Бръмбарите в главите ни

• 93 790
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз имам бръмбар, че нещо лошо ще ми се случи, ако си купя запалка.
Вехта съм кат динозавър, пушач от десетилетия и никога не съм си купувала запалка...
Всичките ми гаджета/мъже трябваше да свикнат с това, че ще им крада запалките. Ако толкова съм на зор, влизам в магазин и купувам кибрит, запалка - не.

# 1 201
Знам, Натка, знам. Преди години ходех по работа в Китай, там е забранено да носиш запалки в ръчния си багаж в самолета. Обикновено ги вадех и оставях в чекирания, но веднъж съм забравила. Три пъти ме връщаха на скенера. Извадиха общо 8 запалки от дамската ми чанта! Че бях забравила, така беше, но бях искрено удивена от бройката. Смяха ми се там служителите.

# 1 202
Ето, виждаш ли - даже и бройката почти я уцелих, баш така си е както го казвам Joy

# 1 203
  • Бургас
Не знам бръмбар ли е, какво е...но много мразя да си намокря чорапа ☺️😂😱
Изпадам в ужас!😂

# 1 204
И аз. И ръкав да намокря много ме дразни. Не е бръмбар

# 1 205
  • Бургас
О,да ! Ръкава също!

# 1 206
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Из не понасям да съм мокра, но с дрехи. Освен дъжда де, там няма какво да направи човек...
Но у дома да се намокря или децата да ме намокрят - откачам...

Имах предвид, че не е само до чорап или ръкав, а навсякъде...

# 1 207
  • Mediterraneo
А ММ не понася да е със сухи крака, вечно ги мокри, особено лятото. Има си един спрей до леглото, ужасно.

# 1 208
Тарти, стъпалата ли си пръска? Голям шемет е мъжът ти Grinning

# 1 209
  • Mediterraneo
Стъпалата, ама не само, цялото ходило до глезените, все гледа да са му мокри. Само когато е много студено не го прави.

# 1 210
  • Sofia
Проблем с вените ли има?

# 1 211
И аз мразя да мокря ръкав и чорап.
Но веднъж пък на морето реших с дрехи да се изкъпя Joy
Беше странно, но интересно. После и приятно с мокрите дрехи, не ми беше жега толкова.

# 1 212
  • Mediterraneo
Проблем с вените ли има?

Не, това защо?

# 1 213
  • Бургас
При проблем с вените, студената вода успокоява.

# 1 214
2-3 капки се разнасят дължините вечер.
Ефект не знам Grinning ама аз и не съм много сериозна. Сега като за казахте ще слагам няколко дни ама не бях слагала десетина дни.

Общи условия

Активация на акаунт