Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам се, а от къде си взехте този спрей на VS? За Пловдив ако някой знае къде мога да го “подуша”, че ме заинтригува по описание:))?

# 466
  • У Диспансера ...♥♥♥
От Заг е. И за мен е откритие този аромат, аз поръчах мостра за да го пробвам и сега си взех голяма разфасовка. Мирише ми на плажно масло и е разкошен.
 А на този Mont Blanc Explorer Ultra Blue да има аналог случайно, мъжки е и мирише на море буквално, подуших го в Лили и страшно ми допадна за ММ.

# 467
Извинявам се, а от къде си взехте този спрей на VS? За Пловдив ако някой знае къде мога да го “подуша”, че ме заинтригува по описание:))?
От Заг Зодиак
Пропуснах да кажа, че си взех и body balm с аромата на Coconut Passion, по препоръка на продавачката. Не е лош и като миризма и като действие върху кожата. Е, не е като лосиона на оригиналния Angel, например, но е добър.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 12:02 от Анонимен

# 468
  • Сливен
My way кой номер е на Заг?

# 469
My way кой номер е на Заг?
Не знам, аз отивам в магазина с имената на парфюмите.

# 470
  • Стара Загора
Миналия уикенд в Уайкики тествах 3-4 аромата от дамските на касата и останах приятно изненадана. Не бих казала, че са уау, но за цената от 11 лв и трайността, прилични флакони, няма какво повече да искам. Единия мирише на пъпеш, супер летен и неангажиращ. Мисля че беше Nude blossom. Летен, без да е сладък и натрапчив, ваканционен аромат. Orange blossom също ме изненада приятно, а Nature Pure е зелен, горски и тревист аромати с леко тръпчиеи цитруси. Този дори ухае скъпо бих казала и заслужава проба. Не можах да се сетя на кой от скъпите ми напомня.

# 471
  • Deutschland
Може ли снимка на този боди балм на Заг? Траен ли е? Обожавам Coconut passion.

# 472
Може ли снимка на този боди балм на Заг? Траен ли е? Обожавам Coconut passion.
Ами, за трайност и аз не знам все още

# 473
  • Deutschland
Много ви благодаря.

# 474
Това ли е парфюма на Заг, който имитира ВС?

# 475
Това ли е парфюма на Заг, който имитира ВС?

Да

# 476
  • Варна
Здравейте, парфюмни фенове!
Мнооооого време не си бях попълвал нищичко в колекцията, буквално изминаха почти два месеца. Не че нямам "списъци" за пазаруване, ама като ме е грабнал животът и лятото......
Набързо отстрелях обаче две "кубинки" от Парфимо на доста изгодни цени около 14лв бройката:
Скрит текст:
https://www.fragrantica.com/perfume/Cuba-Paris/Cuba-Authentic-Dark-75997.html
Уж бил имитация на Creed-ски парфюм, не мога и няма как да потвърдя. Първите 10 минути стои спиртен, следват 15-20 минутки почти идентичен с V&R Spicebomb. И накрая завършва с много меки, приятно сладникави подправки. Много ми харесва като аромат, но проблемът е, че представянето му е определено под средното като излъчване и трайност. Стои повече до кожата и издържа около макс 3 часа. На дреха +1 час. Аромат 8/10(като изключим началото), трайност 4/10. Не съжалявам за покупката.

https://www.fragrantica.com/perfume/Cuba-Paris/Cuba-Authentic-Flame-76001.html
Този вече е друга история. Чуден аналог на JPG Le Beau EDT. Тествал съм и оригинала, и това копие и първият път ми стояха много сладкарско-гурме, някак не ми се вписваха за мъжки парфюм. Но след още 2 теста на Кубата(от Елитис Варна), започна доста да ми харесва. Много тропически аромат, много уютен, игрив и според думите на Любимата ми - СЪБЛАЗНИТЕЛЕН. Някак ни препраща към Paco Fame, все едно е мъжката версия. Откъм представяне си е супер, определено им се е получил. Аромат 9/10, трайност 8/10. Изкарва на кожата спокойно 6-8 часа, а върху дреха с дни.
Флаконите са алуминиеви и с винт на пулверизатора. Т.е. един ден, когато свършат тези 100мл(сигурно когато се пенсионирам с моята обемна колекция), може да се ползват за каквото друго си искате да фъскате.
Третият им Cuba Authentic Bold не си поръчах, т.к. вече имам CH Bad Boy, но като аромат им е хубав и със средно представяне. За посочената по-горе цена си заслужава.
Flame и Bold са перфектни за тийнейджъри и младежи - евтини, модерни-актуални, излъчващи и няма да се притеснявате за счупване на флакона.

# 477
Този парфюм си го взех от ДМ за около 10 лева, 25мл. е. Видях го на стори на едно момиче, което не е популярно, но май опитва да е инфлуенсърка. Каза, че в България това е намерила като еквивалент на любимия й парфюм. Нямам спомен дали точно за Kenzo Amour говореше, във фрагнатика ми излиза, че се доближава до него:
https://www.fragrantica.com/perfume/Miss-Kay/Soft-Cuddle-59693.html

# 478
Вероятно е коментирано, но имате ли идея дали Парфен съществуват все още?

# 479
  • обл. Шумен
Защо да не съществуват? Вчера им гледах сайта. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт