1905

# 257
  • Бургас
вчера са дошли чувалите, изчакай поне в петък отиди

# 258
Направих първа поръчка от али на 13.09., дата на доставка - 06.10.
Още няма нищо, нито мога да проследя, нито нищо
номер на товарителницата Global Express Tracking
158271900182547575901220
Сега писах на някакъв техен съпорт, който ми препоръча да поискам връщане на парите,
но като поисках refund се оказва, че не може,
защото Refund can't be processed right now
Order in transit. If the tracking doesn't update, you can apply for a refund.

Какво се прави в такъв случай?

# 259
Здравейте,
Може ли да ми обясните каква е разлика между Cainiao Super Economy и Cainiao Super Economy Global. И откъде ще минат пратките?
Благодаря предварително!

# 260
158271900182547575901220
Сега писах на някакъв техен съпорт, който ми препоръча да поискам връщане на парите,

За някой причини се изисква да изчакате 90 дена. проверете дали може да ползвате друга причина. За някой може да няма ограничение от 90 дена. Често ползвана причина е липса на проследяване, но при вашата има 3 статуса и е възможно да я отхвърли. Следващата причина е доставена на грешен адрес. 3тият статус дава нещо дето може да се интерпретира като доставена и да твърдите, че е доставен анякъде но не и на вас и т.н. обясненията в диспута ще прецизирате когато разберете коя причина ще ви позволи да ползвате без да чакате 90ти ден. В най-лошият случай ще ви разреши да ползвате причината избрана от вас, но след като изтекат тези 90 дена.

# 261
  • Варна
158271900182547575901220

Първо си инсталирайте приложение за проследяване - parcelsapp или 17track. С този номе би трябвало да пристигне с Експрес уан. Потърсете ги за съдействие.

# 262
  • Бургас
номера е забил в склада на Китай, вероятно е изгубена - евентуално спора е открит рано и затова казват да изчакаш, сроковете ги пише в детайлите на поръчката, а не какво пише китаеца

Здравейте,
Може ли да ми обясните каква е разлика между Cainiao Super Economy и Cainiao Super Economy Global. И откъде ще минат пратките?
Благодаря предварително!

никаква - през Унгария

# 263
Здравейте,
Благодаря предварително!

никаква - през Унгария
Не. През Узбекистан. И ще има митническа такса 3лв. През Унгария е Aliexpress shipping, мит.такса няма.

# 264
Не ми дава да отворя диспут,
пише, че след 60 дни ще ми бъде издадена касова бележка и тогава ще имам 15 дни, в които мога да отворя диспут.
Често ли се случват такива работи? Чудя се дали да продължавам да поръчвам ...
Като гледам колко много поръчвате, винаги ли всичко е наред или не толкова?

# 265
  • Бургас
Не. През Узбекистан. И ще има митническа такса 3лв. През Унгария е Aliexpress shipping, мит.такса няма.
през Узбекистан минават само - икономичните на специалните - другите са си през Унгария

Не ми дава да отворя диспут,
пише, че след 60 дни ще ми бъде издадена касова бележка и тогава ще имам 15 дни, в които мога да отворя диспут.
това е правилото на сайта - незнам какво ти е казал/написал китаеца

# 266
през Узбекистан минават само - икономичните на специалните - другите са си през Унгария
Супер, без глупавата им узбекистанска такса Grinning

# 267
  • Бургас
всяка логистика има такса за митническо представителство - това че някой казват че за тези евтини неща е 0 - е друго

# 268
всяка логистика има такса за митническо представителство - това че някой казват че за тези евтини неща е 0 - е друго
За внос от страни от EU - няма. "Евтините неща" имат друг икономически смисъл.

# 269
Здравейте, това за първи път ми си случва.
Поръчах конструктори. Какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт