Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 77 688
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 270
то си пише, прати снимката на продавача, да ти каже какъв е проблема
------------------------------------------------------------------------------------
иначе винаги може да опиташ от друг продавач

# 271
Напоследък загубих много поръчки.
Проследяването на Ali казва, че пратки са доставени в пощата. В пощите не се намират.
Възможно ли е да ги намерите?
UA205188515HU
UA252560010HU
UA240553100HU
UA240404406HU

P.S. Извинявам се за неграмотния текст, надявам се смисъла да е ясен

# 272
# 273
Напоследък загубих много поръчки.
Проследяването на Ali казва, че пратки са доставени в пощата. В пощите не се намират.
Възможно ли е да ги намерите?
UA205188515HU
UA252560010HU
UA240553100HU
UA240404406HU

P.S. Извинявам се за неграмотния текст, надявам се смисъла да е ясен
Не можем. Максимума е да потвърдим или отхвърлим твърдението, че са в България. Останалото е само във властта на пощите. Тяхната система има възможност да проследи къде са но е затворена. Като пуснете диспут и поискате продавача да покаже подписа ви при получаването вече системата се задейства. Разбира се краде се но поне ще знаете приблизително къде в или извън България. Както винаги съм питал какво още стоите в тази държава.

# 274
с номерата в пощата - те си ги следят

# 275
  • Бургас
Здравейте!
Искам да си поръчам нещо, което работи с батерии и струва 30лв. Досега само разни дреболии съм купувала и не зная дали нещото ще бъде задържано за митническа проверка и най-вече дали е лесно "освобождаването" от митници. Чувала съм легенди как за един часовник се ходи по мъките, пишат се декларации и т.н.
Моля за информация! 🙂

# 276
като гледам е над 10 долара, и няма да е през Узбекистан
вероятността да го спрат е малка

# 277
  • Бургас
Благодаря! А ако я спрат какво трябва да направя?

# 278
ще получиш СМС че дължиш такса
но вероятно ще мине през меетс и спиди и нищо няма да платиш

# 279
  • Бургас
Сърдечно благодаря! ❤️

# 280
Здравейте,извинявам се,ако е дискутирана темата, но искам да ви попитам,за първи път ще пазарувам от алиекспрес и за целта ще си изкарам дебитна карта,тъй като в ежедневието ми не се налага да ползвам разплащателни карти,ползвам една на Изи пей,която в случая не ми върши работа.Бихте ли ми дали насока,има ли карти без такси и какви карти ползвате?

# 281
  • Бургас
Здравейте,извинявам се,ако е дискутирана темата, но искам да ви попитам,за първи път ще пазарувам от алиекспрес и за целта ще си изкарам дебитна карта,тъй като в ежедневието ми не се налага да ползвам разплащателни карти,ползвам една на Изи пей,която в случая не ми върши работа.Бихте ли ми дали насока,има ли карти без такси и какви карти ползвате?
Извадете си дебитна карта и към нея виртуална, с виртуалната плащате онлайн.

# 282
Някаква финтех дали няма да свърши работа. Зареждате я от изпипейската и плащате. Важното е да може да се зарежда без такси и да не могат да се правят плащания когато е прзна. Да ви имам проблемите в БГ. При нас се плаща с пейпал и няма грижи. Пейпал обаче като изберете доставка с адрес бг не дава. В прекалено крадлива държава живеете.

# 283
Добър вечер. Бих искал да ви попитам, имате ли проблем с плащането на поръчките от Алиекспрес? От неделя насам, не мога да платя.
Звънях в банката, от там ми казаха, че проблема не е с моята карта-сметка, а от БОРИКА били забранили преводите-трансакциите към Алиекспрес.
Та, минават ли ви плащанията или ви изкарва съобщение за грешка?

# 284
Сега пробвах - и при мен не минава.. Пробвах с Curve и директно с карта на ПИБ - не иска.. Малко ми е странно Борика да забраняват подобни плащания.

Общи условия

Активация на акаунт