Отговори
# 240
Честито Marsala, нека бъде здрава и честита малката Елия!!! Ти напред и ние след теб! Heart

# 241
Marsala, честита да бъде Елия и бързо възстановяване за теб!

# 242
С киселини аз нямам проблем освен ако не съм хапнала нещо не много по режим. Например вчера вечерях кюфтета от тиквички от Хепи. Цяла нощ ми гореше.
И хемороиди заформих, да видим какво ще каже АГ и дали ще се махнат след раждането.
Подуване на стъпалата и боцкане усещам ако седя на някой стол, все едно си прекъсвам кръвопотока. Като стана и се оправя.
За два дни поръчах всичко, чакам тази седмица да дойдат, за да разпределя всичко и да видя липсва ли нещо. Искам и багажа и аз да сме готови от другата седмица, за да съм спокойна. И една боя трябва да ударя. Stuck Out Tongue Winking Eye

От Хепи и аз имам големи киселини.. явно слагат някакви неща, които не са много ок...

# 243
Marsala_, страшно много се радвам за теб! 🤗 Жива и здрава да ви е малката принцеса!
На теб бързо възстановяване и успех! 🌷🤱🍀

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 15:49 от Jupiter sea

# 244
Честито и от мен, Marsala! Бързо възстановяване 🌹

Аз вече нямам търпение да раждам, макар да не съм приготвила нищо още, нито пък съм прала, а съм с термин 5.08 😅 Почти не остана, чувствам се тежка, бавна и трудно подвижна. Вдигам постоянно играчки от пода, за да не се пребия. Вдигам и 20 кг младеж като се тръшне…не се жаля, но за щастие не съм имала проблеми в това отношение. Искам да задържи още една седмица, за да вляза в 37-ма седмица и вече да излиза, ако може 😬

# 245
Аз пък да се оплача пак с моите хемороиди. Писна ми, ту излизат, ту се скриват. Страх ме е като родя да не се появят, че никакви свещички не мога да сложа...

Ехеее честито Marsala! Да сте здрави всички и бързо възстановяване! Simple Smile 🍀
Относно хемороидите - моите не ми създават проблем (нито болят, нито кървят), но също ту се появяват, ту се скриват. Изписаха ми крем Проктен + измиващ Идрозоил (което става за много неща, дори за коса и бебе). Доволна съм, въпреки че ще минат чак след раждането. Но ми казаха ако почнат да болят да слагам Цикатридина свещички.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 17:39 от YABA

# 246
Честито, Marsala!
Бъдете здрави и благословени.
Бързо възстановяване на теб, а на малката бебка бързи адаптиране към нашия свят! 🍀❤️

# 247
Честито, Marsala! Бъдете здрави, щастливи и благословен!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 23:57 от chris_16

# 248
Честита радост, Мarsala!
Бъдете благословени с малката принцеса и бързо възстановяване! 🍀🤍

# 249
Честито и от мен, Marsala!❤Да е жива и здрава Елия, да си хапва и спинка добре и по-малко безсънни нощи пожелавам😄 И бързо възстановяване на теб!

# 250
Честита рожба, Marsala! Gift Heart
Бъдете здрави и бързо възстановяване Flowers Four Leaf CloverNature High BrightnessNature Dizzy

# 251
Честита рожба Marsala! Да е много здрава и борбена като мама 🤍🧸

# 252
  • София
Честита рожба, Marsala!🌺
Прекрасна новина! Повлече крак в августинската групичка😊
Да сте живи и здрави, бързо възстановяване и скоро всички вкъщи да се радвате на това безкрайно щастие 🥰

# 253
Да допиша по другите теми:
Задушаване засега не съм имала, но с предишната бременност имах. Причината при мен - имам големи възли на щитовидната жлеза, които не растат навън, а навътре. Още като бях в 4-5 месец ми притискаха гласните струни и ми падаше гласа, а в 9 месец спях на две възглавници, за да мога да дишам..

Като изтърва нещо на земята, откачам 😀 Ако има някой покрай мен, карам той да го вземе (най-често това е синът ми), а ако няма, нещото може и да си седи на земята, ако не е важно. Но се и навеждам, когато няма как. Определено много повече неща изпускам сега и се ядосвам на себе си...

Изморявам се дори само робота да пусна. С малко дете през ден чисти. Поне веднъж в седмицата и аз не мога да спя и се събуждам по никое време. Удобно място не мога да си намеря. Много ми е жега и само ми мрънкат за климатика... Оплаках се и аз

Тази седмица в големите жеги се заемам с прането. Освен дрехите ще пера количката, столчето за кола, бебешката люлка, плюшените играчки и де що може да се изпере..

Бригадата (мъжа и свекървата) чисти къщата. Единият етаж е готов. И на тях им мрънкам и не знам как ме търпят.

# 254
ще съм благодарна да го споделите, защото ми иде да се гръмна вече.
[/quote]
Опитайте с това. На мен ми помогна и докторката ми го препоръча.
Има вкус на паста за зъби, но НЕ Е с временен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт