Бръмбарите в главите ни

• 93 802
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 185
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Моя бръбар от домакинските е, че мразя да гладя. Това ми е ама най-неприятното нещо. И естествено просто не го правя. Joy

Миналата година отивам да юбилея на жената на баща ми. Нейната сестра е една леко пепелянчеста личност Animal Dragon
Видяхме се, мина време. Някъде ме издебна на 4 очи и не пропусна да ме сдъвче, че роклята ми не била изгладена...
А аз просто не обичам. И това е. И се чувствам добре и красива и без изгладена рокля.

Но пък, например по кухненския плот да има трохи и петна - е това е нещото, което не ми дава сън.  Joy

# 1 186
Абе аз правя много неща без да ги обичам. Blush Измачкана няма да тръгна никъде. Моят мъж поне си глади неговите неща.

# 1 187
Абе аз правя много неща без да ги обичам. Blush Измачкана няма да тръгна никъде. Моят мъж поне си глади неговите неща.
Страхотен мъж имате. Има мъже, които чакат всичко жената да свърши. Дори и мъжката работа не вършат.

# 1 188
Прекарвах часове в гладене на всичко, дрехи, кърпи, чаршафи. Като ме подхвана идиотския ремонт, две години живея като на палатка, забравих и гладене, и гримиране, най-много да пръсна някой парфюм от колекцията ми. Гледам, че съм си сменила и стила на обличане - свела съм се до дънки или клин, тениска с къс или дълъг ръкав й яке в зависимост от сезона. Приготвила съм огромно количество дрехи за раклата на пазара.

# 1 189
  • София
Дева, ако е зодия дева, и чорапите сигурно глади 😊.

Ама само лицевата част или и опакото? Минава ги общо или обръща специално внимание на ластичето и горната част от чорапа? /извинявам се на Девите, които ще се травмират след прочитането на това/

# 1 190
Аз съм Дева, но не съм чистачка.
Травмирам се от птици като Странна птица.

# 1 191

Ой, някаква странна Дева си ти Joy

# 1 192
А аз се травмирам четейки за толкова много гладене Joy
Но няма да се плашите, има и по-зле. Една приятелка преди години поработи в друга държава като домашна помощница, казваше че искат и трикотажните чаршафи с ластик да са им изгладени в тая къща където беше... Каквото и да си приказваме, това е 2 левъла нагоре в моите очи, спрямо всичко дето изброихте. Щом и тя дето си гладеше и дънките, и кърпите, беше шокирана, не мога и не искам да си представям ако от мен го поиска някой Grinning

# 1 193
А аз се травмирам четейки за толкова много гладене Joy
И аз така 🤣
Ютията вкъщи я ползва мм, аз гладя веднъж- два в годината едни определени ризи на малкия. Набутала съм ги най отзад за да не се присеща за тях и толкова. Не купувам дрехи дето трябва задължително да се гладят. Не ми тежи, но за мен е пълна загуба на време.
Та бръмбар ми е някои дрехи даже да ги донамачкам

# 1 194
  • софия
Аз пък не си купувам пижами , спя като е студено с клин и тениска , а през лятото по къси панталони. Сменям ги на два дни ,като си мия косата .
Често ходя вързана с разни крънчита и тях ги пера след 1-2 носената ,че хем ми е мазна коса ,хем и от мръсният въздух се цапа бързо .
Доста съм разсеяна ,но нямам практика да забравям включени електроуреди и поне за това не мисля.
Обаче все ме е страх че ще забравя я телефон ,ключ или портмоне някъде и само се оглеждам около себе си.

# 1 195
  • София
Голямата опасност е печката в квартирата, защото е стара и няма никакви индикации, че е включена и често я забравяме.
Гладя си разни специални мои дрехи понякога, но и моята ютия спира автоматично.
И аз не купувам пижами - лятото - памучни нощници, зимата - с тениска и долнище от анцунг, ако ми е много студено.

# 1 196
На мен ми е бръмбар да не си забравя някъде черните очила. Рядко си купувам, но не се стискам, избирам каквито харесвам и ми отиват. Като се има предвид, че никога през живота си не съм свършила запалка преди да я изгубя, си внимавам много за очилата

# 1 197
   Запалките не се губят! Само понякога се крият или си менят собствеността. Аз много крадях запалки преди - съвсем неволно - виждам запалка и я прибирам. Колежката си ги криеше от мен. Започнах да купувам на едро, на кашончета по 50 бр. Избирам си разпознаваема картинка (сегашните ми са с люти чушки, предишните бяха на марихуанки). Така си знам кои са мои. А "скритите" все един ден се намират пак. Нищо не се губи.

# 1 198
Той не е бръмбар. Само средностатистически мъж

# 1 199
   Запалките не се губят! Само понякога се крият или си менят собствеността. Аз много крадях запалки преди - съвсем неволно - виждам запалка и я прибирам. Колежката си ги криеше от мен. Започнах да купувам на едро, на кашончета по 50 бр. Избирам си разпознаваема картинка (сегашните ми са с люти чушки, предишните бяха на марихуанки). Така си знам кои са мои. А "скритите" все един ден се намират пак. Нищо не се губи.
На дъното на дамската чанта ще ги намериш, от мен да знаеш Grinning Там падат гадовете и се крият, най-отдолу... и както все няма, няма, няма... ако опразниш чантата се озоваваш с 10 Joy

Общи условия

Активация на акаунт