Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Вчера подарих парфюм на мъжа ми от D&P.Луксозната серия, Fucking Fabulous на Tom Ford.Красиви кутии, опаковки, всичко супер.Не знам как мирише оригиналът, забравила съм.Пръснахме си и аз, и той, но за 2 часа нямаше вече помен от парфюма.За първи път купувам от тях.
Харесах много Мансера,Rosses Vanille, някой има ли го в имитация, освен тях?

# 601
Вчера подарих парфюм на мъжа ми от D&P.Луксозната серия, Fucking Fabulous на Tom Ford.Красиви кутии, опаковки, всичко супер.Не знам как мирише оригиналът, забравила съм.Пръснахме си и аз, и той, но за 2 часа нямаше вече помен от парфюма.За първи път купувам от тях.
Харесах много Мансера,Rosses Vanille, някой има ли го в имитация, освен тях?
На Зак Зодиак и Мартинез Fucking Fabulous на Tom Ford е много хубав и траен. При мен издържа цял ден.
Аз поддържам този аромат ,един от любимите ми е. Но от Зак Зодиак и Мартинез.

# 602
Здравейте!
Някой пробвал ли е парфюмите на МАД https://madparfumeurbg.eu/bg.
Забелязах, че имат J104 - Създаден и вдъхновен от '' Jo Malone Wood Sage & Sea Salt '', а оригинала ми е много любим.Мисля да пробвам на място в магазина им във Варна, но ще имам възможност да отида след няколко дни.
Ако някой го е пробвал ще се радвам да прочета какво ви е мнението.

привет.Купиха ми го от Турция 100мл за 30.00лв.Страхотни са и много трайни

# 603
  • обл. Шумен
Sliver, аз миналото лято пробвах 1-2 на Boss, после още няколко и така се оказа бранда с най-много любимци. Woman, Ma vie, също са много нежни. А на Deep red отдавна съм му хвърлила око, понеже във фрагрантика най-много се доближава до уникалният V Absolu Valentino, който отдавна е спрян.😟 Ако някой има друго мнение - нека сподели.
Поръчах си от Иво от Базар.бг 10 мострички нз Заг, но още отлежават. Много е точен.

# 604
  • Deutschland
И аз мислех да взема празни шишета по 5 мл. за мостри, защото в Заг, в който ходя имат по 25 мл само и цената им е мама мия. Да ама ми се разтуриха плановете и така. Следващото идване в България ще е.

# 605
На теория Заг имат Wood sage and sea salt в сайта си, но когато питах Иво за него преди време, каза че той поне го няма.
30лв е 50мл не знам дали е добър спрямо оригинала
https://zagzodiak.com/parfyumi/nishova-selekciya-parfyumi/parfyu … zag-zodiak-521-ws

# 606
Здравейте,
Днес имам път към Бургас, преди два дни отново бях, но когато посетих магазина при Била установих, че там има страшно много имитационна парфюмерия. Проблемът е, че след доста дълго пробване и чудене не взех нищо. Не познавам добре Martin Lion, на Aristea също й се чудя. Има някакви неизвестни имитации...изобщо. Дали тези от вас, които са запознати с този магазин биха ми препоръчали вещо силно ванилено и шлейфово. Не желая нищо нежно и дискретно, а по-скоро провокативно и интересно.

# 607
Здравейте, попаднах на темата и много ми хареса! Бих искала и аз да споделя скромния си опит относно имитациите на маркови парфюми. На сърце са ми точно няколко и трудно харесвам нещо ново. Това са Armani Si, Bottega Veneta Illusione, GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia и вече Givenchy l'interdit, като последният го взех под формата на имитация от магазин DandP в Бургас. Не знам какъв е оригиналът, за да направя сравнение, но парфюмът буквално ме заплени и въобще не се поколебах да го купя. Ароматът е много дамски, елегантен и присъствен, а когато напръсках на китката за проба, го усещах чак до късно вечерта. Дори и на сутринта имаше много лек оттенът от аромата.
Пробвах и Armani Si от Рефан, почти същият ми е на мен като оригинала, но за съжаление не се задържа много на моята кожа. Бихте ли препоръчали трайна имитация, която да се доближава максимално и като аромат? Пробвах тази на DandP, но отново изветря много бързо, а дамата в магазина сподели, че този парфюм не седи и на нея, вероятно има нещо специфично в него и не е подходящ за всички кожи?
Също така ме интересува и имитация на Bottega Veneta, засега не съм успяла да намеря - имала съм го в оригинал, много е специфичен и интересен, може би трудно се имитира, та затова все още няма много аналози Thinking

