Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Димитровград
От баргело от Турция е 1:1 Хермес терата

# 151
  • Варна
Момичета,препоръчайте ми имитация на мъжкия Terre dHermes,подариха ми мостра,уникално мирише и искам да купя, къде да търся?
Аз имам камея м47 и е много добро и трайно копие на най-първия Terre D'hermes EDT. На JFenzi версията също е сполучлива и доста евтина за 100мл.
https://www.1perfumery.co.uk/jfenzi-uranos-dhomme-eau-de-parfum- … 00-ml-p-6504.html
На мен не ми е сред любимците, много плътен, тревист и мазен ми идва.
Само проверете мострата да не е Fraiche или Givree. Те са свежите версии.

# 152
+1 👍 за Делина на СанСиро. Чудесен като трайност и влачи диря яко. Най - много комплименти с него отнасям и на наколко приятелики купих 😆😆😆
В София къде може да се намери Сан Сиро?

# 153
Tubereuse Nue на Рефан кой номер е?

# 154
  • Варна
Новите от ЗАГ:

Мъжкият е ясен. Имам едни 10мл много сполучливи рефански, с които още не можем да се разберем, ще ми останат вечно явно.
Дамските обаче кои ли са???

# 155
Rose of no man's land-Byredo и Wild Bluebell- Jo Malone.

# 156
D-frag12 Givree е мострата

# 157
  • Варна
Мисля че на Givree и на Fraiche няма все още имитация на българския пазар. И аз ги търся за проба и с надежда повече да ми допаднат от първообраза.

# 158
  • Deutschland
Понеже някой спомена в темата парфюмите Caline, тук ги има в ДМ, но само две дамски вариации и две мъжки. Та снощи купих на мъжа ми едната, вариант на Le male JPG. Отзивите в сайта на ДМ са повече от добри, та, се надявам да му хареса.

# 159
  • Варна
Понеже някой спомена в темата парфюмите Caline, тук ги има в ДМ, но само две дамски вариации и две мъжки. Та снощи купих на мъжа ми едната, вариант на Le male JPG. Отзивите в сайта на ДМ са повече от добри, та, се надявам да му хареса.
Май само в немските вериги се продават засега. Но цената им е супер за 60мл, а и наистина високи оценки имат във fragrantica и parfumo. Само че портфолиото им е свръх стеснено и включва масови аромати. Ако ги пуснат и у нас, бих си взел един техен Cool Water за проба.

# 160
Tubereuse Nue на Рефан кой номер е?
019.Tubereuse Nue 2021 / T.Ford

# 161
+1 👍 за Делина на СанСиро. Чудесен като трайност и влачи диря яко. Най - много комплименти с него отнасям и на наколко приятелики купих 😆😆😆
В прафюмерии Сиси знам, че има.

# 162
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми имитация на мъжкия Terre dHermes,подариха ми мостра,уникално мирише и искам да купя, къде да търся?
На Сан Сиро е уникално добър и мнооого траен. Купувала съм няколко пъти на съпруга ми и за мен един от най любимите и разпознаваеми мъжки парфюми.

# 163
В прафюмерии Сиси знам, че има.
Никъде не намирам информация за парфюмерии Сиси.

# 164
Rose of no man's land-Byredo и Wild Bluebell- Jo Malone.

Това са на Рефан така ли?
Какви са като аромати ? Поимена ми звучат много добре. Цветни ли са?Леки ли са?
Иска ми се да ги тествам,но ако са нови едва ли ще ги имаме в наше село.🙂

Общи условия

Активация на акаунт