Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
..Аз искам да похваля Memoir women amuage на Гиза, новата ми любов. Толкова красив, женствен, траен и присъствен аромат неочаквана изненада взех го от любопитство..
Страхотен е.И на мен ми е сред фаворитите
Аз днес след една 50-ца,дръннах една 100-ца от Blanche Byredo на D&P.....страхотен аромат и много траен. D&P ми се нареждат след Гиза по трайност и аромат.
От много време ги заглеждам, ще пробвам и аз от тях. 👍

# 331
Пристрастена съм към този бал! Всъщност коя е най-добрата имитация?

# 332
  • София
Знаете ли дали Zadig & Voltaire
This is Her! Undressed има имитация?

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 21:21 от sliver

# 333
Препоръчайте ми ,моля, свеж ,спортен мъжки парфюм,траен😁,по възможност от Заг или Рефан(нямам време да поръчвам)

# 334
  • Варна
Препоръчайте ми ,моля, свеж ,спортен мъжки парфюм,траен😁,по възможност от Заг или Рефан(нямам време да поръчвам)
От ЗАГ:
Armani code sport - от всичко по-долу, този поставям на първо място.
Chanel allure home sport - леко флорално-кремав
Versace dylan blue - хич не е за супер жеги чак
Chanel egoiste platinum - малко е по-ретро
Bvlgari aqua marine
Gucci Guilty
Armani Acqua Di Gio profumo
Dior Sauvage
YSL Y
MFK gentle fluidity silver
С всеки един от тях бих спортувал.
Ако се харесват лимони/цитруси:
D&g light blue forever
Dior homme cologne 2022
И съответно някои от тях се намират и при Рефан. Само Versace Dylan Blue не е добър, никак не са се справили.

# 335
Здравейте! Търся успешни имитации на вече спрян парфюм, за огромно мое съжаление:(….
Отворена съм за всякакви предложения като марки, само да се доближава максимално до оригинала:)), благодаря предварително!🫶🏻
Парфюмът е BVLGARY pour Femme

# 336
На Роксан W 28 BLV / Bulgari отговаря на BVLGARI pour Femme мисля. Аз си го купих, защото мислех, че е BLV, но като се разрових във фрагрантика и тук, установих, че отговаря на BVLGARI pour Femme. BLV би трябвало да мирише на бял сапун и джиндифил по описания, а w 28 е съвсем друго нещо. На Роксан w 28 е пудрена виолетка с нотки на роза - остава аромата по кожата, но няма траен шлейф.

А аз търся имитация на ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/BLV-156.html

# 337
  • Deutschland
Предложете парфюм за мъж, който харесва Бакара руж 🤔. Нещо подобно, но мъжко? Благодаря. Забравих да спомена, че мъжа е на 60 +.

# 338
  • BG-DE
Този на Тициана Теренци е близък до Бакарата но не знам дали има имитация https://www.fragrantica.ru/perfume/Tiziana-Terenzi/Spirito-Fiorentino-52197.html
Сеншуъл инстикт на Мансера също прилича БР 540.
Иначе ако искаш опитай с Ноар де ноар на Т.Форд, той е съвсем различен но имам двама познати, които харесват и Бакара и Ноар 😊

# 339
  • Deutschland
Благодаря, ако го имат Заг, Рефан ще е супер. Ще проверя 🍀

# 340
Предложете парфюм за мъж, който харесва Бакара руж 🤔. Нещо подобно, но мъжко? Благодаря. Забравих да спомена, че мъжа е на 60 +.

Този:

# 341
Тъкмо и аз щях да предложа същия като Versace_Dreamer
Купих си го преди време заради фрагрантика, където го спрягаха за имитация на Бакара, доста по-мъжки уклон ми има и определено е мъжкарски, за разлика от имитацията на Бакара на ЗАГ /примерно/ Wink

# 342
https://www.fragrantica.ru/perfume/Versace/Versace-Man-643.html
https://www.fragrantica.ru/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Oud-Saffron-53338.html

# 343
Тъкмо и аз щях да предложа същия като Versace_Dreamer
Купих си го преди време заради фрагрантика, където го спрягаха за имитация на Бакара, доста по-мъжки уклон ми има и определено е мъжкарски, за разлика от имитацията на Бакара на ЗАГ /примерно/ Wink

Този парфюм имитира Oud for greatnes Initio, ако трябва да бъдем точни.
Казвам го за да се знае Simple Smile

П.п.Латафата я имам и е хубава.

# 344
Initio са много хубави принципно, но не са лесни аромати..

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 11:00 от Ilianapetrova

Общи условия

Активация на акаунт