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 14:35 от Mini Me

# 608
Ботегата мисля я мирисах при ЗАГ. Мирише на кожа, ако е същия

# 609
  • София
В eMAG има Рефан на 11-12лв.Някой дали е купувал от там,защото са изгодни, но дали са трайни? А има и богат асортимент.

# 610
Първо да кажа,че Fuckinyg Fabulous  много го харесвам и имам на Камея-много траен и мн добър. Взех и на Гиза-техният пък е оръжие за масово поразяване от към шлейф и трайност😁. На Гиза взех също Магма(Амуаж)-страхотна арабелка...Досега все го пренебрегвах,но е много дамски,луксозен "тежък" аромат,но тежък в другия смисъл- като скъпарски костюм😁😁😁😁. Намазах се с маслото още в Спиди и по пътя сума ти народ душеше след мен като се разминавахме,някои даже ме питаха какво е това. Ще го направя на спрей,да видим....Другият аромат,който все не купувах,но този път взех е Галоп на Ермес. Понеже не познавам оригинала,а отзивите във Фрагрантика бяха доооооста стресиращи,не знаех какво да очаквам...Като почитател на Ермес😁, мога да кажа,че парфюма е страхотен,дамски-дюля,здравец и роза усещам и слава Богу,нищо като кон,пикня или пот както пишеше..   Съжалявам,че не взех Ангелите(някой ако иска размяна да ми пише. Взех също Iso e super и Оуд Форест Montale 😁, но ще събирам впечатления...

# 611
Мисля днес да си взема La Rive She is Mine, имитация на YSL Mon Paris. Не е типичен за моя вкус, но няколко пъти все го пробвам и ми е много интересен.

# 612
  • София
Първо да кажа,че Fuckinyg Fabulous  много го харесвам и имам на Камея-много траен и мн добър. Взех и на Гиза-техният пък е оръжие за масово поразяване от към шлейф и трайност😁. На Гиза взех също Магма(Амуаж)-страхотна арабелка...Досега все го пренебрегвах,но е много дамски,луксозен "тежък" аромат,но тежък в другия смисъл- като скъпарски костюм😁😁😁😁. Намазах се с маслото още в Спиди и по пътя сума ти народ душеше след мен като се разминавахме,някои даже ме питаха какво е това. Ще го направя на спрей,да видим....Другият аромат,който все не купувах,но този път взех е Галоп на Ермес. Понеже не познавам оригинала,а отзивите във Фрагрантика бяха доооооста стресиращи,не знаех какво да очаквам...Като почитател на Ермес😁, мога да кажа,че парфюма е страхотен,дамски-дюля,здравец и роза усещам и слава Богу,нищо като кон,пикня или пот както пишеше..   Съжалявам,че не взех Ангелите(някой ако иска размяна да ми пише. Взех също Iso e super и Оуд Форест Montale 😁, но ще събирам впечатления...

Не разбрах Галопа на масло ли си го взела, но аз пролетта си го купих на спрей и беше точно кон, пикня и пот Joy
Но след два месеца прилежно отлежаване, вече е готов за есента и е смесен чудесно.

# 613
  • Deutschland
Mon Paris на мен ми е люляк. Имах оригинала. La rive не знам как са се справили с имитацията.

# 614
Да,масло взех.....Чудя се дали да го правя на спрей тогава😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт