Бръмбарите в главите ни

• 93 947
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 735
А някой с бръмбар от вида "не ми е приятно да ходя с мокри крака по пода/килима особено на чуждо място и особено като трябва да си легна, като знам, че по краката ми ще са се набили прах/мъхчета/косъмчета"? Да си го кажеме направо гнус. Преди завиване да се изтупват стъпалата. 😵‍💫🤦🏻‍♀️🤣

# 736
Това не е бръмбар, а си е нормално нещо.

# 737
Абсолютно! И аз горното го намирам за нормално. Аз и у дома като ходя по паркета боса и преди да си легна си тръскам стъпалата.
//
Напоследък бръмбар ми е да затварям капака на тоалетната.

# 738
Винаги затварям капака на тоалетната, но не го намирам за бръмбар.✌️🙂

# 739
  • Враца
А аз, го отварям..

# 740
  • София
Винаги простирам четен чифт чорапи (на реда). Докато ги простирам си броя наум.

# 741
  • София
Абсолютно! И аз горното го намирам за нормално. Аз и у дома като ходя по паркета боса и преди да си легна си тръскам стъпалата.
//
Напоследък бръмбар ми е да затварям капака на тоалетната.

Предвид факта, че при пускане на водата в тоалетната във въздуха политат незнайно колко на брой микроби и бактерии /в резултат от плискането на вода вътре/ и тия микроби и бактерии полепват там, където попаднат, не мисля, че това е бръмбар. Намирам го за напълно обяснимо и подкрепям всеки, който реши да го практикува.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 23:33 от Странната птица

# 742
Гнус ме е да ходя боса. Не обичам дори у дома винаги съм с чехли.
Не ме питайте лятото как ходя със затворени отпред обувки...
Маникюр и педикюр, сама си правя поради същата причина.

# 743
  • Бургас
Аз бях писала за този Бръм,че не обичам да ходя с мокри,боси крака у дома. Излизам от банята мокра и пощръклявам 😂

# 744
  • София
Когато купувам плодове или нещо винаги гледам да е нечетен брой, идея си нямам защо, но го правя. Ще взема 3 банана, 5 банана.. примерно... Същото и като си хапвам примерно шоколадови бонбони.

Когато нещо не се получи, както съм искала и съм се надявала, си повтарям фразата, че което си е мое, ще си дойде и така леко се успокоявам.

Има случаи, в които излизам и говоря уверено пред много хора, когато се е налагало, има случаи, в които и думичка не мога да кажа.

Когато се нервирам, треперя. В повечето случаи успявам да го контролирам, но в повечето...

# 745
Аз пък плача като се ядосам , не мога да го контролирам понякога. И хората си мислят че съм тъжна, което още повече ме ядосва. Grinning

# 746
  • Mediterraneo
И аз плача като се ядосам, сълзи ми потичат от яд, но това не е бръмбар, а някакво физиологично нещо.
Последно на работа една ме разрева; шефката се уплаши чак. А аз, за да не се развикам и да отвърна, както мога, а не трябва, стискам зъби, хапя език и ми текат сълзи.

# 747
И аз се разплаквам от яд, обида и безсилие. Не го харесвам и опитвам да го променя, но...

# 748
  • София
От обида и безсилие съм плакала безброй много пъти. Бях се научила да се владея и успешно го прилагах няколко години, но от известно време ми е все по-трудно. Забелязвам, че и дъщеря ми е като мен. Тъпо ми е, че го е наследила, надявах се да си е лично мой бъг, но уви.

# 749
  • София
При мен е нещо между яд и тъга. Ето сега разбрах, че едно нещо няма да стане до края на месеца и аз нищо, ама нищо не мога да направя, въпреки че се опитвам. 😢

Общи условия

Активация на акаунт