Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 72 491
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 420
Menerva, благодаря!

# 421
  • Бургас
а аз си имам 2 обединени пратки от 11.11 и малко след това и от месец са забили, но си чакам, стоят на граница в Унгария
знам че затова време от годината забавяне си е нормално, а и защита ми е 0ще 60 дена
не ги бързам, още като ги поръчах си знаех че ще има забяване

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 23:02 от musicdoubl3

# 422
netman71, не, изглежда така номера UA......HU. Пробвах проследяване по всякакъв начин, но нищо....Обикновено с такъв номер пристигат в пощата
Цитат
Ще почакате докато дойде в БГ и вече ще видите в сайта движението из България.
Синята графика по-горе не показва ли, че вече е в България (BG Customs)? Thinking
Сега с номера се променя само проследяването. Не може да го следите. Бг пощи не предлагат такова. Иначе пак е в митница в Европа и отново е в Унгария. Още 1-2 седмици поне ще минат за да дойде в бг пощи.

# 423
  • Под Сините камъни
Аз също имам пратка с  номер UA274230315HU пусната началото на октомври. На 7,11 е дошла в София и на 9,11 се е върнала в Унгария. Трябваше да е при мен на 5,12.  За едната част от поръчката ми се отвори диспут, за другата трябва да чакам до 16,12

# 424
Хора,тази пратка в Бг ли е вече според вас? UA297822719HU чудя се да отварям ли диспут,мина над месец

# 425
# 426
Напуснала е Будапеща... Демек трябва да идва към Бг вече.... Имам ли право да отворя диспут или щом пътува не? Защото я чакам от 1 ноември...

# 427
Здравейте, пратка изпратена с GLS от Франция, с номер започващ с ZWL, с коя куриерска фирма трябва да пристигне, или по пощата? Срокът за доставка е една седмица.

# 428
Напуснала е Будапеща... Демек трябва да идва към Бг вече.... Имам ли право да отворя диспут или щом пътува не? Защото я чакам от 1 ноември...
Days in transit   41 - далече сте от 90те дена след които се отпушва опцията за диспут. Ще почакате. То е така около големите намаления и празниците. Който поръчал лятото си ги получава за 20 дена. Сега не се случва така.

# 429
Здравейте, пратка изпратена с GLS от Франция, с номер започващ с ZWL, с коя куриерска фирма трябва да пристигне, или по пощата? Срокът за доставка е една седмица.
Партньор на GLS в България е Интерлогистика според Гугъл (https://www.interlogistica.bg/bg/info/evropa/).
Пробвайте да проследите пратката в техния сайт: https://tracking.interlogistica.bg/

# 430
  • Бургас
на интерлогистика номерата са само с цифри, с 5-6 числа, предполагам че има друг номер даден от някъде

# 431
Не намирам от къде да пиша на съпорта,може ли скрийншот? Продължават да ми стоят оферти с фрий шипинг над 18 лв, аз тръгвам да поръчвам от един човек за 26лв и ми иска доставка .

# 432
Не намирам от къде да пиша на съпорта,може ли скрийншот? Продължават да ми стоят оферти с фрий шипинг над 18 лв, аз тръгвам да поръчвам от един човек за 26лв и ми иска доставка .
Няма нужда. Сумата 18 лева трябва да е събрана от стоки участващи в офертата (вероятно е плюс или нещо подобно) при вас стоките са смесени и някой от тях не влизат в сметката.

# 433
Не,само едно нещо е и пише,че участва.

# 434
Не,само едно нещо е и пише,че участва.
Тогава снимайте и пишете директно на продавача.

Общи условия

Активация на акаунт