Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Някой знае ли парфюм ,който да има кокос или моной?
Ако може да е на Рефан.

# 121
Ако може да е на Рефан.
Много подходящият според мен за сега, а и не само за сега Dolce Garden

# 122
Имам и рефанския и оригинала - едно към едно са. Супер са се справили Рефан, потвърждавам Simple Smile
Днес си поръчах техния EDEN. По принцип много много добра е и тяхната версия на ANGEL.
Но, обръщам внимание, аз говоря само и единствено за наливните им парфюми, които са с капки в съотношение горе - долу 1,5 към 1. Капсулованите не ги харесвам. При Рефан най - важното е от къде купуваш. Защото франчайзите са много, някъде злоупотребяват с качеството...А и съхранението не е ОК навсякъде.

# 123
  • София
Ако може да е на Рефан.
+1 за Долче Гардън Рефан-моят кокос

# 124
  • БГ
Ако може да е на Рефан.
Долче Гардън взех в изпълнение на Гиза - влюбих се в аромата. В последствие се сдобих и с оригинала - разлика няма. Мисля да взема още една 30ка от Гиза. Мен ми е задушлив лятото, по за студено време ми е.

# 125
Има те ли мнение за Олимпеята на СанСиро?

# 126
  • Deutschland
За разгадаване :

# 127
581- Fame Paco Rabanne
852-Prada Paradoxe
424 Roja Elysium
Не са нови,има ги в каталога:)

# 128
  • Deutschland
И аз това се чудя, качени са преди 20 минути като нови. Може да са объркали снимката.

# 129
  • Стара Загора

Трайна и доближена изключително много до оригинала.

# 130
  • София
Рефан в София МОЛ има ли го още?  Искам на място да избера парфюмни имитации.

# 131
  • София
Не познавам оригинала, но този на Сансиро харесвам изключително много. Горе-долу през ден си го нося. Има нещо сладичко, но соленото не му дава да надделее и да стане задушлив. Нося си го цяло лято,та и в малко по-студени дни ми се приисква...и си го пръскам с удоволствие. Спрягат го, като най-добър до оригинала.

# 132
Благодаря ви момичета 🤗
Ще си взема на СанСиро Олимпея и аз много го харесвам. Имам го на Камея, но не ми е достатъчно траен.

Днес имам ново удоволствие, Vert malahit от Мартинези.
Разкошен е и ще се поливам обилно 😆😆😆вече сме няколко фенки на този аромат😉

# 133
Рефан в София МОЛ има ли го още?  Искам на място да избера парфюмни имитации.
Има го.

# 134
Донесоха ми преди малко в работата поръчката от Рефан. Доставката продължава да е безплатна при покупка над 15 лв. "Еден" е същият, какъвто го познавам, за него няма да пиша в момента. Поръчала си бях и парфюм, който не познавам и не знаех какво да очаквам - Tubereuse Nue - Tom Ford. Направо ме отвя Simple Smile В добрият смисъл на думата. Това не е тубероза. Това е ТУБЕРОЗИЩЕ Simple Smile С лилия. Леко сладък, плътен, леко ретро /точно както го обичам!/....Много ми хареса. Изглежда, че ще е и траен /с лилията няма и как да е другояче, де.../Чувствам, че ще се сприятелим с този красавец. Много ме зарадваха Рефанци. Не познавам изобщо оригинала, но версията на Рефан ми харесва. Много.

Общи условия

Активация на акаунт