Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Да,масло взех.....Чудя се дали да го правя на спрей тогава😂😂😂😂😂😂
А Галоп откъде взехте?Благодаря предварително🌷.

# 616
Момичета , имам странен въпрос. От Гиза съм купувала четири пъти.Въпреки престояването с месеци на тъмно парфюмите върху мен не стоят. Единствено на Сааб единия, който никак не беше моя аромат. Чета за масла,  разни домашни смесвания. Пак искам да си купя...Морските възели (само дето не го сънувам), но се опасявам, че ще има съдбата ме предходните. Мога ли да си го формулирам някак и Калво трябва да купя от там.
Помогнете със съвет, моля.

# 617
При мен също парфюмите на Гиза никак не са трайни. Кожата ми е доста суха, явно е заради това.

# 618
  • Deutschland
Отивам в Заг, стискайте палци да не похарча една немска заплата там 😀. Пътьом ще мисля какво да взема.

# 619
  • София
Последните Гиза /купувани последните 7-8 месеца/ изобщо не са трайни при мен. Имам такива от преди 2-3 години остатъци, които са термоядрени.

# 620
Да,масло взех.....Чудя се дали да го правя на спрей тогава😂😂😂😂😂😂

Аз всичко правя на спрей, но отлежаването според мен е задължително. Затова съм заредила всичко за есента от преди месеци. Галоп, като го разредих ми заплирича на градините и сега отлежава.
Амуажа е разкошен, започвам да ставам фен на тази къща.. Само цветята на любовта не ми допадна, но каквото друго съм взела от тях ми е много на сърце.

# 621
И аз съм съд суха кожа. Пръс, 20 минути и няма никой.
Чета за маслата в страницата на Гиза. Ами ..нищо не разбирам.

Фрау, рядко чета тук, за да препоръчам нещо. Но аз обичам ретро парфюми. Идън ми е от ЗАГ, фаворит. По улиците малко ме заобикалят, но....Уоманити, чистата отрова и Хлое са ми сред най-големите попадения от там.

# 622
  • Deutschland
Аз също обичам ретро, предполагам, че е единия ще е Венеция.

# 623
Аз също обичам ретро, предполагам, че е единия ще е Венеция.

За мен Венеция е много далече от типичният ретро парфюм. Вземи си го няма да съжаляваш.

За дамата,която иска ванилия и шлейф-Coconut Paasion на Заг.

# 624
Аз имам Ботега Венета на Заг. За мен е аристократичен аромат, а много ми харесваше като се отмирише острата кожена нотка и след ден например на шала си долавям нещо кадифено и меко като аромат.
Обаче след като поотлежа около 2 години парфюма се промени и сега усещам само остри нотки, но майка ми го хареса и го ползва. Има много изразен шлейф също така.

# 625
  • Deutschland
Четири парфюма и 7 тестера взех. Ще снимам когато е възможно номерата, някои от тестерите са на спрени парфюми.
Някой питаше за Ботега Венета, спрян е. Уви!

# 626
  • София
Оригиналът или имитацията?

# 627
  • Deutschland
Имитацията на Заг.

# 628
  • Варна
Като споменахте, че ГИЗА хич няма трайност върху вас (ДАМИ), при мен, като господин, ситуацията е същата(аз разреждам маслото в съотношение 20% към 80% спирт).
Скрит текст:
Вчера бях с Light Blue Forever през целия работен ден с много обикаляне по улици и офиси. Впръсквах само по врата и ръцете. Ами след 2-3 часа буквално никаква следа сякаш. Вечерта с Милата Ми решихме да се разходим по плажа(преди варненската буря). Напръсках си този път и тениската(Любимата ми буквално се влюби в този аромат....и в мен хахаха). Оставих я през нощта да се проветри на терасата. И днес на обяд се сетих, че трябва да я прибера. Ами въпреки, че имаше и пране на терасата, ароматът от тениската се носеше на почти метър разстояние след 18 часа от нанасяне. Така че вината при мен е кожата ми и свикването на носа.
Днес същата история с Гизовия YSL Y(който преди време определих като EDT, но реално, след отлежаване, вече го усещам реално като EDP. Имаше преди питане за него и дадох заблуждаваща информация, дали е EDT или EDP, за което се извинявам). На ръцете ми излъчва около 1-1.5 часа и после се прибира сериозно. На дрехата ми.......абе не мога да кажа, че изпълва помещението, но от 2 метра си се усеща.
Разбира се, има и такива(не само от Гиза), които изфирясват след втория час. Но пък и климатът в последните седмици е доста агресивен към какъвто и да е парфюм, особено към летните свежарки.
Аз примерно впръсквам в някое ъгълче на хавлиена кърпа в банята или давам на сина ми да разноси някой аромат върху дреха. Така си съставям мнение за трайността и излъчването.
Наскоро изпонапръскахме над десетина тестерни лентички от JFenzi в Елитис Варна. Ами отново мога да потвърдя, че са се справили почти отлично с всичко, което тествахме. Ароматите са супер, само на 2-3 малко излъчването и трайността понакуцваше, но са поне със средна оценка. Имат имитация на тазгодишния Givenchy Gentleman Society, разкошен е, два пъти го тествам вече. В следващите дни ще си го допълня към колекцията. Този ще ми е четвърти от тях.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 14:45 от D-frag12

# 629
  • Deutschland
Тестерите, седмия го търся в момента. Имам си цели два She wood, ще ги пазя.

Общи условия

Активация на акаунт