Бръмбарите в главите ни

• 93 806
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
А защо негладенето да значи, че ходиш намачкан? Аз давам дрехи на химическо и на жена, която ни глади.

# 1 171
Аз гладя директно преди обличане. Изгладено и сгънато в гардероба , става на гънки. Има смисъл само ако дрехите са на закачалки и нарядко, да се глади предваритено.

# 1 172
То и на памучните тениски им личи кога са гладени и кога не. То аз дънките и суетшърите на сина ми гладя, много са бръмбарите в главата ми Simple Smile
Нищо не личи. Особено като се слагат на закачалки.
Имам и блузи, по официални, лесно се мачкат. Изваждам от пералнята, тупам ги, слагам на закачалка.
На роднина вманиачена по гладене съм ги показвала. Опули се, че няма нужда от гладене.
А най-ми е смешно да се гладят чаршафи. Че нали като легнеш за  пет минути се намачкват.
На гости бях преди години на една роднина дето и тя глади като халтава. Сутринта ставам, почвам да си сгъвам одеалата, влиза и вика - ауу, намачкала си чаршафите Rolling Eyes

# 1 173
То и на памучните тениски им личи кога са гладени и кога не. То аз дънките и суетшърите на сина ми гладя, много са бръмбарите в главата ми Simple Smile

Е как дънките не? Simple Smile
Имах едно гадже, когато дънки имаше само в Кореком, той много любезно ме осведоми, че сам си глади всичко и че дори дънките се гладят. Simple Smile
А неизгладена тениска - няма такова пране, нито простиране, изпъване, което да даде вид на изгладена тениска.

Който иска да глади, не ме вълнува, но не е без значение гладенето. Само ако носите полиестер, тогава няма нито смисъл, нито значение.
За мен готвенето е най-пропиляното време. Няма шанс там да претърпя промяна. Grinning

# 1 174
Чаршафите съм ги гладила с хигиенична цел.  Както и бельо Преди време.
Сега гладя дрехи преди да облека.

# 1 175
Калъфки гладя, чаршафи не. Тях ги сгъвам старателно.

# 1 176
Не гладя нищо. Мразя да гладя. Гладя риза, сако и панталон, когато е необхадимо.

# 1 177
Колкото и да гладиш, като облечеш и тръгнеш, след 20 минути си се измачкал. Като легнеш на гладените чаршафи същото. Мразя да гладя, за мен гладенето е нещо, от което няма особен смисъл. Слава богу че нямам подобен бръмбар. Simple Smile

# 1 178
Аз съм така с готвенето. Каквото и да готвиш, отива в канала. Пълно разхищение на време, труд  и средства.
Всеки може да те види как си облечен, но какво ядеш, си знаеш само ти. Има разлика.

# 1 179
Отива в канала отпадъкът. Храната има в пъти повече смисъл от парцалите. От нея зависи целия ти живот. От гладените парцали и чаршафи не.

# 1 180
На мен ми е все тая, кой ще ме види и какво ще си помисли за мен. Гладя си дрехите само и единствено, защото на мен ми харесва. А ми е важно да се храня с качествена храна и да ми е вкусно.

# 1 181
  • София
Дева, ако е зодия дева, и чорапите сигурно глади 😊.

# 1 182
Отива в канала отпадъкът. Храната има в пъти повече смисъл от парцалите. От нея зависи целия ти живот. От гладените парцали и чаршафи не.
Абсолютно да. От храната зависи здравето ти, изобщо не е все тая нито какво, нито как е приготвено.
Макар че гладените чорапи може да са добро плацебо за психичното ти здраве, като сме в темата за бръмбарите 😁

# 1 183
Ахам, гладените чорапи са си бръмбар та дрънка. Simple Smile
Аз като млада булка прихванах от свекървата един начин за сгъване на чорапите и вече 30 години не мога да се отуча. Изпъвам ги и ги сгъвам през петата. Направо като гладени стават като престоят. Joy
Иначе се сетих за един мой бръмбар. Сгъвам пластмасовите торбички. Изпъвам, нагъвам и прибирам. И ако ММ или синко ме изпреварят и ги смачкат, изпадам в стрес. Grinning

# 1 184
За храната-колкото е по-сложно приготвена, толкова е по не здравословна. Не е нужно кой знае какво готвене за здравето. Ние често сме само на салата и парче сирене или салата и риба. Никакво готвене почти, но едва ли се определя като вредно.
За Коледа се запалвам по кулинарните теми, правя по 4-5вида сладки, да, обичам, ям, подарява, създавам си настроение. Но е факт, че не е особено здравословно, дори напротив.

Общи условия

Активация на акаунт