Бръмбарите в главите ни

• 93 775
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 215
И мен ме дразни мокър ръкав,мокър чорап или да обуя чехли с мокри крака.

# 1 216
Писала съм и преди, не знам дали точно в тази тема, но хавлии ползвам само за подсушаване на ръце, коса и крака (стъпалата). Имаше дълъг период, когато след душ изобщо не ползвах халат, излизах от банята и ми беше хубаво водата да попие по мен. Обличах се още преди да изсъхна напълно. На мъжа до мен винаги му е бил странен този мой навик, а аз съм се чувствала много приятно.

# 1 217
  • Mediterraneo
Това е директно свързано с моя бръмбар да не видя вода по плочките. ММ не се подсушава добре, винаги излиза мокър, а краката му джвакат и хвърчи вода из целия апартамент. Това ме влудява. А той се забавлява с това ми мрънкане.

# 1 218
Ау и Мм няма голяма хавлия тип халат. Излиза мокър  и ме дразни.
 Мога да се мотая по хавлия цял ден, ако имам възможност.

# 1 219
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ау и Мм няма голяма хавлия тип халат. Излиза мокър  и ме дразни.
 Мога да се мотая по хавлия цял ден, ако имам възможност.
Мен пък това мотаене по хавлия и "съхнене" на моя мъж ме влудява... Яде се по хавлия... Дреме се по хавлия...
Аз се къпя, бърша и обличам... Не ми е приятно да "съхна"...

# 1 220
  • София/Севлиево
А аз не обичам да се докосвам до неща от чиста вълна-направо ме побиват тръпки...

# 1 221
И аз. Колко пари съм спестила от вълна, кашмир, мохер и т.н

# 1 222
Когато ям нещо от кайма, направо умирам ако хапна костичка, направо си оставям яденето и повече не мога да го ям. Повече не пазарувам месо от този магазин.

# 1 223
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
На мен пък ми става гадно, направо настръхвам от мъхести плодове... Праскова не мога да пипна с голи ръце, камо ли да си я сложа в устата. Единственият начин да ям праскови е измити, с твърдата част на гъбата, без веро, избърсано после с кърпа и накрая обелено...
Наричам го това чувство скомина. Направо започват да ми скърцат зъбите...

# 1 224
Аз съм така с кадифе и плюш. От праскови нищо ми няма. Подобно усещане имам от звука, който се чува при писане с фулмастер върху хартия.

# 1 225
  • Далечният изток
Никакъв шанс няма да пипна праскова, нито да ям.... както и да е измита.

# 1 226
Моя позната не може да пипа естествена коприна

# 1 227
Започнала съм да си представям микроорганизми по разните повърхности из вкъщи и там където е възможно поливам с гореща вода, представяйки си че изчезват.

# 1 228
  • София/Севлиево
Аз ям нектарини,но не защото не мога да пипна праскови,а просто са ми по-вкусни.

# 1 229
Напарвам си чехлите за баня с топла вода преди да ги обуя.
Не ям пилешко с кости - само филе.
Гади ми се от вида на костилки от маслини, особено, ако някой гостенин не ги сложи в чинийката, сложена за целта, а ги пльосне директно на масата.
Мразя да се храня върху мушама.
Ненавиждам терлици.
Или онези китайски чехли, които някои хора дават на гостите си, след като хубаво са ги умирисали на спарени крака.
Не ям супа с ориз.

Общи условия

Активация на акаунт