Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 246
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 125
Пристигна ми пратката. С Експресуан. Стоя 5 дни в техния склад. На шестия се обадих да питам защо не ми я доставят до адрес. Отговориха ми, че е в куриер и на деня пристигна. Дотук добре. Взимам си пратката, отварям я и що да видя- дисплеят не работи! Отварям диспут- печеля го. Обаче не съм доволна. Това е поредното нещо дето не идва както трябва. Преди не беше така. Пазарувала съм от най- абсурдните магазини, от онези дето са само цифри. Без последователи и без поръчки. И всичко е било наред. Сега уж уважаван магазин, с много поръчки, обаче получавам неработещ уред. Дали нарочно не пращат повредени неща, като знаят че са за Западна Европа?

# 1 126
  • до най-прекрасния мъж
Не мисля. ММ пазарува доста специфични неща, включително с дисплей, последно не много евтина мултимедия за автомобил и всичко идва в отличен вид. За разлика от БГ магазин, който му продаде електроника, която е била мостра. Отгоре на всичкото се оказа повредена и накрая го обвиниха него, че я е отварял и бил свалял части от нея. Пълен абсурд! С 300 зора му смениха уреда с нов, като им напомни как уж нямали бройка и после намерили една останала. Та...навсякъде има тарикати. Поне като отвориш диспут, ако имаш доказателства, връщат бързо парите. За разлика от нашите "бизнесмени".

# 1 127
Да. Досега всичките ми диспути са решени в моя полза и парите са ми били връщани.

# 1 128
  • StZ
И аз стигнах до диспут, не беше лесно - много писане, спечелих го Уж, но пари не се върнаха.
При опит да им пиша, че пари няма като отговор на техния имейл за решение на спора ми го връща на китайски - много голям бил файла и дрън дрън
Финал! отказвам се от Али

# 1 129
И аз стигнах до диспут, не беше лесно - много писане, спечелих го Уж, но пари не се върнаха.
При опит да им пиша, че пари няма като отговор на техния имейл за решение на спора ми го връща на китайски - много голям бил файла и дрън дрън
Финал! отказвам се от Али
Спечелили сте диспут и не са ви върнали пари? Аз пчечеля всеки месец и нямам не-върнати пари до момента.
Ето снимка на последния:
Скрит текст:

# 1 130
  • StZ
netman71, сложно беше, защото отбелязах поръчката като получена, а после установих, че в комплекта липсват елементи, които не можахме да се разберем с продавача да ми изпрати и времето изтече, налагаше се на два пъти от Алито да ми пускат опции за избор на проблема и от август та до сега.
Липсващите елементи си ги поръчах от Франция и Тему и пристигнаха. Пратих линкове с цените на Али, но и сумата, която отсъдиха на края беше наполовина.
Дори и да преведат парите няма да се занимавам с този сайт повече.

# 1 131
netman71, сложно беше, защото отбелязах поръчката като получена, а после установих, че в комплекта липсват елементи, които не можахме да се разберем с продавача да ми изпрати и времето изтече, налагаше се на два пъти от Алито да ми пускат опции за избор на проблема и от август та до сега.
Липсващите елементи си ги поръчах от Франция и Тему и пристигнаха. Пратих линкове с цените на Али, но и сумата, която отсъдиха на края беше наполовина.
Дори и да преведат парите няма да се занимавам с този сайт повече.
Като вие си ги правите сложни ще се получат така. Диспут за липсващи части и ви връщат определена част от парите пък къде ще си купите липсващите части никой не ви ограничава.
Явно имате неразбиране или така Ви изнася. Днес пишман търговците са в Али утре в тему. Това са само търговски площадки. Мошениците са същите и ще ги срещнете в тему рано или късно.
Късмет.

# 1 132
  • Бургас
Здравейте, доста време не съм пазарувала в Алиекспрес. Опитах да направя поръчка, но не мога да платя. Дава ми някакъв проблем с плащането. Някой имал ли е същия проблем?

# 1 133
  • Бургас
Здравейте, доста време не съм пазарувала в Алиекспрес. Опитах да направя поръчка, но не мога да платя. Дава ми някакъв проблем с плащането. Някой имал ли е същия проблем?
може ли снимка, какъв е проблема

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:18 от musicdoubl3

# 1 134
  • Г.Оряховица
За пръв път виждам такъв тракинг номер: BG2434303GI00000G . Някой имал ли е такава поръчка и кой ще е доставчикът в БГ?

# 1 135
За пръв път виждам такъв тракинг номер: BG2434303GI00000G . Някой имал ли е такава поръчка и кой ще е доставчикът в БГ?
По спомен от коментари в темата това е тракинг на Meest Group. Те не доставят до България директно. След това би трябвало да има друг проследяващ номер. Мисля, че Speedy доставяше, но нека някой с по-скорошен опит сподели.

# 1 136
  • Бургас
ще ти покаже следващия
https://parcelsapp.com/en/tracking/BG2434303GI00000G

# 1 137
  • Хасково
Здравейте, някой поръчвал ли е мебели от Алиекспрес ? Как става поръчката, с определен доставчик ли ? Моля дайте съвет. Благодаря предварително.

# 1 138
  • Бургас

# 1 139
  • Бургас

пробвай друг браузер
незнам колко дълго не е пазарено, но и банките имат доста изменения вече, така че ако след промяна на браузера пак има грешка питайте банката

Общи условия

Активация на акаунт