Дългото чакане след трансфер – тема 106

• 39 880
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Как е възможно да не се вижда. Не съм лекар, но едно ембрионче за да не се вижда, значи е паднало, ама това падане е свързано с болки, кръв. От опит го казвам, не може така да падне и да не се вижда и ти да не разбереш. Много ми е странно, задължително отиди при друг добър специалист. В Надежда кой доктор те прегледа ?
Момичета при мен новините не са хубави…. едното ембрионче вече не се вижда,а другото уж е порастнало и се виждад само пулсации,но не може да ги чуе…как е възможно не знам…следващия петък съм пак на преглед,но съм си записала и час при Чучумишев в четвъртък,ако не е твърде късно
На някоя да се е случвало такова нещо…в понеделник бях и се чу сърчицето
Според док.понякога така заставали,на което аз не вярвам …но още малко надежда дано всичко да е наред на следващия преглед

# 601
LuckyLuck, как мина прегледа вчера?
Всичко наред ли е? Hug

# 602
Д-р Персенска ,сак се вижда даже е нарастнал ,което е видимо и с просто око,но не вижда ембриона,както и да е в Понеделник ще отида за втора мнение,надявам се просто техниката да не им е достатъчно добра,въпреки че се съмнявам,но надеждата увира последна

# 603
Ембрионите не падат. Те са толкова малки, че при спиране на развитието им се резорбират, постепенно намаляват.. и не винаги има кървене. Ако другото ембрионче е добре, то ще продължи да си расте и отпадането на първото, няма да попречи на другото да развива

# 604
Да , то като цяло идеята беше да се върната два за да може единия да подпомогне другия,защото аз проблем с имплантацията нямам имам със задържането,но не ме притеснява толкова това,че единия не се вижда,(разбира бих искала и двата да си се развият),а че на по-добре развиващия се в Понеделник чухме пулс(за първи път от всички бременности чух),а в Петък ембрионът на размер е от 0,45 мм пораснал на 0,93мм ,но не чухме пулс ,а се видяха само пулсации
За това имам съмнения или техниката не е Ок или и той загива

# 605
Аз имам четири аборта - мисед, спонтанен, абразио, абе въобще целия коктейл, винаги е било свързано със силно болки, кръв и т.н за първи път наистина чувам, че може да се случи нещо подобно без симптоми. Дори последния път взимах пролутекс, дуфастон и циклогест и въпреки това имах болки и кървене.
Ембрионите не падат. Те са толкова малки, че при спиране на развитието им се резорбират, постепенно намаляват.. и не винаги има кървене. Ако другото ембрионче е добре, то ще продължи да си расте и отпадането на първото, няма да попречи на другото да развива

# 606
Аз съм с три аборта и никога не съм имала кървене и болка,лека зацапване и то кафеникаво,но не и кървене

Аз имам четири аборта - мисед, спонтанен, абразио, абе въобще целия коктейл, винаги е било свързано със силно болки, кръв и т.н за първи път наистина чувам, че може да се случи нещо подобно без симптоми. Дори последния път взимах пролутекс, дуфастон и циклогест и въпреки това имах болки и кървене.

# 607
Аз съм с три аборта и никога не съм имала кървене и болка,лека зацапване и то кафеникаво,но не и кървене

Аз също съм така 4 загуби, 1 спонтанен, 2 биохимични и 1 мисед и до ден днешен нямат обяснение и причина за това. При Вас, момичета, известно ли е защо се получава или и Вас Ви казват: “ами… Божа работа” 😓

# 608

Аз също съм така 4 загуби, 1 спонтанен, 2 биохимични и 1 мисед и до ден днешен нямат обяснение и причина за това. При Вас, момичета, известно ли е защо се получава или и Вас Ви казват: “ами… Божа работа” 😓
.                                 
Правили са ви диагностика на ембриона преди трансфер?

# 609

.                                 

Не, аз исках, но докторите в Турция казаха, че сме били прекалено млади и освен това качеството на ембрионите ни било много високо и нямало смисъл, не било това причината.

# 610

.                                 

Не, аз исках, но докторите в Турция казаха, че сме били прекалено млади и освен това качеството на ембрионите ни било много високо и нямало смисъл, не било това причината.
.       
При мен се получи след диагностика на ембриона.Персенска все д-р неща пробваше, но накрая след втори опит и витро на четвърт и пети замразен ембрион реши да направи диагностика и забременях с единия.Другият не беше добър и не ми го трансферира.

# 611
На първите два не ми е правена диагностика,при третия аборт беше с диагностика и сега и двечките са с диагностика
Ви отговора е случва се… единствената разлика сега е че правим Имуноглобулин вликвки и съм на Клексан и стигнахме да пулс най-после

# 612
Кате,прегръщам те силно,колкото и банално да звучи трябва да си спокойна и да мислиш положително❤Всичко ще е е наред 🤗
Моето ЧХГ на 7 ден също беше 40,а на 12ти 689.
На 27.07ми е първия преглед,освен теста друго още не съм видяла и нямам търпение.
Стискам палци на всички❤
На първите два не ми е правена диагностика,при третия аборт беше с диагностика и сега и двечките са с диагностика
Ви отговора е случва се… единствената разлика сега е че правим Имуноглобулин вликвки и съм на Клексан и стигнахме да пулс най-после

# 613
Кате,Кате толкова силно те прегръщам. Позволявам си на Ти да ти пиша. Все съм си мислела колко е несправедлива съдбата с някои хора. Аз съм с две поредни кухи бременности. Естествено заченати. Първата бременност два сака,кухи. Втората един кух. Успях след това чрез инвитро и втори трансфер,но след раждането ми се случиха доста кофти неща.От толкова много изпитания заключих,че поговорката “животът за едни е майка за други мащеха” е много точна.Пожелавам ти апаратурата в Надежда да е подвела докторката и всичко да е наред с ембриончето. ❤

# 614
Сега отварям форума.. Кате, стискам палци, явно техниката нещо не е добра там. Не мога да разбера защо не се вижда ембриона наистина. Мен вчера също ме гласи доктора 5 мин докато има добра видимост, защото ми е паднала матката някакси и ми слага възглавнички, за да ме вдигне и да се вижда хубаво. Аз също съм ходила по спешност във фемина в събота и ми обърнаха внимание. Техниката им е стандартна, но може да го видят и със сигурност е добре да имаш второ мнение скоро.. Иначе аз имах добра новина на прегледа, плацентата е напреднала с развитието, ембриончето се видя съвсем в реални размери като на снимките в Интернет. Сгънало се е и има малки перки, като малко извънземно Simple Smile Но ме въртя доста докато го види, теб повдигаха ли те? Опитва ли докторката под различни ъгли?

Общи условия

Активация на акаунт