Отговори
# 255
Еххх и си настана време вече да си честитим малките муцумунки 🥰 Още веднъж Marsala честита малка принцеса!!!! Живи и здрави, бързо възстановяване на теб и дни и особено нощи с минимално плачене 😄🙃😘🤪🫶👩🍼
Сега аз има питане за този бебефон- бебефон или камера е по-смислената покупка🤔

# 256
Еххх и си настана време вече да си честитим малките муцумунки 🥰 Още веднъж Marsala честита малка принцеса!!!! Живи и здрави, бързо възстановяване на теб и дни и особено нощи с минимално плачене 😄🙃😘🤪🫶👩🍼
Сега аз има питане за този бебефон- бебефон или камера е по-смислената покупка🤔
За мен камера, ще имаме второ дете и на вилата и във вкъщи ( където спи детето) сме сложили такива камери и е много удобно (стига да имаш безжичен интернет) .
Честита бебка на Marsala, нека да е много здрава и щастлива! Simple Smile

# 257
И ние сме си с камери вкъщи.
Много е удобно.

Марсала , честита принцеса!Да ви е жива и здрава!

# 258
А може ли да споделите вие какви модели ползвате

# 259
# 260

С две ръце препоръчвам камера Xiaomi C400. Едва ли има друга с по-добра картина, особено нощна. Има и звук - както ти да чуваш, така и да говориш. Пише, че има нотификации за бебешки плач, но още не са тествани. Търсих доста, проучвах камери, бебефони и накрая на тази се спряхме.

# 261
Аз поръчах тази на Леново от алиекспрес. 66лв е - включихме я да я тестваме и камерата е с добро качество на звук и картина. Може да се говори от телефона и да се чува през камерата.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN65.99  52% Off | Lenovo 3MP Smart IP Camera Surveillance Camera 2.4 5G Wifi CCTV Camera Baby Monitor Cruise Monitoring Indoor Home Security
https://a.aliexpress.com/_mL9HOXA

# 262

С две ръце препоръчвам камера Xiaomi C400. Едва ли има друга с по-добра картина, особено нощна. Има и звук - както ти да чуваш, така и да говориш. Пише, че има нотификации за бебешки плач, но още не са тествани. Търсих доста, проучвах камери, бебефони и накрая на тази се спряхме.
И ние сме с Xiaomi. В emag.bg има много от техните модели.

# 263
Здравейте,момичета вашите АГ правят ли ви на видеозон снимки?Сестра ми е в 8 м и досега има направени само 2 и то в началото.И онзи ден е поискала да и направят ,но нищо не може да се види.Виждат ли се бебчета при вас добре ?

# 264
Marsala,
Честито бебоче да сте много здрави и щастливи😘

# 265
Здравейте,момичета вашите АГ правят ли ви на видеозон снимки?Сестра ми е в 8 м и досега има направени само 2 и то в началото.И онзи ден е поискала да и направят ,но нищо не може да се види.Виждат ли се бебчета при вас добре ?
Моите най - хубави снимки са от феталната морфология, като докторката ми обясни, че по принцип най - добре се хващало бебчето на втората фетална. АГ също ми прави снимки. Зависи бебенцето в каква поза е, зависи и апаратурата каква е.

# 266
На обикновен 2Д отдавна не съм получавала, вече бебчето е голямо и дори и да ми даде нещо, трудно ще различа дали е крак, или ръка.
Относно 4Д - тази, която правих около 20-21гс беше много по-добре видимо бебчето, дори имаме видео. Последната от 29гс почти нищо не се засне - бебето си беше намотало пъпната връв пред лицето и докторът хвана едно носле и една четвърт от лицето. 😅
Честно казано искам вече да минава времето по-бързо, че усещането ми е сякаш часовникът е спрял. 😁

# 267
На мене ми дават всеки път снимки но на главичка и коремче. И там пише колко кг е, това е . Ние взехме бебефон на Momcozy . Много го хвалят, и е със страхотна камера . Не съм виждала толкова ясна картина. Препоръчвам. От олх дистрибутор.

# 268
Не ми дават всеки път снимка.
От днес съм с конюнктивит и инфекция на носоглътката, ушите. Ужасно е. В момента върлували много такива вируси. Пазете се момичета 🌷

# 269
На всеки преглед ми дават снимки, включително и 4Д.

Общи условия

Активация на акаунт