Бръмбарите в главите ни

• 93 758
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 230
Не мога да ям абълка, нито да беля или режа. Звукът от хрупането или рязането ме влудяват, чак зъбите ми настръхват. И баща ми е така, но той не е в толкова тежка фаза, ако някой му обели яде.
Колежката до мен редовно хрупа ябълки (даже и сега настръхвам като се сетя).
Познайте кой е любимият плод на децата ми.

# 1 231
Започнала съм да си представям микроорганизми по разните повърхности из вкъщи и там където е възможно поливам с гореща вода, представяйки си че изчезват.
Пръскай ги с "Чисто" без отмиване.

# 1 232
Започнала съм да си представям микроорганизми по разните повърхности из вкъщи и там където е възможно поливам с гореща вода, представяйки си че изчезват.
Пръскай ги с "Чисто" без отмиване.
мой бръмбар са препаратите, че не съм измила добре след тях. Абсурд да ползвам този препарат без отмиване.

# 1 233
А мой бръмбар са хлъзгавите материи, от които се правят  повечето клинове.
Имам отвратителна скомина от тях. Мразя да ги докосвам, даже мразя и някой да си плъзга ръката по тях. Направо отврат. Когато е памучно нямам проблем.

# 1 234
  • Glasgow
На мен пуловери с поло яка😫 шалове обичам много и постоянно купувам (и нося само един 🤦🏻‍♀️), но поло яка ме задушава сякаш. А преди години част от униформата ми беше шалче от изкуствен материал, искаха директно на врата да е, като на стюардесите. Носих го два дни както изискваха и получих някаква реакция на врата и деколтето, та ми разрешиха върху ризата да го слагам, мениджърката така реагира сякаш нарочно съм се обринала🤷🏻‍♀️

# 1 235
Не помня дали съм споделяла, но покрай празниците и разглеждане на рецепти, нов бръмбар. Много ми е неприятно, дори гадно да гледам как се правят украси(розички и др) от салам, филе, въобще всякакво месо. Не съм вегетарианка, макар рядко да ям месо, а някои видове въобще не ям. Разбирам, че на хората им е нужно месо за храна. Но чак да се прави на "красотичка", нещо което е било животинче ми е гадно.
Някои хора съжаляват цветята, като са отрязани и потопени във ваза, на мен ми е жал за животинчетата и не намирам нищо красиво в салам, усукан като нещо си, обикновено "на хапки"

# 1 236
Аз пък не понасям парцалите от микрофибър 😬. Кожата на ръцете ми е много суха , и тези парцали ми убиват желанието за чистене ( не че е голямо 😁 ). Поло и шалчета не нося , защото ме задушават, пуловерите също ! Нося само тениски , дългите ръкави ги търпя само на яке. Така поне не трябва да си прибирам летните дрехи никога , защото са ми и зимни 😁😁😁. Обичам да мия прозорци и да сменям пердета ( имам доста ) , правя го поне два пъти в месеца !

# 1 237
Аз без домакински ръкавици нищо не пипам, компромис правя само ако има малко чинии или някоя чаша в мивката. Прах и чистене винаги с ръкавици, ако чистя аз. Това по повод микрофибъра, де

# 1 238
Аз пък не понасям парцалите от микрофибър 😬. Кожата на ръцете ми е много суха , и тези парцали ми убиват желанието за чистене ( не че е голямо 😁 ). Поло и шалчета не нося , защото ме задушават, пуловерите също ! Нося само тениски , дългите ръкави ги търпя само на яке. Така поне не трябва да си прибирам летните дрехи никога , защото са ми и зимни 😁😁😁. Обичам да мия прозорци и да сменям пердета ( имам доста ) , правя го поне два пъти в месеца !
1 към 1, без последното изречение 🤣
Даже боти/ботуши не нося много, с маратонки си карам целогодишно. Все ми е топло

Но, май съм споделяла, няма значение от сезона, не мога да спя без пижами. Също така краката ми трябва да са завити! То това вече влиза към разни състояния при мен, но не ми е спокойно 🙈🤣
И друг бръмбар, не мога да спя на затворена врата. Спя иначе дълбоко и дискотека да има до мен не чувам, но в момента, в който ми се затвори вратата ми се отварят очите 🤣

# 1 239
  • София/Севлиево
И аз не нося поло, защото имам чувството че ме души(а като ученичка обожавах).Също не обичам да ми подаряват цветя (особено откъснати)...

# 1 240
Също не обичам да ми подаряват букет с цветя.

Странна фобия е, страх ме е от полицаи. Като дете баба ми ме плашеше с полицаи и сега направо изпадам в ступор само при мисълта някой полицай да ме спре.
Е, контролирам се, де, но, ако ме наблюдава някой, ще си рече, че съм убила някого.....

# 1 241
  • Пловдив
Не мога да пипна сурова риба. Тоест мога, но ми се повдига.

# 1 242
Не мога да пипна сурова риба. Тоест мога, но ми се повдига.
Аз я пипам само с ръкавици , обаче така се хлъзга , че я гоня по цялата кухня 😅😅😅

# 1 243
Аз я пипам, не ми е проблем.
Майка ми обаче не пипа. По-скоро не пипа жива риба.
Един Никулден реши жив шаран да вземе.
Тя животно не е убивала досега. Рядко и яде месо.
Ама нали празник. Но не съобразила, че трябва да го убива. Чак като се прибрала и почнала да се приготвя се е усетила, че ще и се наложи да го убива.
Много трудно го е утрепала. Голяма борба е било из кухнята. Той е и подскачал, не се е давал лесно, хлъзгав.
После аз хапнах шаранче доволно, а тя много трудно го изяде.

Поло и аз много не обичам. Ако е широко по-може.
Наскоро ми се наложи поради вратни драми да нося яка дълго време. Ужас ви казвам, едвам дишах.

И друго мразя. Да си мия лицето и водата да ми се стича по ръкавите и да влиза навътре. Откачам.

# 1 244
Е това последното за ръкавите едва ли има някой да го обича. Ако случайно има - ей това вече е бръмбар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт