Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!Рядко пиша в темата,но пък я чета с удоволствие!Днес колежка мина покрай мен и шлейфа на парфюма  беше уникален....Срам не срам,вие ще ме разберете,защото нашата лудост по парфюми ни кара да правим доста шантави неща,та не мога да пропусна да не питам кой е този парфюм....Каза ми,че е  Armaf Club De Nuit Man ,та сега се пита в задачата ЕДТ или ЕДП е тази омая,която се носеше днес.Помогнете с мнения за този парфюм и не знам от жегата ли нещо не съм в ред,но този аромат направо не ми излиза от ума.....
Купила съм на мъжа ми всички варианти, включително и чистия парфюм, но понеже е мъжки, предполагам, че за дама е по-подходящ ЕДТ. Невероятен парфюм, двойник на Авентус Крийд, траен, шлефов. Обожавам го. Не си го представям съвсем на жена, но защо да не опитате?

# 181
  • Варна
[quote
Аз имам камея м47 и е много добро и трайно копие на най-първия Terre D'hermes EDT.
Поръчах на Камея М47 и днес дойде, харесаха я мойте тийнове! Благодаря!
Този аромат си има страшно много фенове, признавам оригиналността му, но така и не му свикнах. Нося си го през есента(много го свързвам с този сезон, много ОРАНЖЕВО-РЪЖДИВО-ЖЪЛТЕНИКАВ аромат), но някак не успявам да му се насладя. Радвам се, че ви е допаднал.
*ирис* я проверете, кой точно армаф е.
Club de nuit man е копие на paco rabanne 1 milion.
Club de nuit INTENSE man e creed aventus.
А може и да става въпрос за съвсем друг club de nuit, че те вече са безчет от серията.

# 182
Каза,че парфюма е в черна бутилка,но не знае дали е ЕДТ или ЕДП....Тоя парфюм направо ме хипнотизира днес....

# 183
Само да уточня, за да няма грешки. Ако се касае за Armaf Club De Nuit Man то това е клонинг на 1 Милион на Пако Рабан. Armaf Club De Nuit Man Intense е клонинг на Крийд Авентус. Щом обаче парфюмът е в черна бутилка то това е Интенс-версията.

Здравейте!Рядко пиша в темата,но пък я чета с удоволствие!Днес колежка мина покрай мен и шлейфа на парфюма  беше уникален....Срам не срам,вие ще ме разберете,защото нашата лудост по парфюми ни кара да правим доста шантави неща,та не мога да пропусна да не питам кой е този парфюм....Каза ми,че е  Armaf Club De Nuit Man ,та сега се пита в задачата ЕДТ или ЕДП е тази омая,която се носеше днес.Помогнете с мнения за този парфюм и не знам от жегата ли нещо не съм в ред,но този аромат направо не ми излиза от ума.....
Купила съм на мъжа ми всички варианти, включително и чистия парфюм, но понеже е мъжки, предполагам, че за дама е по-подходящ ЕДТ. Невероятен парфюм, двойник на Авентус Крийд, траен, шлефов. Обожавам го. Не си го представям съвсем на жена, но защо да не опитате?

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 21:02 от Torro

# 184
Club de nuit intense man  и на мен ми се струва откровено мъжки,но да,страхотен е...Най-вече шлейфа...Нямате ли магазин в града,където се продава,да го тествате на живо? Или я помолете да ви донесе бутилката.
Аз пък да похваля наливният мъжки на Заг Dolce i Gabana Intense. В тая жега на морето се влачи на метри след мъжа ми😁😁😁 и е страхотен,свеж и ужасно траен(който харесва такива). Добре че беше  D-frag12 да ми го препоръча като алтернатива на Dolce i Gabana Italian love😁❤️

# 185
  • Варна
Club de nuit intense man  и на мен ми се струва откровено мъжки,но да,страхотен е...Най-вече шлейфа...Нямате ли магазин в града,където се продава,да го тествате на живо? Или я помолете да ви донесе бутилката.
Аз пък да похваля наливният мъжки на Заг Dolce i Gabana Intense. В тая жега на морето се влачи на метри след мъжа ми😁😁😁 и е страхотен,свеж и ужасно траен(който харесва такива). Добре че беше  D-frag12 да ми го препоръча като алтернатива на Dolce i Gabana Italian love😁❤️
Light Blue Forever имаш предвид, че D&G Pour Homme Intensо е друг тип аромат, почти като D&G pour Homme, но някак по-тревист.

