Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • BG-DE
А, Марфа на Мемо има ли имитация?

# 76
  • Бургас
Отзиви за новия Jo malone bluebell на Заг? Днес подуших на блотер и ми хареса, чист свежак, точно за жегите. Наляха ми последното количество на Покривните градини.
Оригиналът WILD BLUEBELL е голяма красота.Никой не става за слепи поръчки.Нито Туберозата, нито Съншайн/ не мога да го дишам него/ , нито пък Блосъм.Обожавам Блосъм и Туберозата, но си трябва тест.

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
Парфюмани, дали има сполучлив аналог на I want Choo. Подуших го в Дъглас и направо ме омая. Също и на Прада paradoxe 🤔

# 78
  • София
Ще ми се Милка да забърка някоя от новите молекули, с черен чай, с гаяк, също и H01 Hug

# 79
Аз не знам във Варна да има Парфен.

# 80
  • Варна
Парфюмани, дали има сполучлив аналог на I want Choo. Подуших го в Дъглас и направо ме омая. Също и на Прада paradoxe 🤔
За Paradoxe от ЗАГ сме на мнение с приятелката му, че е сполучливо изпълнение. Пък и от Иво може да се вземат 2мл мостричка и да се прецени преди покупка, ако нямате ЗАГ-дистрибутор в града.  И ние го бяхме помирисали в Дъглас първо.

# 81
I want choo на Заг е много хубав. Аз също скоро установих, че в почти всичките ми любими парфюми има тубероза, Марфа на Мемо ми стана любим, много подобен на него е Prive vert malachite на Армани, имат го като аналог Мартинез, а Марфа мисля че имат Мусцент.

# 82
  • BG-DE
Момичета, някоя има ли впечатления от Narcotic venus на Дивайн?

# 83
Коя имитация на Creed Aventus е най-добра? Моят благоверен моногамен (надяАм се) мАж, след моите желания да пробва максимално много парфюми ми постави ултиматум, или взимаш само Creed или не ми купуваш нищо повече! (плача) Има го в имитация на Гиза и много го харесва, но ако някой друг е по-добър и с по-голяма разфасовка пак ще съм доволна на предложения 😊

# 84
  • BG-DE
Този Армаф https://www.fragrantica.ru/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html
е най-добрата имитация на Авентус, която съм помирисвала, а и на Зара Vibrant Leather също е добър. Montblanc Explorer също е прекрасно копие, а и се намира на добра цена. ММ наскоро си го взе и освен, че е супер копие на Авентус има и великолепна трайност.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 15:52 от Menerva

# 85
И аз мисля,че  Club de nuit intense Armaf  е най-добрия Creed....Цената само че не е имитационна😂😂😂😂,но е с убийствена трайност

# 86
Намерих го в Парфимо на 59 и нещо за 100 мл. Спрягат го за читав сайт, освен ако наскоро не са се изложили!

# 87
  • BG-DE
Взимайте го, много добра цена😊

# 88
  • София
Искам да купя  Императрицата. От първа страница чета, че добра имитация предлагат Рефан, Заг и Сан Сиро. А в makeup 50 мл. го предлагат за 47 лв..... та съм в чуденка. Вие сте по-запознати,  моля за съвет. Клоня към оригинала от makeup.

# 89
Императрицата и нея я има в Парфимо на добра цена 100 мл!
Скрит текст:
Мейк ап понякога са безумно завишени цените Wink
 Айде аз пускам Армафа, благодаря ви за пореден път :*

Общи условия

Активация на акаунт