Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 72 089
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, ето че и аз се сблъсках с Т.нар. “куриери” Експрес уан 😤 Имате ли представа колко време след влизането в централния им склад идват поръчките в офис? Вече 2 седмици по проследяване имам пратка при тях и нищооо. Писах им гневен имейл за обяснение и ми отговориха, че в момента се обработва и да чакам известие по имейла.

# 556
Здравейте, ето че и аз се сблъсках с Т.нар. “куриери” Експрес уан 😤 Имате ли представа колко време след влизането в централния им склад идват поръчките в офис? Вече 2 седмици по проследяване имам пратка при тях и нищооо. Писах им гневен имейл за обяснение и ми отговориха, че в момента се обработва и да чакам известие по имейла.
Нищо, като че ли. Имам от началото на декември, от 20.12, сега от 13.01 и не съм получила нищо. Рекламации в сайта, звъня нон стоп и казват, чакайте, стигнах до там да ги моля чак. Не са и за малки суми, писах към КЗП официална жалба, няма отговор от тях. Утре ще се свържа и с КРС. Вече не знам към кого да се обърна.

# 557
  • Бургас
и интересно, какво пишете в тези жалби - правилата са 90 дена чакате, при изгубена пратка диспут
--------------------------------------------------------------------
и интересно нещо е човека - не се оплакваме като се бавят китайци, холандци, унгарци / а като забие на наша територия изпадаме в истерии
--------------------------------------------------------------------------------------
никой не се оплака официално след скоро масовото зацикляне в Унгария - и тя е в ЕС

# 558
и интересно, какво пишете в тези жалби - правилата са 90 дена чакате, при изгубена пратка диспут
--------------------------------------------------------------------
и интересно нещо е човека - не се оплакваме като се бавят китайци, холандци, унгарци / а като забие на наша територия изпадаме в истерии
Едната не е от Алиекспрес скъпа, чакам от различни места. Споделих опит с въпросната куриерска фирма.

# 559
Здравейте,никога не съм поръчвала от Алито,но сега искам да го направя.Моля ви кажете ми как да разбера кой магазин е реален и кой е бот?

# 560
  • Бургас
Здравейте,никога не съм поръчвала от Алито,но сега искам да го направя.Моля ви кажете ми как да разбера кой магазин е реален и кой е бот?
Отваряте на страницата на магазина пише кога е създаден,ако е от скоро не рискувайте.Също и колко последователи има колкото повече,толкова по сигурен.

# 561
  • Пловдив

Имам пратка при тях. Пише, че е пристигнала в България на 11.01. и днес получих смс, че е в един обект на Изипей.

# 562
Мами, имам много важен въпрос. Дъщеря ми, която е на 15 години си поръча нещо от Ali express и пише че пратката е дошла. Отидохме до пощата, но там ни казаха че я наяма. После звъннах на български пощи и жената ми каза че трябва да имам номер на пратката с латински букви, а моят номер е само с цифри. Дамата каза ме може да има друг доставчик за България. Ако знаете кой може да е този доставчик моля помогнете.

# 563
  • Пловдив
Ако влезете в профила си в Али, можете да проследите пратката и да вземете цялата нужна ви информация.

https://parcelsapp.com/en/tracking

В сайт като този може по ясно да ви излезе информацията.Иначе може да ви я доставят с различни куриери.

# 564
МИБМ експрес например, напоследък те носят много пратки от али. техните са с много дълги номера. ако са те не ви завиждам

# 565
  • Пловдив
Express one  провери.

# 566

това е мибм експрес.

# 567
  • Пловдив
Може, не знаех.

# 568
Отваряте на страницата на магазина пише кога е създаден,ако е от скоро не рискувайте.Също и колко последователи има колкото повече,толкова по сигурен.
[/quote
Много благодаря!

# 569
Здравейте, имам нужда от малко помощ и разяснение, понеже не съм пазарувала досега от сайта и някак не го схващам. На прицел са ми основно детските играчки. Виждам, че има два бутона - Add to cart и Buy now. Каква е разликата между двете? Когато си избера даден продукт се получава така, че в единия случай, когато го добавя с Add to cart, цената му се променя и става доста по-скъпо, но пък има опция за поръчка на повече бройки, а когато добавя същия продукт с бутона Buy now, цената си остава същата, ако доставката е безплатна, или се оскъпява минимално, ако се калкулира доставка, но има възможност за поръчка само на 1 бройка. Добавяйки всички избрани продукти, които съм решила да купя с бутона Add to cart, значи ли, че това ще е една обща доставка? А в другия случай чрез бутона Buy now всеки продукт ще е отделно закупен и с различна дата за доставка?

Общи условия

Активация на акаунт