# 186
Аз също много харесвам черния Армаф и тъй като не бях сигурна колко време ще мога да го нося преди да ми омръзне, си купих дезодоранта
https://fragrances.bg/armaf-club-de-nuit-intense-man-deo-spray-200ml-for-men

# 187
Да, Light blue Intense имах предвид😁
 А траен ли е тоя дезодорант на CDNIM Armaf

# 188
  • BG-DE
Днес пристигна поръчката ми от Дивайн, Narcotic Venus. Не познавам оригинала затова за близост нищо не мога да кажа, макар че ме съмнява да е близък, но това е истински белоцветен ужас 🥴 Аз съм върл любител на белите цветя в парфюм, но тази композиция е направо убийствена, доминираща лилия, задушлив жасмин, а туберозата почти не се усеща. Освен това и доста сладост е добавена, което прави нещата още по-зловещи и и придава леко ретро уклон. След като го поръчах погрешка четох отзиви във Фрагрантика и всички казваха, че спреният вече Майкъл на М.Корс е копие на Наркотик Венус, ако това е вярно то значи, че версията на Дивайн е много далеч от оригинала, защото познавам Майкъл и това няма нищо общо с него ☹️ Искрено се надявам, че първообразът не мирише така, защото иначе не разбирам защо някой би платил 120 € за 30 мл за да мирише така 🤔

# 189
  • Sofia
Изчакай малко. Тествай го още веднъж два пъти в рамките на седмица. Моят опит показва, че някои от мострите им се променят драматично с времето. Така върнах Филосикоса, после подуших забравената мостра и вече не можех без него.
И аз го чакам Narcotic Venus, заедно с още няколко, но явно пак нещо ми се е случило с поръчката, защото днес получих извинение с код за 10 евро и наново изпратена поръчка.

# 190
Здравейте, отдавна не бях купувала от Рефан. Днес така се случи, че се озовах в едно Рефан магазинче и душих аромати сигурно час.   Взех си eden casharel , който ми носи сантиментални спомени. Трайността е отлична . Взех си Армани код абсолют, който ми идва доста тежък в тази жега и ще го нося есента -трайност също много добра.И едно Каролина Херера 312 Херо , много ми хареса, но не е много трайно. Хвърлих око и на Либрето, но ще е следващия път. Всъщност искам да попитам любителите на Либре, коя според вас е най сполучливата и трайна имитация на Либре?

# 191
  • Стара Загора
Аз лично съм имала само на Гиза и нямам никакви забележки. Още 3 колежки го взеха след мен, оставяше забележителна следа и ухае цял ден.
Звучи скъпо и луксозно. В последствие ми омръзна, но пък си харесах много Либре Intense и си купих него в оригинал. Няма я тази острата нотка от лавандулата и е по-секси, амбров аромат. Имаше едно много точно определение за него из Фрагрантика - ухае на луксозен Бутик. Simple Smile

# 192
  • BG-DE
Изчакай малко. Тествай го още веднъж два пъти в рамките на седмица. Моят опит показва, че някои от мострите им се променят драматично с времето. Така върнах Филосикоса, после подуших забравената мостра и вече не можех без него.
И аз го чакам Narcotic Venus, заедно с още няколко, но явно пак нещо ми се е случило с поръчката, защото днес получих извинение с код за 10 евро и наново изпратена поръчка.
Благодаря за съвета, ще поизчакам и пак ще го тествам  пък дано нещо се промени 😊 Явно са имали някакъв проблем с логистиката, и аз днес получих мейл с извинение и код за 10€ и много се учудих, защото моята поръчка си дойде съвсем в срок, поръчах в четвъртък и днес дойде но явно са пуснали на всички поръчали когато е бил проблема 😊

# 193
  • Deutschland
Имам Либре на Рефан, много ми харесва. Принципно лавандула не търпя, но в този парфюм ми е приемлива. Капсулован е моят, с прилична трайност, но мен това не ме притеснява. Аз си нося парфюм в чантата и редовно подновявам.
D-Frag, мъжа ми хареса имитацията на Le male в изпълнение на Caline. Аз обаче не. Бяхте прав, масовка е. Нищо отличаващо се, нищо запомнящо.

# 194
Да, Light blue Intense имах предвид😁
 А траен ли е тоя дезодорант на CDNIM Armaf
За мен е траен, усещам го поне няколко часа върху себе си, а в помещението в което съм се напръскала аромата се усеща доста време след това.

Общи условия

Активация на акаунт