Отговори
# 165
  • Варна
Имам въпрос, свързан с магнезия. На вас в коя седмица ви го спряха? За естествено раждане не трябва ли да се спре по-рано?

# 166
# 167
Спират ми го в 36та заедно с Натаспина
Имам въпрос, свързан с магнезия. На вас в коя седмица ви го спряха? За естествено раждане не трябва ли да се спре по-рано?

# 168
На мен ми казаха да го спра по схема от 34 до 36 г.с., понеже приемах 3*2. С него ще спра и Аспирин протект.
Момичета, при коя от вас пъпната връв се беше омотала около вратлето? В понеделник бях на преглед и коментирахме секцио с докторът, тъй като пъпната връв се е омотала два пъти около вратлето и имало голяма вероятност при нормално раждане, слизайки надолу бебчето, тя да се затегне около вратлето и пак да се прибегне до секцио. Имах нагласа за нормално раждане, защото бебка отдавна е с главичката надолу, дори я нося много ниско, шийката е добре. Докторът каза, че е в чудесна позиция за нормално раждане, но… Дали има случай, в който тази пъпна връв да се отмотае. Все пак е два пъти при мен. Не ме е страх от секциото като операция, съображенията ми са други. В крайна сметка ще направя това, което е най - добро за бебенцето ми, разбира се.
Иначе госпожицата в началото на 34 г.с. тежи 2500гр. И още нещо да попитам. Снощи се събудих и имах болка подобна на ПМС, отмина за няколко минутки. Днес отново получих такава болка за кратко, дали е нормално? Контракциите си ги имам ( не болезнени ), твърдия корем ме съпровожда през цялата бременност.

# 169
Моето е омотано от 31 г.с. Вече съм 36та и още си е така. В понеделник даже не ми хареса тоновете и ме вика за нови в сряда, които бяха по- добри. Аз ще съм секцио и заради плацента превия.

# 170
И моето бебе е с два пъти омотана пъпната връв, но е широко, не плътно по вратлето и АГ ми каза, че това не е предпоставка за секцио... но може би не е добре да сравняваме двата случая, а да се доверим на лекарите ни! Успех и всичко да е наред Simple Smile)

На мен ми казаха да го спра по схема от 34 до 36 г.с., понеже приемах 3*2. С него ще спра и Аспирин протект.
Момичета, при коя от вас пъпната връв се беше омотала около вратлето? В понеделник бях на преглед и коментирахме секцио с докторът, тъй като пъпната връв се е омотала два пъти около вратлето и имало голяма вероятност при нормално раждане, слизайки надолу бебчето, тя да се затегне около вратлето и пак да се прибегне до секцио. Имах нагласа за нормално раждане, защото бебка отдавна е с главичката надолу, дори я нося много ниско, шийката е добре. Докторът каза, че е в чудесна позиция за нормално раждане, но… Дали има случай, в който тази пъпна връв да се отмотае. Все пак е два пъти при мен. Не ме е страх от секциото като операция, съображенията ми са други. В крайна сметка ще направя това, което е най - добро за бебенцето ми, разбира се.
Иначе госпожицата в началото на 34 г.с. тежи 2500гр. И още нещо да попитам. Снощи се събудих и имах болка подобна на ПМС, отмина за няколко минутки. Днес отново получих такава болка за кратко, дали е нормално? Контракциите си ги имам ( не болезнени ), твърдия корем ме съпровожда през цялата бременност.

