Отговори
# 225
И краката ми се подуват, и си имам чуден външен хемороид, и понякога в легнало положение не успявам да си поемам въздух 😀 Май само киселините не са ми редовно оплакване. Много мина, малко остана, момичета!

# 226
Пробва ли да спиш под наклон? С няколко възглавници, така че главата да е по-високо от стомаха?
Мен ме боли ухо 😞
За ухото, ако искаш да пробваш една рецепта докато отидеш утре на лекар да го види. Помагала ми е за екстрено облекчение. Вземаш една глава лук стандартен бял и обелваш една люспа от бялото, вътрешното възможно най-дебелата. Идеята е да я отлюспис така, че да стане, като легенче. Махаш прозрачната ципа и в една шоличка на котлона. В люспата наливаш зехтин докато позагрее и лукът си пусне сока. Не да почва да ври или да се разпада. Като поизстине с клечка за уши или пипета капеш в болното ушенце. Облекчава бързо и чисти и ушна кал много добре. И утре сутрин на доктор да види какво става. Успех.
Едно време баба ми ни капеше и едно градинско цвете - Дебела Мара му викаше, но не знам как му е другото име.

# 227
  • София
Момичета, на 06.07 проплака моето чудо Елия! Цели 2670гр и 49см в 36+2 г.с.! Не мога да повярвам още!! Беше 1 ден в кувиоз, защото трудно е проплакала понеже секциото беше с пълна упойка и това влияе и на бебето, но си е при мен от 07.07 и се очаква да ни изпишат във вторник. И аз съм добре, разреза доста ме боли понеже е вертикален и много голям, но се справяме.
Леле не мога да повярвам момичета, мога само суперлативи да кажа за АГ, реанимация, неонатолози, анестезиолози в Токуда!

# 228
Честито, Марсала! Чудесни новини!!! 🥰 Радвам се, че всичко се е развило благоприятно. Твоята история би дала кураж на много момичета, че всичко е възможно с правилната нагласа, строго следене и упоритост! ❤

# 229
Marsala, честито! Ти си герой, малката Елия - също. Пожелавам ти бързо възстановяване, а на бебчето - да расте здраво, щастливо, умно и добро, и да има много късмет в живота!

# 230
Пробвайте за киселините чаша топло мляко
На мен това не ми помага.

Я, кой не спи, като мен 😀 Постоянно се будя нощем и после съм като парцал 😞
Аз не мога да спя вече заради киселините - направо ме съсипват напоследък. Преди да си легна взех една таблетка Талцид, но явно ми действа за кратко и после пак се почна. В легнало положение става страшно.
Една приятелка ми препоръча сода за пиене на таблетки - на нея й помагала, но лекарката не беше много съгласна и не смея да ги пия. Някоя от вас пие ли сода и помага ли й? Или ако пиете някакво друго лекарство освен Гавискон и Талцид, от което наистина има ефект, ще съм благодарна да го споделите, защото ми иде да се гръмна вече..
Даже не знам кое е по-лошо - това да повръщаш 5 месеца и да не можеш да ядеш почти нищо и дори да пиеш вода, но пък да се наспиваш, или да имаш ужасни киселини и да не можеш и да спиш от тях.. Мислех си, че като приключи гаденето и повръщането, ще изкарам по-спокойно оставащите няколко месеца, но не.. Май бебето ме подготвя за безсънните нощи.
Здравейте, аз също съм с ужасни киселини и рефлукс през нощта. Два пъти чак се забавих защото ми влезе в кривото гърло. Нищо няма ефект гавискон, талцид, топло мляко, газирана вода - нищо. Сурови бадеми облекчават малко, но трябва да ям само това, от всичко друго става ад. АГ ми изписа квамател 2х1 таблетка за 10 дни и после евентуално може да остане вечер само пак за няколко дни. Сега си спя и нещата са ок. Четох някъде, че и нексиум, и еманера(мисля) изписват. Това все пак са лекарства и бих Ви посъветвала да попитате Вашия лекар Blush

# 231
Честито, Marsala !! Бързо възстановяване ! ❤

# 232
  • София
Честито Marsala!
Пожелавам ти леко и бързо възстановяване!

# 233
Честито, Marsala!Бързо възстановяване!

# 234
Честито, Marsala! Бързо възстановяване и много радост занапред!
Ех, започнаха хубавите новини вече🥰🥰🥰

# 235
Честито, Marsala! Нека Елия бъде здрава и винаги заобиколена от любов и разбирателство. А на теб ти пожелавам бързо въсзтановяване!

Най-хубавото на това че термина ми е в края на Август е че още не сме измислили име, а до тогава ще ми дадете много идеи за женско име Grinning

# 236
Честито, Marsala! 💕🌸
Бързо възстановяване и много щастливи моменти заедно Ви желая! 🥰🥰🥰

Оле, чак аз не мога да повярвам, че достигнахме до този етап - скоро ще започнем и ние да се “изреждаме” хаха 😃 .. и след това нова тема как си мрънкаме и оплакваме - като майки 😅

# 237
Marsala честито чудо! Да е здрава и щастлива малката Елиа, да расте силна като мама! Heart на теб бързо възстановяване!

# 238
Marsala, честито! Да бъде здрава и щастлива малката Елия! На теб бързо възстановяване!

# 239
Честито Marsala, да сте живи и здрави и бързо възстановяване!! 💖💖

Общи условия

Активация на акаунт