# 171
И моето бебе е с два пъти омотана пъпната връв, но е широко, не плътно по вратлето и АГ ми каза, че това не е предпоставка за секцио... но може би не е добре да сравняваме двата случая, а да се доверим на лекарите ни! Успех и всичко да е наред Simple Smile)
Много благодаря! На 17ти съм отново на преглед и ще видим как е. Тя реално от скоро се е омотала. Не е плътно по вратлето и АГ не ми е казал, че има нещо притеснително. Просто предложи ако е така, да се пристъпи към секцио, но четох и другаде, че дори с омотана пъпна връв си раждат нормално жените. Вече гаранция няма по време на самото раждане дали всичко ще мине гладко. Каквото ми кажат, ще изпълнявам. Дали ще е секцио или нормално, живота на бебенцето е най - важен ❤

# 172
Аз и без това предпочитам секцио, сега има и причина. Психически вече едвам издържам, само го дебна мърда ли, ама кога последно мръдна, ама силно или слабо беше... Ходя със страх на тонове...  Да минават още 2 седмици до насрочената дата и да ми олекне. Много мина, малко остана.

# 173
И нашето бебе се е омотало веднъж с пъпната връв, но било много хлабаво. Аз също съм се настроила за естествено раждане и малко се притеснявам това да не бъде предпоставка за секцио, но най-важното в крайна сметка е мама и бебе да си тръгнем живи и здрави.
Аз още не съм се спряла на козметика, зяпах в една аптека бебешки продукти и всичко ми се видя с адски много съставки. В същото време много ми препоръчаха Хип, а имам някакви предразсъдъци спрямо марката.

# 174
Аз и без това предпочитам секцио, сега има и причина. Психически вече едвам издържам, само го дебна мърда ли, ама кога последно мръдна, ама силно или слабо беше... Ходя със страх на тонове...  Да минават още 2 седмици до насрочената дата и да ми олекне. Много мина, малко остана.
Не се притеснявай, всичко ще бъде наред! ❤ Наистина многото мина, малко остана, а при теб са още само две седмици. Ако трябва помоли по - често да ходиш на тонове, за да си спокойна, не бива да се напрягаш, за да не се отразява и на бебенцето. Успех! 🍀
За козметиката - моята свекърва вчера ми подари комплект на Uriage. Пише, че е с 98% изчистен състав, не че вярвам, но това е на пазара. Ще го пробвам, ако не - ще сменя после.
Искам да попитам, някой чувал ли е отзиви за памперсите на Pampers Harmonie? Към тях съм се насочила. Също така, бяхте коментирали и еднократните бикини за болницата, може ли отново да споделите кои бяха по - добрият вариант за след секцио!?
Хубав ден, момичета!

# 175
Аз взех памперси Хармони.
Еднократни гащи взех Оуейс. Една приятелка скоро роди и е ползвала същите, каза, че са били много удобни. Тези на Калпол били адски неудобни.

# 176
Искам да попитам, някой чувал ли е отзиви за памперсите на Pampers Harmonie? Към тях съм се насочила.

На нас ни препоръчаха именно тях, затова съм си ги добавила в количката, чакат поръчване Simple Smile В Емаг има доста добри отзиви, но сякаш е така за всички или почти всички артикули на памперс. За новородено ми изглеждат добре, ако трябва да се доверя на това, че са на растителна основа и с висококачествен памук, както е писано.

# 177
Първата ми дъщеря е родена нормално с два пъти омотана пъпна връв около врата. Казаха ми го чак след раждането. Излезе синя и беше известно време на кислород. Все си мисля, че ако го знаех преди това, щях да съм много притеснена.
Сега на миналия преглед съща ми казаха, че е около врата. Но кръвопотока бил добър. Ще видим до края как ще е.

# 178
MEOW686, на моето бебче също му е омотана пъпната връв около вратлето, но е веднъж. Беше се отмотало преди няколко седмици и пак се замота. Засега се готвим за естествено раждане, но ако лекарят ми каже, готова съм за секцио. Всички сте прави, че най-важното е бебчо да е добре. Всичко ще е наред.

Marsala, как си?

# 179
Дами, на каква температура и на коя програма пускате новите бебешки дрехи и вашите за родилното?
Аз мисля да ги “изплакна” само все пак са нови 🤔

Общи условия

Активация на акаунт